Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
Sen bana geçen sene yaşını 15 dedin özgün de 18 dedi neyin savaşını verionuz anlamıom sana da tavsiyem yalan dolanla bir yere geleceğine davranışlarınla gel .Çünkü yaşını başını almış adam taklidi yapamıosun.Kendiniz olun biraz.Godmother 20 yaşında die abi çekcek de deilim.Zamanı gelince o da bana kanka çekecek ama o zamanın gelmemesi için dua edin.
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
hehehe adam sana kanka cekecek ha oyuna donduolusumu topladı kosku fethettı kralı moda gecemedı aksıne bır soz cıkardı tum kosk kullandı ve otesı ozgur oyle bır proje hazırlıyorkı dondugu zaman sen değil 2lonca ıle bırlessen ezılıp gıdeceksınız 1.5ay sonra anlarsın evlat adam 20 yasında bende 19 neyın yalanı solıyım hcı bırsey bılmıyorsan haddını bılıceksın evlat sana bıraz ıpucu verıyım Ergenekon derın yapılanması her yerde olacakCarismatixlyder yazdı:Sen bana geçen sene yaşını 15 dedin özgün de 18 dedi neyin savaşını verionuz anlamıom sana da tavsiyem yalan dolanla bir yere geleceğine davranışlarınla gel .Çünkü yaşını başını almış adam taklidi yapamıosun.Kendiniz olun biraz.Godmother 20 yaşında die abi çekcek de deilim.Zamanı gelince o da bana kanka çekecek ama o zamanın gelmemesi için dua edin.

sizin oluşumunuz 20 ye tek mi yoksa 20 ye 20 mi ? siz hep az adma dalıyorsunuzda anlamıyorum ben bu işi
akıl yaşta diil baştadır buda hatırlatmam olsun okey
akıl yaşta diil baştadır buda hatırlatmam olsun okey
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Konu, gidişatı ve neden olduğu tartışmalar sebebiyle kilitlenmiştir.