<> Kurt Loncası <>
Re: <> Kurt Loncası <>
bnmde 1 charın duruo büyü 46 lwl 47 ypsam keşif yeşili yaparz yazın herşeyi yaparz yha bla bla

½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
teşekkürler saolSpyderFreak yazdı:Savaşçı ödülleri : viewtopic.php?f=15&t=48713
Büyücü ödülleri : viewtopic.php?f=16&t=48670
Şifacı ödülleri : viewtopic.php?f=17&t=48700
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Murat abinin en kısa zamanda aramıza dönüceği haberi en çok beni sevindirdi. Yüz üstü çok süründü Kurtlar, Kurtreis gelir ve düzelir herşey, Loncayı emanet ettiği halde emanetine hıyanet edenleri fark edicek zaten aynı gün. KurtReis Loncasına Yük olmazdı, Sırtında taşırdı Loncasını. Geride bıraktıklarıysa Kurtlarla değil Kurtlardan sağladığı çıkarla övünür sadece.
Onur Onun... Varlık onun... Gerisi zaten gereksiz, Yüz üstü çok süründün ayağa kalk KurtREİS... (Alıntı
))
Onur Onun... Varlık onun... Gerisi zaten gereksiz, Yüz üstü çok süründün ayağa kalk KurtREİS... (Alıntı

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
murat abimin aramıza katılacagını duydugum için cok sevindim ben de bi börteçinex olarak sizlerde daima birlik beraberlik ve huzur içinde hoş sohbetler ve güzel oyunlar gecirmek dilegiyleeee...
oyunda ne kadar arıza varsa beni buluyo yoksa arızalı olan ben miyim:))))
artı kısa zaman içerisindede oyunu bırakma gibi bi düşüncem var en yakın zamanda kararımı bildirecegim:9
artı kısa zaman içerisindede oyunu bırakma gibi bi düşüncem var en yakın zamanda kararımı bildirecegim:9
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkeze iyi haftalar...
Benim savaşçının Kadım görevi duruyor hala ihtiyacı olan biri varsa kendi aramızda bir görev ekibi oluşturarak halledelim... Pençeyi ihtiyacı olan birine verebilirim (benim ejder yapmam biraz zor bari sizin işinizi görsün)
Organizasyonu düzenleme konusunda sorumluluk almak isteyen bi arkadaşımız varsa Berkaya yada bana ulaşsın bi tarih belirleyip forumda duyuralım...
iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler...
Benim savaşçının Kadım görevi duruyor hala ihtiyacı olan biri varsa kendi aramızda bir görev ekibi oluşturarak halledelim... Pençeyi ihtiyacı olan birine verebilirim (benim ejder yapmam biraz zor bari sizin işinizi görsün)
Organizasyonu düzenleme konusunda sorumluluk almak isteyen bi arkadaşımız varsa Berkaya yada bana ulaşsın bi tarih belirleyip forumda duyuralım...
serserixemre yazdı:murat abimin aramıza katılacagını duydugum için cok sevindim ben de bi börteçinex olarak sizlerde daima birlik beraberlik ve huzur içinde hoş sohbetler ve güzel oyunlar gecirmek dilegiyleeee...
Tatarian yazdı:Murat abinin en kısa zamanda aramıza dönüceği haberi en çok beni sevindirdi. Yüz üstü çok süründü Kurtlar, Kurtreis gelir ve düzelir herşey, Loncayı emanet ettiği halde emanetine hıyanet edenleri fark edicek zaten aynı gün. KurtReis Loncasına Yük olmazdı, Sırtında taşırdı Loncasını. Geride bıraktıklarıysa Kurtlarla değil Kurtlardan sağladığı çıkarla övünür sadece.
Onur Onun... Varlık onun... Gerisi zaten gereksiz, Yüz üstü çok süründün ayağa kalk KurtREİS... (Alıntı))
Bilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm Kurt loncası sakinleri,
Sayfanızı artık eskisi kadar sık ziyaret edemiyor, loncam adına halinizi hatrınızı soramıyor ve oyunda bir çoğunuzla görüşemiyorum, mazur görün :lol: Umarım hepinizin sağlığı sıhhati yerindedir, Murat reisin de dönmesine az kaldığı haberini okuyunca inanın daha bir çok sevindim. Allah hep böyle yüzünüzü güldürsün, sabrınızın sonunu selamet eylesin inşallahAllah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, hepiniz kendinize çok iyi bakın, görüşmek ümidiyle, esen kalın
Bu arada Mertkan reisin değindiği konuyu dediğiniz gibi Murat reisin aramızda olduğu bir tarihe denk getirmek daha mantıklı olur. Bu konunun detaylarını bir ara sizden yetkili birisi ile görüşüp karara bağlanmasını sağlayacağım inşallahTekrardan kendinize iyi bakın, esen kalın
iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
kadriye abla ben öncülük edebilirim 2 sagla grub kurup gidelim 1 de destek yapar 2 kere keser gideriz bu akşam oyunda bi toplanalım yarın akşam gidelim kadime:)
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
Dostxemre

-
- Çınaraltı Müdavimi
ablacım ben bizim loncadan biri diye düşünmüştüm ama loncadan biri öncü olarak çıkmazsa iki lonca ortaklaşa yaparız...serserixemre yazdı:kadriye abla ben öncülük edebilirim 2 sagla grub kurup gidelim 1 de destek yapar 2 kere keser gideriz bu akşam oyunda bi toplanalım yarın akşam gidelim kadime:)
bi konuşalım önce ayrıntıları pençe lazımsa sana keselim biz ben veririm gene bizimkilerden birine lazım değilse...

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
haftasonu kessez bn gelmem h. içi bna ayakkabı + pençe lasımda :?

½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Abla 5 sağlam büyücü + 1 savaşcıyla kadimi yerle bir ederiz kaç tane daha siteğim olur ama az koaly kesim tarzı..
Bi ara buluşalım oyunda analtıyım ve gerçeğe dönüştürelim.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
-
- Çınaraltı Müdavimi
tmm ablacım bu akşam oyundayım konuşalım..Kurtlarxjunior yazdı:Abla 5 sağlam büyücü + 1 savaşcıyla kadimi yerle bir ederiz kaç tane daha siteğim olur ama az koaly kesim tarzı..

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)