serserixemree yazdı:mrb BÖRTEÇİNEX dostlarım nasılsınız bi süredir netten sınavlar dolayısı ile uzak kaldım bildiginiz üzere oyunda olmuyorum ama sizleri buradanda ziyaret etmek güzel
Merhaba Emre, Hoş geldin. Oyuna başlayana kadar foruma daha sık girersen lonca forum sayfasının hareketli olmasına katkın olur. Oyuna daha çabuk dönmenede.
Arif abı Sabah Sabah Ugrastım Ve buldm Gerçketen 2 Sayfa yazdım
en Buyuk 2908761543
en küçük 1406792358
hehe kek soruymuş bu ya valla taktık basit hemen çözdüm
Aralarındakı fark ise işte bunların farkı 1501969185
Tebrikler semih. Cevaba bakmak için soruyu aldığım siteyi bulamadım, kayboldu gitti. Fakat soruya, hemde birkaç tane çözüm üretmen sonucu doğru kabul etmek için yeter. Gözüme girdin helal sana.
'' Bu arada bir şey itiraf edeyim. senin çözümleri okuyana kadar ben soruyu anlamamıştım :roll: ''
Resimler çok güzel Maşallahın var ALLAH nazardan saklasın. Hele yeşilliğin içindeki resimler dahada güzel. Ben ne resimler atacam, neler yapacamda bu teknoloji denen şey beni bir türlü yeterince öğrenemedi. :roll:
serserixemree yazdı:arif abim o yeşillik alanlar ordu memleketim oksijen diyarı çok güzel yerler yayladır resimdeki yer 5 dk arayla sisle kaplanır acılır öledir oralar:)
Tabiatın koynunda çekildiği belli oluyor. Öğrendiğim zaman uludağa yaptığımız yürüyüşlerden fotolar atarın buraya tabiat Yaratıcının kudretini anlamak için en kolay en güzel mekandır.