Erzurum fıkrası
Teyo Pehlüvan kahvehanede oturmuş, Zafer Pehlüvanın de kahvede olduğundan habersiz böbürlenerek anlatmaktadır.
-Ola gardaş birgün dağda gezirem, tamda böyük bir kayanın dibindegarşıma bir ayi çıhmasın! Ayi benim kibi üç var, ama heç isdifimi bozmadım. Ola Teyo dedim gendi gendime bir ayıdan mi gorhacağsan. Başladık ayiyinan güleşmiye.... O beni alir yere vurir, sonra ben oni yerden yere vuriram, ne ayi pes edir, ne de ben pes diyirem. Aradan iki gün geçti, hele daha birbirimizin sırtını yere deydirmiş deyilih.
Herkes işin sonunu merakla beklerken Zafer Pehlivan sert bir şekilde çıkışır.
-Ola Teyo, sora ne oldu?
Zaferi gören Teyo lafý dolaştırır, ne dediğini, nerede kaldığını unutur ve noktayı koyar:
-Nevolacah ayi beni yedi!
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
FIKRA.
Bir gün bi uçakta çeşitli ülkelerden işadamları Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı ve Türk, laylaylom gidiyorlarmış.Rus her konuşmasında Rus KGB sinin çok iyi çalıştığını herşeyden haberdar olduğunu çok iyi ajanlarının olduğunu anlatarak yolculuğu iyice sıkmış.Uçak rotasını takip ederek giderken İngiltere'nin üstünden geçiyor. İngiliz şöyle bi aşağıları süzüyor ve lafa giriyor:
- Arkadaşlar,burası benim memleketim İngiltere. Bizim biramız acayip meşhurdur, şahane biralar üretiriz, içmelere doyamazsınız. İngiltere bitiyor, Fransa'nın üstünden geçerken Fransız lafa başlıyor:
- Burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, öpmelere kıyamazsın. Derken Almanya'ya geliyor uçak, Alman bi iç çekiyor:
- Hey gidi memleket diyor. Biz bi arabalar üretiriz, binmelere kıyamazsınız. Sonra Hollanda'nın üzerinden geçerken Hollandalı bakıyor şöyle bi aşağıya:
- Burası da Hollanda diyor. Ah o güzel evler, bizim evlerimiz meşhurdur... Uçak geçiyor Rusya'ya sonra (nasıl bi rotaysa artık) Rus bakıyor aşağıya:
- Bizim KGB miz meşhurdur. Dünyada sinek havalansa haberdardır. Sonra İran'a dönüyor uçak. İranlı bakıyor şöyle bi göz süzerek:
- Abiler burası da İran bizim de halımız meşhurdur, yumuşacıktır.. Geldik Türkiye'ye... Türk sinirli muhabbetten, bakıyor aşağıya, düşün düşün nerden başlasam ki (o kadar çok meşhur şeyimiz var ki en orijinalini söylemeliyim diye) Sonra başlıyor anlatmaya...
- Arkadaşlar burası Türkiye. Bizim delikanlımız çok meşhurdur...Öyle ki; alır Fransız'ın kızını, içer İngiliz'in birasını, atar Almanın arabasına, götürür Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına KGB nin de bi boktan haberi olmaz.
Bir gün bi uçakta çeşitli ülkelerden işadamları Fransız, İngiliz, Alman, Rus, İranlı, Hollandalı ve Türk, laylaylom gidiyorlarmış.Rus her konuşmasında Rus KGB sinin çok iyi çalıştığını herşeyden haberdar olduğunu çok iyi ajanlarının olduğunu anlatarak yolculuğu iyice sıkmış.Uçak rotasını takip ederek giderken İngiltere'nin üstünden geçiyor. İngiliz şöyle bi aşağıları süzüyor ve lafa giriyor:
- Arkadaşlar,burası benim memleketim İngiltere. Bizim biramız acayip meşhurdur, şahane biralar üretiriz, içmelere doyamazsınız. İngiltere bitiyor, Fransa'nın üstünden geçerken Fransız lafa başlıyor:
- Burası da Fransa. Bizim kızlarımız meşhurdur, öpmelere kıyamazsın. Derken Almanya'ya geliyor uçak, Alman bi iç çekiyor:
- Hey gidi memleket diyor. Biz bi arabalar üretiriz, binmelere kıyamazsınız. Sonra Hollanda'nın üzerinden geçerken Hollandalı bakıyor şöyle bi aşağıya:
- Burası da Hollanda diyor. Ah o güzel evler, bizim evlerimiz meşhurdur... Uçak geçiyor Rusya'ya sonra (nasıl bi rotaysa artık) Rus bakıyor aşağıya:
- Bizim KGB miz meşhurdur. Dünyada sinek havalansa haberdardır. Sonra İran'a dönüyor uçak. İranlı bakıyor şöyle bi göz süzerek:
- Abiler burası da İran bizim de halımız meşhurdur, yumuşacıktır.. Geldik Türkiye'ye... Türk sinirli muhabbetten, bakıyor aşağıya, düşün düşün nerden başlasam ki (o kadar çok meşhur şeyimiz var ki en orijinalini söylemeliyim diye) Sonra başlıyor anlatmaya...
- Arkadaşlar burası Türkiye. Bizim delikanlımız çok meşhurdur...Öyle ki; alır Fransız'ın kızını, içer İngiliz'in birasını, atar Almanın arabasına, götürür Hollandalının evine, yatırır İranlının halısına KGB nin de bi boktan haberi olmaz.

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
ustax66 yazdı:Ben Akıllıyım Diyenler...
17 Mayıs 1989 saat 23:46 bilgisinin (17/05/89 – 23:46) sayısal olarak 1705892346 biçiminde yazılmasında 0′dan 9′a kadar her rakam tam olarak 1 kez kullanılmıştır. Aynı özelliğe sahip iki zaman bilgisi arasındaki sayısal fark en fazla kaç olabilir?
Not: Saat bilgisi 24 saatlik sisteme göre 00:00-23:59 aralığında olmalıdır.

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
mrb BÖRTEÇİNEX dostlarım nasılsınız bi süredir netten sınavlar dolayısı ile uzak kaldım bildiginiz üzere oyunda olmuyorum ama sizleri buradanda ziyaret etmek güzel
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
ustax66 yazdı:ustax66 yazdı:Ben Akıllıyım Diyenler...
17 Mayıs 1989 saat 23:46 bilgisinin (17/05/89 – 23:46) sayısal olarak 1705892346 biçiminde yazılmasında 0′dan 9′a kadar her rakam tam olarak 1 kez kullanılmıştır. Aynı özelliğe sahip iki zaman bilgisi arasındaki sayısal fark en fazla kaç olabilir?
Not: Saat bilgisi 24 saatlik sisteme göre 00:00-23:59 aralığında olmalıdır.
Çok Güzle Bi Soru
2908761543 su ana kadar bulabıldıgım en yukske sayı ama dogrulugundan pek emın degılım
29 Agustos 1976 15:43
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Hmm pardon 2 Sayı Bulcazmışız
Arif abı Sabah Sabah Ugrastım Ve buldm
Gerçketen 2 Sayfa yazdım 
en Buyuk 2908761543
en küçük 1406792358
hehe kek soruymuş bu ya
valla taktık basit hemen çözdüm 
Aralarındakı fark ise işte bunların farkı
1501969185
Arif abı Sabah Sabah Ugrastım Ve buldm
en Buyuk 2908761543
en küçük 1406792358
hehe kek soruymuş bu ya
Aralarındakı fark ise işte bunların farkı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
İmza Çalışması

Nasıl olmuş çalışmam..
Eksiklerini söylerseniz 2. çalışmamda düzeltebilirim
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Güzel, güzelStaffers yazdı:İmza Çalışması
Nasıl olmuş çalışmam..
Eksiklerini söylerseniz 2. çalışmamda düzeltebilirim![]()
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Acemiiii. :mrgreen:Staffers yazdı:İmza Çalışması
Nasıl olmuş çalışmam..

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Yasin'im daha photoshop'un ne olduğunu bilmiyorsun . :mrgreen: :mrgreen:Rescuer yazdı:Acemiiii. :mrgreen:Staffers yazdı:İmza Çalışması
Nasıl olmuş çalışmam..
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.