Kurtlarxjunior yazdı:Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam
Eminönüdeki şifamla aranıza gelmek istedim etkinlikleri yönetirdim hiç yoktan ama 50 tl baya bi fazla öğrenciye bi süre daha yokum anlaşılan
Bu yaz işe girer, çalışır tıkır tıkır öderiz kardeşim sıkma sen canını.
Stajım falan var zati ama bakacaz 3 ayda geçer o zamana kısa bi yolunu bulmam lazım iddaa yamı başlasam napsam
Başla başla. Ama bana sor bak maçları Tuttururum yani... İyi hatırlattın ha yarın bi oynayayım.
Takip etmiyorum ben banko kupon hazırla yaz buraya
Tamam. Bu haftasonu yazarım bi tane.
Sariyerli yazdı:Selam millet
Aleyküm Selam yavrum. Nasılsın bakam ?
Yarın BOKS'a başlıyorum millet ! Ayağınızı denk alın !!!
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
slm herkese.Hasan senle boks maçı yapcak olan kimmiş bana pm atsın bişeyler diycem.DDDDDDDD.şaka bi yana arkadaşlar yakında etkinliklere başlıyoruz ama şöyle bi toparlanamdık herkes gene dersane okul iş derken... ama artık yavaş yavaş oyunda online olmaya bakın özellikle akşamları
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Kurtreis bende eski bir üyeyim belki hatırlarsın kurtlarxxatakan kurtlarxkandemir beni soyunca oyunu bıraktım ve kuklacıda devam ettm keşke benide ekleseydin (Kinghhhdxjeff) (Reis ismini unuttum kusura bakma xD eski sayfalarınızada birkaç yazı bırakmıştım)
Şu anda Kurtlarxatakan isimli bir oyuncu listede mevcut kendisi yönetici ve büyücü...
keşke benide ekleseydin derken biz oyunu bırakıpta başka sunucuya giden kişileri listede bıraksaydık üye sayımız 100'ü geçerdi..
loncaya girmek istersen lonca alım sorumluları var.. ancak şu anda üye alımı yok... Murat (Kurtreis) bir ay kadar aramızda olamıcak ancak geldiğinde kendisine ulaşırsan belki sana yardımcı olur...
şu anda seni kimse tanımadığı için seni kimse loncaya almaz...
eskioglua yazdı:Kurtreis bende eski bir üyeyim belki hatırlarsın kurtlarxxatakan kurtlarxkandemir beni soyunca oyunu bıraktım ve kuklacıda devam ettm keşke benide ekleseydin (Kinghhhdxjeff) (Reis ismini unuttum kusura bakma xD eski sayfalarınızada birkaç yazı bırakmıştım)
Hasan senin İngilazcana oTurayım. Aradaki ince "T" çizgisini sen çöz. İlk idmanıma çıktım bugün. Hoca lisans için gerekli malzemeleri istedi direk olarak. Pazartesi gününden itibaren Sakaryaspor kulübünün boks takımında lisansılı boksör oluyorum. 1 metreyi bırak sen 1 ay sonra işi tamamen kaptığımda yanına gelir başını bacaklarının arasından geçirir giderim haberin olmaz beybiiii... :mrgreen: I Love You. Şimdi yorgunum, kuponu yarın yapıp yazıcam buraya Alicim. Eğlenceniz bol olsun...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa