<> Kurt Loncası <>
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
SA HERKESE.ARKADAŞALR BU FORUM SAYFASINI TAKİP EDEN ARKADAŞALRA Bİ KERE DAHA SÖYLİYCEM LODOSX LONCASIYLA ARAMIZDA BİR DOSTLUK VAR VE BU DOSTLUK BAŞKA LONCAYLA OLMADIĞI KADAR İYİDİR .ONUN İÇİN BU İSİMLE GÖRDÜĞÜNÜZ HİÇ BİR ARKADAŞA DALMAYIN HATTA VARSA ELİNİZDEN GELN Bİ YARDIM YAPIN.GELELİM KURTLARXNEFRET ADLI ARKADAŞA.BU ARKADAŞI BEN ALDIM LONCAYA .KENDİSİNİ GERÇEK HAYATTA DA TANIDIM GÖRÜŞTÜM.KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPACAK BİRİ DEĞİL,AMA GÖKÇEN SANA KARŞI HOŞ OLMAYAN BİR DAVRANIŞTA BULUNDUYSA KENDİSİNİ UYARCAM.BUI ARADA BENİM KAFAMA GÖRE ÜYE ALDIĞIMI DİYOSUN AMA KAFANANIZA GÖRE İŞLER ÇEVİRCEĞİNİZE ONU SORGULAYIN.BIRAKIN DA ONU AZCIK BEN DÜŞÜNEYİM.BU ARA SUSSTURULDUM VE FISILDA KANALIMI KAPATIYORUM.ÇÜNKÜ YAZAN ARKADAŞARA CVP YAZAMIYORUM VE BU ÇOK DAHA KÖTÜ Bİ DURUM.BENİM ONAY VERMEDİĞİM KİMSELERLE GİTMEYİN DEDİĞİMDE LONCA BAŞKANI DEĞİLİM BOYLE Bİ DURUM OLUNCA LONCA BAŞKANINDAN HEMEN ŞİKAYET HOŞ Bİ DURUM DEĞİL.TOPLANTIYA ÇAĞIRIM SADECE ORDA İSMEN OLMAK DEĞİL RUHEN DE ORDA OLMAK LAZIM GÖKÇEN SEN ANLADIN DEMEK İSTEDİĞİMİ,, NEYSE DİYCEĞİM BU KADAR.MURATLA ARTIK NERDEYSE HERGÜN TELEFONDA KONUŞUYORUM VE BU LONCAYA ALIM KONUSUNDA ELEMEN ALINAMSI YÖNDE KARAR VERDİ .BU ARADA MÜSAİT BİR ZMANDA BİR TOPLANTI YAPCAM VE BU SEFERKİ NE HERKES DEĞİL SADECE YÖNETİCİ KADROSUNU ALICAM.AYARLAYIN BİR GÜN VE BANA BİLDİRİN.BEN DÜZENLEYİNCE NEDENSE PEK GELEN OLMUYO ANLAMIŞ DEĞİLİM.BEN SİZİN VERDİĞİNİZ KARARA UYARUIM.HEPİNİZE BOL EĞLENCELER.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- FareAdam Düşmanı
BU ARADA MURAT ARTIK AÇIK CEZA EVİ BÖLÜMÜNE GEÇTİ O YÜZDEN ŞİMDİLİK ÇOK DAHA RAHAT EN AZINDAN İRTİBAT KONUSUNDA ÇOK DAHA RAHATIZ .HERKESE ÇOK SELAMI VAR İLETMEMİ İSTEDİ.AYDA 3-4 GÜN DIŞARI İZNİ OLUCAK O ARADA EN AZINDAN KENDİSİYLE GÖRÜŞME FIRSATINIZ OLUCAK EN AZINDAN ŞİMDİLİK BU KADAR DİYEBİLRİM VE ÖNEMLİ GELİŞMELER OLURSA BİZZATİHİ AKTARCAM BURDAN.BELKİ CEZA SÜRESİ BİTENE KADAR İŞTE ÇALIŞMA OLASILIĞI VAR AMA DAHA NET DEĞİL O YÜZDEN ŞİMDİLİK BU KADAR DİYEBİLİRM.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- serserixemre
- Işık Hanım'ın Elemanı
BERKAY GÜZEL KARDEŞİM MURAT ABİMLE KONUSTUGUN ZAMAN BENDEN BOL BOL SELAMLARIMI İLETMENİ RİCA EDİYORUM TEŞEKKÜRLER HATTA ULAŞMA ŞANSIM VARSA BU YOLU DA BANA AKTARABİLİRSİN ÖZELDEN GÖRÜŞMEK ÜZERE
BöRTeÇİNexSeRSrİ
Dostxemre
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Dostxemre

HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam 
Eminönüdeki şifamla aranıza gelmek istedim etkinlikleri yönetirdim hiç yoktan ama 50 tl baya bi fazla öğrenciye
bi süre daha yokum anlaşılan 
Eminönüdeki şifamla aranıza gelmek istedim etkinlikleri yönetirdim hiç yoktan ama 50 tl baya bi fazla öğrenciye

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Bu yaz işe girer, çalışır tıkır tıkır öderiz kardeşim sıkma sen canını.Kurtlarxjunior yazdı:Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam
Eminönüdeki şifamla aranıza gelmek istedim etkinlikleri yönetirdim hiç yoktan ama 50 tl baya bi fazla öğrenciyebi süre daha yokum anlaşılan

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Stajım falan var zati ama bakacaz 3 ayda geçer o zamana kısa bi yolunu bulmam lazım iddaa yamı başlasam napsamRescuer yazdı:Bu yaz işe girer, çalışır tıkır tıkır öderiz kardeşim sıkma sen canını.Kurtlarxjunior yazdı:Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam
Eminönüdeki şifamla aranıza gelmek istedim etkinlikleri yönetirdim hiç yoktan ama 50 tl baya bi fazla öğrenciyebi süre daha yokum anlaşılan

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Stajım falan var zati ama bakacaz 3 ayda geçer o zamana kısa bi yolunu bulmam lazım iddaa yamı başlasam napsamRescuer yazdı:Bu yaz işe girer, çalışır tıkır tıkır öderiz kardeşim sıkma sen canını.Kurtlarxjunior yazdı:Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam
İyi hatırlattın ha yarın bi oynayayım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Rescuer yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Stajım falan var zati ama bakacaz 3 ayda geçer o zamana kısa bi yolunu bulmam lazım iddaa yamı başlasam napsamRescuer yazdı:Bu yaz işe girer, çalışır tıkır tıkır öderiz kardeşim sıkma sen canını.Kurtlarxjunior yazdı:Reise sevindim gerçekten en kısa sürede bekliyoruz A.selam
![]()
Başla başla. Ama bana sor bak maçları
Tuttururum yani...
![]()
İyi hatırlattın ha yarın bi oynayayım.
Takip etmiyorum ben banko kupon hazırla yaz buraya

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Sariyerli