@ Ateş Loncası @
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: @ Ateş Loncası @
hadi canım ateş sönüp gidecek ve bitecek öyle mi
nasıl olacak peki bu
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Yeniçeri ocağını kaldıran II.Mahmud geldi aklıma, sizin de geldi mi bilmiyorum arkadaşlar.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
Tekerlek Gİbi dönüyorsunuzTerbiyeci yazdı:Loncamıza alım yoktur.CessS yazdı:loncanıza katılmak istiyorum 1900 buyu sifalı ashabsız sifacı + ejderli buyucu 1355buz +1200 elek+1211 fizik +1155 ateş çemberi olan full alter setli + kıyamet setli zırhı eksik + nuc setli yüzügü eksik olan bir ejder
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
La Havle. Söylenecek Bir Söz Bulmak Zor. Sana Açıkladık Ne İçin Alım Yapılmadığını. Demekki Suç Bizde...CessS yazdı:Tekerlek Gİbi dönüyorsunuzTerbiyeci yazdı:Loncamıza alım yoktur.CessS yazdı:loncanıza katılmak istiyorum 1900 buyu sifalı ashabsız sifacı + ejderli buyucu 1355buz +1200 elek+1211 fizik +1155 ateş çemberi olan full alter setli + kıyamet setli zırhı eksik + nuc setli yüzügü eksik olan bir ejderbir istek üzerine bir alım yoktur
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
[/color]Hanzala yazdı:hadi canım ateş sönüp gidecek ve bitecek öyle minasıl olacak peki bu
gençosman olursun arayerde AtescanAtesCan yazdı:Yeniçeri ocağını kaldıran II.Mahmud geldi aklıma, sizin de geldi mi bilmiyorum arkadaşlar.![]()
Keyifli Forumlar.
mustafa sana bı cevap vermıcem eskıden bızım aıleden oldugun ıcın ...
konuyu kapatalım sızın loncada sevdıgım kısı cok fakat benım tanıdıgım sızın loncada olan eskı lonca arkadaslarım vs tanıdıgım kısıler nasıl arz/mec uşagı olmayı kabul ettıler bı anlam veremedım ..../ sızı bıda forum sayfanızda rahatsız etmıcem ıyı forumlar... hepsı sahsı dusuncemdır ...
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
'Uşak' lafını kullandığına göre tanımıyorsun da bizi.efemehmet yazdı:
konuyu kapatalım sızın loncada sevdıgım kısı cok fakat benım tanıdıgım sızın loncada olan eskı lonca arkadaslarım vs tanıdıgım kısıler nasıl arz/mec uşagı olmayı kabul ettıler bı anlam veremedım ..../ sızı bıda forum sayfanızda rahatsız etmıcem ıyı forumlar... hepsı sahsı dusuncemdır ...
Yazmaman daha hayırlı zaten, eyvallah.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
Cesaret sözü budak eden de değil, kılıcı kuşanandadır demiş Yavuz Sultan Selim. Ne kadar da doğru demiş. Kendine aynada bakmayanın, kendini veliaht sandığı gibi davranacağına otur kendini ve mensup olduklarını didikle başkalarının işleri düşmez sana. Diyecek başka sözüm yok.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
efemehmet yazdı:[/color]Hanzala yazdı:hadi canım ateş sönüp gidecek ve bitecek öyle minasıl olacak peki bu
gençosman olursun arayerde AtescanAtesCan yazdı:Yeniçeri ocağını kaldıran II.Mahmud geldi aklıma, sizin de geldi mi bilmiyorum arkadaşlar.![]()
Keyifli Forumlar.
mustafa sana bı cevap vermıcem eskıden bızım aıleden oldugun ıcın ...
Eskiden sen benim ailemdendin ben senin değil ki hala ben ordan burdanım farkı yok kimse ile kişisel bir derdim de yok ve kimsenin uşağı değilimde ne amacı ne sebebi bilmeden yapmamanı beklerdim. Sen de zamanında arzdın lodos oldun sonra yeniçeri oldun arkandan onca şey dendi onca olay yaşandı tek bir şüphe duymadım arkanda durdum bugün gelip böyle birşey için bana uşak diyebiliyorsun ya yazık ki ne yazık.
Sunucu da bana şu soruyu sordular Dost kaybedeceksiniz bunu biliyor musunuz ?
Cevabımda benimle klanım için dost olan varsa dostum zaten değildir. Sadece arkadaşımdır ve bu sayede eminim ki kendi dostlarımıda görmüş olacağım.
Hanzala
KrigarE
KrigarE
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dün dündünde kaldı. Arz Olduk Oyuna Biraz tat, heyacan geldi. Zamanla dahada zevkli hala gelicektir. Oyun içerisinde görüyorum Row lar Dağıldı Gök'ler dağıldı sizde 2 güne dağılırsınız diyorlar. İlginç bir yaklaşım bakalım zaman neler göstericek. Hep beraber göreceğiz...
Bir Arkadaş Meclerle nasıl aynı ortamdasınız diye bir laf etti sanırım.
Şöyle bir cevap vereyim. Eski Meclerdenim ve Sizlerden daha fazla mec düsmanıyım. Ben ortada şu ana kadar Mec göremedim. Ortada Mec gördüğünüz zaman kolay kolay Ateş Lonca üyesi göremezsiniz. bu kisisel birşey değildir. Lonca kararıdır.
Gereksiz yere lonca sayfasına yazmayınız. Polemik oluşturmayalım oyunda oyun oynayalım.
Bir Arkadaş Meclerle nasıl aynı ortamdasınız diye bir laf etti sanırım.
Şöyle bir cevap vereyim. Eski Meclerdenim ve Sizlerden daha fazla mec düsmanıyım. Ben ortada şu ana kadar Mec göremedim. Ortada Mec gördüğünüz zaman kolay kolay Ateş Lonca üyesi göremezsiniz. bu kisisel birşey değildir. Lonca kararıdır.
Gereksiz yere lonca sayfasına yazmayınız. Polemik oluşturmayalım oyunda oyun oynayalım.
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Öncelikle bunu anlatmıyıcaktım ama MONTEZUMA Uğur arkadaşımın uğradığı haksızlığı sölicem.
MONTEZUMA Uğur mahalleden arkadaşımdır ve Kuklacıda oynuyorum.
Konuya gelelim.MONTEZUMA yı Uğur u loncaya aldılar sırf elindeki madenler için olduğunu bunu ona sölemiştim beni dinlemedi gitti Ateş oldu.
Sonra olanlar oldu zaten Uğurda ne kadar maden var aldılar Uğurda saf tabi hemen veriyor geri alırım sen karışma diyor bende ses etmedim.İnşallah geri alırsın diyorumdum fakat öle olmadı malesef
AteşZekiye uğurdan maden köşk aldılar zırh üretttiler 3 kişiye ashab ejder ürettiler mor ceket ürettiler lonca için yapıoruz geri ödencek felan dediler çocuğu oyaladılar.
Uğura madenleri lazım olunca kendine item üreteceği zaman gidip madenlerini istedi ama vermediler küfür ettiler loncadan çıkarıldın dediler.Uğur bunları sölemek istemedi kendine yediremedi bu haksızlığı ama Sancak siz bu adamlara dikkat edin elinizdeki madenleri paranızı görürer takip ederler loncaya alırlar
Siz loncadayken loncaya gerek öle böle şöle der kandırır çekebildikleri kadar elinizden çekerler ama size gelince sıra sizi loncadan atarlar bu adamlar kadar çıkarcı kimseyi görmedim ben dikkat edin lütfen böle çirkef bir lonca olamaz
Hadi kalın sağlıcakla... Ateşler milletin emeği ile oynayarak nasıl bir zevk alıyorsunuz oyundan ?
Emeğinizle oynayın yazık size bide adam sanıolar ya sizi......
MONTEZUMA Uğur mahalleden arkadaşımdır ve Kuklacıda oynuyorum.
Konuya gelelim.MONTEZUMA yı Uğur u loncaya aldılar sırf elindeki madenler için olduğunu bunu ona sölemiştim beni dinlemedi gitti Ateş oldu.
Sonra olanlar oldu zaten Uğurda ne kadar maden var aldılar Uğurda saf tabi hemen veriyor geri alırım sen karışma diyor bende ses etmedim.İnşallah geri alırsın diyorumdum fakat öle olmadı malesef
AteşZekiye uğurdan maden köşk aldılar zırh üretttiler 3 kişiye ashab ejder ürettiler mor ceket ürettiler lonca için yapıoruz geri ödencek felan dediler çocuğu oyaladılar.
Uğura madenleri lazım olunca kendine item üreteceği zaman gidip madenlerini istedi ama vermediler küfür ettiler loncadan çıkarıldın dediler.Uğur bunları sölemek istemedi kendine yediremedi bu haksızlığı ama Sancak siz bu adamlara dikkat edin elinizdeki madenleri paranızı görürer takip ederler loncaya alırlar
Siz loncadayken loncaya gerek öle böle şöle der kandırır çekebildikleri kadar elinizden çekerler ama size gelince sıra sizi loncadan atarlar bu adamlar kadar çıkarcı kimseyi görmedim ben dikkat edin lütfen böle çirkef bir lonca olamaz
Hadi kalın sağlıcakla... Ateşler milletin emeği ile oynayarak nasıl bir zevk alıyorsunuz oyundan ?
Emeğinizle oynayın yazık size bide adam sanıolar ya sizi......
Mugu & Muguex