Şaka bi yana helal olsun vallahi ben bu kadarını yapamam
Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Bu oyun süpermiş hemen loncaca başlayalım bu oyuna 
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Yunus Emre Öncelikle Çalışmanı Kutlar Başarılarının devamını dilerim.NATHAN yazdı:Bu oyun süpermiş hemen loncaca başlayalım bu oyuna
Ayrıca Yapmış oldugun Çalışmada SPONSOR olarak ESTERGONx Loncası Mali işler ve İKSİR,Maden Sorumlusu EsTeRGoNxeDaLı Bizzat Kendileri Eger uygun görürlerse Sponsoru olmayı düşündügü Söylediler.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
Skandallık durum yok ortada. Sizin kendi açtığınız konunuza cevap verilmiş olup konu kilitlenmiştir. Israrınız halinde Forum Kuralları' nın 11. maddesine dayanarak cezai işleme tabii tutulacaksınız. Bilginize.
Bkz. viewtopic.php?f=22&t=77765
Sosyolog
Sosyolog
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
Sosyolog Yerse Açtıgım konuya kitlemden Cevap YazEsTeRGoNxRss yazdı:Skandallık durum yok ortada. Sizin kendi açtığınız konunuza cevap verilmiş olup konu kilitlenmiştir. Israrınız halinde Forum Kuralları' nın 11. maddesine dayanarak cezai işleme tabii tutulacaksınız. Bilginize.
Sosyolog
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

bu vidyo fenerlılere gesın 
nasıl vidyo yukluyoruz yardım pls 
-
- Salgın Koruyucusu
loncanıza alım varmı oyun içinden konuşalım skyp konuşuruz farketmez.. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Senin Alonex ile bir ilgin varmı ?ALoNeDewiLxRM yazdı:loncanıza alım varmı oyun içinden konuşalım skyp konuşuruz farketmez.. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Olmazmı...intikamatesi yazdı:Senin Alonex ile bir ilgin varmı ?ALoNeDewiLxRM yazdı:loncanıza alım varmı oyun içinden konuşalım skyp konuşuruz farketmez.. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
Sa arkadaşlar malum oyuna giremedim bi kaç gündür kendinize iyi bakın yaradana emanetsiniz herkese iyi oyunlar
Ayrıca loncaya alım varmı derken loncasına girmek istediğin kişilerle oyun içi diyaloglarında daha dikkatli olman temennisiyle belki hatırlarsın belki hatırlamazsın ama sivriadada büyücümle oynarken benle girdiğin laf münakaşası hala aklımda bilmiyorum ya çok iyi niyetlisin hemen herşeyi unutuyosun ya yaşın ufak yaptıklarının farkında değilsin ama
oyun içi davranışlarına dikkat edersen daha huzurlu oyun oynarsın benden sana abi tavsiyesi lonca alımımız istisna harici yoktur teşekkürler alakana
ALoNeDewiLxRM yazdı:loncanıza alım varmı oyun içinden konuşalım skyp konuşuruz farketmez.. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ayrıca loncaya alım varmı derken loncasına girmek istediğin kişilerle oyun içi diyaloglarında daha dikkatli olman temennisiyle belki hatırlarsın belki hatırlamazsın ama sivriadada büyücümle oynarken benle girdiğin laf münakaşası hala aklımda bilmiyorum ya çok iyi niyetlisin hemen herşeyi unutuyosun ya yaşın ufak yaptıklarının farkında değilsin ama
oyun içi davranışlarına dikkat edersen daha huzurlu oyun oynarsın benden sana abi tavsiyesi lonca alımımız istisna harici yoktur teşekkürler alakana
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim