~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~

Mesaj gönderen MegaReaL »

aNaRcHy yazdı:
bendensairolmaz yazdı:http://img819.imageshack.us/i/ekran020911083216.jpg/

Ulu önderimizin resmini koyacaksanız listenizdede ona layık olmayan insanların olmaması gerekir. Madeni çekemeyince söven bu arkadaş gibi , resim açık savunun savunabildiğiniz kadar . Yada şikayet edin çünkü tek çareniz :D
Haklısın diyelim. Sen layıkmısın ki o cevabı verıyosun ? ;) Dinime küfreden müslüman olsa. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Gece canımız sıkıldı 3 büyü hidra kestık :)
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonxlazz »

loncamızın logosu tepenizde yazan sonx tir başka bir logoya ihtiyacımız yok ama illa bi logomuz olsun diyorsanız
emin olun en uygun logoyu bulur koyarım.
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Sonxvakit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxvakit »

aNaRcHy yazdı:Gece canımız sıkıldı 3 büyü hidra kestık :)
ben ve ahmet (Sonxyamanlar) şifasız iki ile yapmıştık o işi :D
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

Loncanızın başarılarının devamını dilerim...
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Sonxvakit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxvakit »

SoNxLoncasına VeDa

Loncanın kurulduğunda beş kişiden olan ben, bu saatden itibaren bu loncanın üyeliğinden ayrılmış bulunuyorum. Belkide bu karar beni gerçekten seven arkadaşları üzecektir, belkide sevineceklerdir. Son dönemlerde loncanın aldığı (Tek kişinin ) kararlar benim düşünmeme ve karar vermemde etkili olmuştur. Bu kararları yargılayan ve karşı gelen lerden biri olarak sergilemiş olduğum, doğru olan tavrımdan dolayı hiç vazgeçmedim.( Ne bileyim bazıları gibi bende; heee haklısın , Sen başkansın, der geçerdim , ama huyum kurusun ) Ben kimseye ( benim kararlarımdan dolayı eğerki sizlerde bu karara uymazsanız) loncadan çıkacam, ismimi değiştirecem diye tehdit de etmedim, etmemde, bunu beni tanıyan herkes bilir... Bu lonca bir kişi loncadan ayrıldı diye de dağılacak değildir. Loncanın temeli arkadaşlıktır (ilk başlarda öyleydi ama...) Arkadaşlık devam ettiği sürece lonca var olmaya devam edecektir. (Sizlerden ricam loncadan ayrılan veya başka sebeplerden dolayı (Yine bir kişinin aldığı kararlardan) atılan arkadaşlarınıza sırtınızı çevirmeyin (unutmayın!... bu bir oyun olsada, herkesin birbiri üzerinde kul hakkı vardır) Ben sizlere geride kalan arkadaşlara illa bana slm verin demiyorum , belkide yasaklanırsınız (-ki böyle bir durum cereyan etmiştir) ne diyeyim...:( Ben bundan sonra oyuna belkide her zamankinden fazla zaman ayırmaya bilirim. Lonca içerisinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum , haklarınızı helal edin , ben hakkımı helal ediyorum... Allaha Emanet Olun...

SonxSüvARii-Sonxsüvari-Sonxvakit-Sonxeseslim-Sonxseferberlik-
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Kullanıcı avatarı
Sonxteam
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxteam »

kabul edilmemiştir kurucular loncayı terk edemez
Resim

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MegaReaL »

Çarşamba akşamı seninle görüşmeliyim Ünal.
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sonxvakit yazdı:SoNxLoncasına VeDa

Loncanın kurulduğunda beş kişiden olan ben, bu saatden itibaren bu loncanın üyeliğinden ayrılmış bulunuyorum. Belkide bu karar beni gerçekten seven arkadaşları üzecektir, belkide sevineceklerdir. Son dönemlerde loncanın aldığı (Tek kişinin ) kararlar benim düşünmeme ve karar vermemde etkili olmuştur. Bu kararları yargılayan ve karşı gelen lerden biri olarak sergilemiş olduğum, doğru olan tavrımdan dolayı hiç vazgeçmedim.( Ne bileyim bazıları gibi bende; heee haklısın , Sen başkansın, der geçerdim , ama huyum kurusun ) Ben kimseye ( benim kararlarımdan dolayı eğerki sizlerde bu karara uymazsanız) loncadan çıkacam, ismimi değiştirecem diye tehdit de etmedim, etmemde, bunu beni tanıyan herkes bilir... Bu lonca bir kişi loncadan ayrıldı diye de dağılacak değildir. Loncanın temeli arkadaşlıktır (ilk başlarda öyleydi ama...) Arkadaşlık devam ettiği sürece lonca var olmaya devam edecektir. (Sizlerden ricam loncadan ayrılan veya başka sebeplerden dolayı (Yine bir kişinin aldığı kararlardan) atılan arkadaşlarınıza sırtınızı çevirmeyin (unutmayın!... bu bir oyun olsada, herkesin birbiri üzerinde kul hakkı vardır) Ben sizlere geride kalan arkadaşlara illa bana slm verin demiyorum , belkide yasaklanırsınız (-ki böyle bir durum cereyan etmiştir) ne diyeyim...:( Ben bundan sonra oyuna belkide her zamankinden fazla zaman ayırmaya bilirim. Lonca içerisinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum , haklarınızı helal edin , ben hakkımı helal ediyorum... Allaha Emanet Olun...

SonxSüvARii-Sonxsüvari-Sonxvakit-Sonxeseslim-Sonxseferberlik-
yolun açık olsun cemil abi bana bu kadar laf soktuktan sonra artık selamlaşmanında anlamı yok eğer yaptığım hatalarda beni uyarmayacaksan abiliğin anlamıda yok ve ayrıca loncadan ayrılmakla tehdit etti gibi cümleler hiç yakışmadı. cemil abi unutmaki ben senin evine msafir olmuş bi kardeşindim ki bu yazılarından sonra mümkün değil bir daha seninle selamlaşmak. eğerbende senin için eleştiride bulunacak olursam sana değil loncaya zarar vermiş olurum. ayıp ettin cemil abi çok büyük ayıp ettin bunu buradan değilde benimle özel olarak konuşmalıydın.

benim için bunları yazmış olmana inanamıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yaptığım her faaliyette ve aldığım her kararda loncayı düşünerek hareket ettim en son 1 haftalığına klandan ayrılma kararı da buna dahil, klandan ayrılma kararımın sebebi loncaya son dönemdekatılan arkadaşlarımızın şaheser sorunu olmasıydı düşündümki eğer klandan çıkarsak savaşmaya ayırdıkları zamanı maden çekerek geçirirler ve para kasarlar. klandayken maden çekmeye de çalışılabilirdiamasürekli sorun yaşıyordk yok o lodos bize daldı şu lonca bizi kesti sürekli polemik ve bi gelişme yok. hem biraz kafa dinlemek hemde gelişimihızandırabilmek için klandan kısa bi süreliğine klandan çıkma kararı almıştım. sonra baktımki aldığım karar da hatalar var arkadaşlarımın beniuyarması ile tekrar klana geri döndük, aslında benim değil oyunun hatası bu lonca kanalı yok iletişim güçlüğü çektik ve birbirimize ulaşamadık bunu düşünememiştim.

klandan çıkma kararı aldığım günün ertesinde oyuna girdiğimde loncanın önde gelen isimleri klanda vesavaş halindeydi normal bir üye olsaydı direk loncadanatardım lafımızı dinlemiyor diye ama bunu yapan kiiler loncanın önde gelen isimleri olanca yapacak bişey bulamadım ve düşündümki eğer loncaya söz geçiremiyorsam artık başkanlıkyapmanın hiç bir mantığı yok ve kendi kurduğum loncayı terketmeyi düşündüm sırf bu loncaya zarar vermek istemediğimden. ama beni seven arkadaşlarım beni abim dediğim insan gibi bırakmadı bana olayın iç yüzünü anlattılar ve bende anlayışla karşıladım ve isim değiştirmekten vaz geçtim, eğer cemil abim gibi bırakmış olsalardı beni şu anda sonxlaz olarak yazzmıyor olacaktım,

insanlarhata yapabilir başkanlarda yapar ben oyunda başkanım ama normal hayatta sıradan bi insanım hata yapmam çok normal. hiç biriniz benim kadar stres altındadeğilsiniz ve ben hiç bir zaman sizin kadar oyndan zevk alarak oynamıyorum çünkli oynamaya zamanım olmuyor sürekli lonca üyelerinin sıkıntılarını dinliyor ve pnlara yardım etmeye çalışıyorum ama kendime zaman ayıramıyorum bütün meşkuliyyetim lonca oluyor bütün yükü benşm omuzuma bırakıp hata yapmamamı bekliyorsunuz ama yanılıyorsunuz.

tüm üzüntülerimle :abdullah çiçek
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön