Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
- eNDLesSLove
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı
Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!
YaKaMoZx aiLeSi
www.yakamozloncasi.com
YaKaMoZx aiLeSi
www.yakamozloncasi.com
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Lan bır kac gundur corumdayım baq hele arkamdan konusuorTonyukukxx yazdı:dabbela yazdı:Tonyukukxx yazdı:eraxkaya yazdı:Hadı len balık senı hehekalenderoglu yazdı:erenim bi ara eraya pes oynamayı öğretbalık balık attın gollerı
yınede senı gordugume cok sewındım ozgurum ıns bı dakıne hep beraber bulusuruzsenı kocaman opuyorum
Bana BAk 90+2 Sen Hala Konuşuyormusun Pes 10 da değil 11 de görüşelim)
TooNYuKuK
Len ben PES 10 - 11 bilmem bak ben lisedeyken Wining Eleven vardı onu dehşet oynarım ama gelin ondan beni yenin bakem alırım anahtarlarınızı :lol:
Eren o oyun piyasadan kalktı len M.Ö Oynanan Oyunlarla Gelme Bize Yakında Gelin Mario Falan Kapışalım Deme))
Karşıma Pes 2011 Çocuk Oyunu Demeyen Biri Gelsin)
TooNYuKuK
saka bı yana hafta sonu bulusalım konusmayla olmuor ben yarın corumdan ayrılıyorum sıkıldım burda qq
Askerlık yolu bıze ANKARA/ETIMESUT olarak gozuktu 21 subatta ayrılıyorum artık 3 ay sonunda bulusuruz
Hafta sonu oyunda olucam gorusmek uzere .....
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Sen bana baqale hele bana sormadan sen nereye ayrılıorsun ıstanbul a donem konusacam ıkınız lede .....eNDLesSLove yazdı:Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Aynen Eray iyi bi zopa hakediyolar..eraxkaya yazdı:Sen bana baqale hele bana sormadan sen nereye ayrılıorsun ıstanbul a donem konusacam ıkınız lede .....eNDLesSLove yazdı:Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Bende loncadan ayrıldığımı kaç kere belirttim ismim hala yazılı yeni listede görmemek umuduyla.
Fevzıbey - Bepboyss - Yakamozxbedük - Yakamozxzen
Fevzıbey - Bepboyss - Yakamozxbedük - Yakamozxzen
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
Arkadaşlar Ben Loncaya Gelmeden Önce Herkesin Bildiği Gibi Hunx Loncasının Yöneticisi Ve Kurucularından Biriydim Fakat Talihsiz Bir Olay Sonucu Hunx Loncasının Kurucusu Hunxyavuzhan'ın oyunu bırakmasıyla loncanın kapanma kararını almıştım fakat Aldığım bir habere göre yavuz abim (Hunxyavuzhan) oyuna geri dönecekmiş.
Eğer Böyle Bir Şey Olursa Ki İhtimali Oldukça Yüksek. Yarım Kalan Görevime Geri Dönmek Zorunda Kalıcam Hunx Loncası Yeniden Ayağa Kaldırıcaz ve Ben Aranızdan Ayrılmak Zorunda Kalıcam YaKaMoZ Olmak ayrıcalıktır Derdim Hep, Evet Kesinlikle Öyle YaKaMoZ Olmak Her Babayiğidin Harcı Değil O İsmi Taşıyabilen Ancak Yakamoz sayılır.
Fakat İçimde Yanan Bir Ateş Var Ve Bu Hunx Benim İçimde Bir Sevda Gibi Kaldı.Lonca Kapanınca Yeni Bir Charakter (char) açıp devam edebilirdim fakat Hunx'i yaşatmak istedim...
Gelişmeleri Yine Bu Sayfadan Sizlere Duyurucam...
İyi Forumlar...
Eğer Böyle Bir Şey Olursa Ki İhtimali Oldukça Yüksek. Yarım Kalan Görevime Geri Dönmek Zorunda Kalıcam Hunx Loncası Yeniden Ayağa Kaldırıcaz ve Ben Aranızdan Ayrılmak Zorunda Kalıcam YaKaMoZ Olmak ayrıcalıktır Derdim Hep, Evet Kesinlikle Öyle YaKaMoZ Olmak Her Babayiğidin Harcı Değil O İsmi Taşıyabilen Ancak Yakamoz sayılır.
Fakat İçimde Yanan Bir Ateş Var Ve Bu Hunx Benim İçimde Bir Sevda Gibi Kaldı.Lonca Kapanınca Yeni Bir Charakter (char) açıp devam edebilirdim fakat Hunx'i yaşatmak istedim...
İyi Forumlar...
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
Emre oyunda bi konuşalım senleHunxkuheylan yazdı:Arkadaşlar Ben Loncaya Gelmeden Önce Herkesin Bildiği Gibi Hunx Loncasının Yöneticisi Ve Kurucularından Biriydim Fakat Talihsiz Bir Olay Sonucu Hunx Loncasının Kurucusu Hunxyavuzhan'ın oyunu bırakmasıyla loncanın kapanma kararını almıştım fakat Aldığım bir habere göre yavuz abim (Hunxyavuzhan) oyuna geri dönecekmiş.
İyi Forumlar...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Selamlar
Yakamoz loncası olarak bu yapılanlara tepki verdiğinizi hiçbir çıkar gütmediğinizi gözlemleyerek sizi tebrik etmek istiyorum.Hani biz büyük loncayız diyenlerin üyelerinin kullanılmasına sessiz kaldıklarını gördüm.Mevki makamdan önce kişiliğin geldiğini düşünenlerdenim.Biryerlere gelcem diye güdülmeye ses cıkarmayanları kınıyorum.Hiçbirsey yokmuş gibi loncasını etkinliklere sokanları kınıyorum.Madem güçlü birliksiniz güçlü tepki verin.Lodos arz savası gibi küçük ayrıntılarda takılıp kalmayın.Büyüksen her konuda bu sesini duyuracaksın ve herzaman üyelerini koruyacaksın.
Tekrardan Yakamoz loncasını tebrik ediyorum.Kuklacıya böyle loncalar yakışır.Güçlü isimler alarak 3 5 karsı klan elemanı kesenler değil!!!!
Mirxcutting
Yakamoz loncası olarak bu yapılanlara tepki verdiğinizi hiçbir çıkar gütmediğinizi gözlemleyerek sizi tebrik etmek istiyorum.Hani biz büyük loncayız diyenlerin üyelerinin kullanılmasına sessiz kaldıklarını gördüm.Mevki makamdan önce kişiliğin geldiğini düşünenlerdenim.Biryerlere gelcem diye güdülmeye ses cıkarmayanları kınıyorum.Hiçbirsey yokmuş gibi loncasını etkinliklere sokanları kınıyorum.Madem güçlü birliksiniz güçlü tepki verin.Lodos arz savası gibi küçük ayrıntılarda takılıp kalmayın.Büyüksen her konuda bu sesini duyuracaksın ve herzaman üyelerini koruyacaksın.
Tekrardan Yakamoz loncasını tebrik ediyorum.Kuklacıya böyle loncalar yakışır.Güçlü isimler alarak 3 5 karsı klan elemanı kesenler değil!!!!
Mirxcutting

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Yakamoz Loncası iLe yoLLarımı ayırdığımı beLirtiyorum. Alakam kalmamıştır. Teşekkürler.
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Yakamoz Loncasını ayakta tutan birlik,kardeşlik ve birlikte hareket etmesiydi artık bunun yerini item ve gücün aldığına inandığımdan ayrıldım loncaya yeni alınan bazı üyeler loncaya yakışmıyor gerçekten.