Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eNDLesSLove
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamoz Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen eNDLesSLove »

Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!

YaKaMoZx aiLeSi ;)

www.yakamozloncasi.com
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Tonyukukxx yazdı:
dabbela yazdı:
Tonyukukxx yazdı:
eraxkaya yazdı:
kalenderoglu yazdı:erenim bi ara eraya pes oynamayı öğret :D
Hadı len balık senı hehe :D balık balık attın gollerı :D

yınede senı gordugume cok sewındım ozgurum ıns bı dakıne hep beraber bulusuruz :D senı kocaman opuyorum

Bana BAk 90+2 Sen Hala Konuşuyormusun Pes 10 da değil 11 de görüşelim =))

TooNYuKuK

Len ben PES 10 - 11 bilmem bak ben lisedeyken Wining Eleven vardı onu dehşet oynarım ama gelin ondan beni yenin bakem alırım anahtarlarınızı :lol:

Eren o oyun piyasadan kalktı len M.Ö Oynanan Oyunlarla Gelme Bize Yakında Gelin Mario Falan Kapışalım Deme =)))
Karşıma Pes 2011 Çocuk Oyunu Demeyen Biri Gelsin =))

TooNYuKuK
Lan bır kac gundur corumdayım baq hele arkamdan konusuor :D
saka bı yana hafta sonu bulusalım konusmayla olmuor ben yarın corumdan ayrılıyorum sıkıldım burda qq

Askerlık yolu bıze ANKARA/ETIMESUT olarak gozuktu 21 subatta ayrılıyorum artık 3 ay sonunda bulusuruz :D

Hafta sonu oyunda olucam gorusmek uzere .....
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

eNDLesSLove yazdı:Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
Sen bana baqale hele bana sormadan sen nereye ayrılıorsun ıstanbul a donem konusacam ıkınız lede .....
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

eraxkaya yazdı:
eNDLesSLove yazdı:Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.
Sen bana baqale hele bana sormadan sen nereye ayrılıorsun ıstanbul a donem konusacam ıkınız lede .....
Aynen Eray iyi bi zopa hakediyolar..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Bende loncadan ayrıldığımı kaç kere belirttim ismim hala yazılı yeni listede görmemek umuduyla.

Fevzıbey - Bepboyss - Yakamozxbedük - Yakamozxzen
Kullanıcı avatarı
Hunxkuheylan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hunxkuheylan »

Arkadaşlar Ben Loncaya Gelmeden Önce Herkesin Bildiği Gibi Hunx Loncasının Yöneticisi Ve Kurucularından Biriydim Fakat Talihsiz Bir Olay Sonucu Hunx Loncasının Kurucusu Hunxyavuzhan'ın oyunu bırakmasıyla loncanın kapanma kararını almıştım fakat Aldığım bir habere göre yavuz abim (Hunxyavuzhan) oyuna geri dönecekmiş.

Eğer Böyle Bir Şey Olursa Ki İhtimali Oldukça Yüksek. Yarım Kalan Görevime Geri Dönmek Zorunda Kalıcam Hunx Loncası Yeniden Ayağa Kaldırıcaz ve Ben Aranızdan Ayrılmak Zorunda Kalıcam YaKaMoZ Olmak ayrıcalıktır Derdim Hep, Evet Kesinlikle Öyle YaKaMoZ Olmak Her Babayiğidin Harcı Değil O İsmi Taşıyabilen Ancak Yakamoz sayılır.

Fakat İçimde Yanan Bir Ateş Var Ve Bu Hunx Benim İçimde Bir Sevda Gibi Kaldı.Lonca Kapanınca Yeni Bir Charakter (char) açıp devam edebilirdim fakat Hunx'i yaşatmak istedim...

Gelişmeleri Yine Bu Sayfadan Sizlere Duyurucam...

İyi Forumlar...
Gizlenmiş İçerikGöster
      • IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa

IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Hunxkuheylan yazdı:Arkadaşlar Ben Loncaya Gelmeden Önce Herkesin Bildiği Gibi Hunx Loncasının Yöneticisi Ve Kurucularından Biriydim Fakat Talihsiz Bir Olay Sonucu Hunx Loncasının Kurucusu Hunxyavuzhan'ın oyunu bırakmasıyla loncanın kapanma kararını almıştım fakat Aldığım bir habere göre yavuz abim (Hunxyavuzhan) oyuna geri dönecekmiş.

Eğer Böyle Bir Şey Olursa Ki İhtimali Oldukça Yüksek. Yarım Kalan Görevime Geri Dönmek Zorunda Kalıcam Hunx Loncası Yeniden Ayağa Kaldırıcaz ve Ben Aranızdan Ayrılmak Zorunda Kalıcam YaKaMoZ Olmak ayrıcalıktır Derdim Hep, Evet Kesinlikle Öyle YaKaMoZ Olmak Her Babayiğidin Harcı Değil O İsmi Taşıyabilen Ancak Yakamoz sayılır.

Fakat İçimde Yanan Bir Ateş Var Ve Bu Hunx Benim İçimde Bir Sevda Gibi Kaldı.Lonca Kapanınca Yeni Bir Charakter (char) açıp devam edebilirdim fakat Hunx'i yaşatmak istedim...

Gelişmeleri Yine Bu Sayfadan Sizlere Duyurucam...

İyi Forumlar...
Emre oyunda bi konuşalım senle
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

Selamlar
Yakamoz loncası olarak bu yapılanlara tepki verdiğinizi hiçbir çıkar gütmediğinizi gözlemleyerek sizi tebrik etmek istiyorum.Hani biz büyük loncayız diyenlerin üyelerinin kullanılmasına sessiz kaldıklarını gördüm.Mevki makamdan önce kişiliğin geldiğini düşünenlerdenim.Biryerlere gelcem diye güdülmeye ses cıkarmayanları kınıyorum.Hiçbirsey yokmuş gibi loncasını etkinliklere sokanları kınıyorum.Madem güçlü birliksiniz güçlü tepki verin.Lodos arz savası gibi küçük ayrıntılarda takılıp kalmayın.Büyüksen her konuda bu sesini duyuracaksın ve herzaman üyelerini koruyacaksın.

Tekrardan Yakamoz loncasını tebrik ediyorum.Kuklacıya böyle loncalar yakışır.Güçlü isimler alarak 3 5 karsı klan elemanı kesenler değil!!!!

Mirxcutting
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Yakamoz Loncası iLe yoLLarımı ayırdığımı beLirtiyorum. Alakam kalmamıştır. Teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Yakamoz Loncasını ayakta tutan birlik,kardeşlik ve birlikte hareket etmesiydi artık bunun yerini item ve gücün aldığına inandığımdan ayrıldım loncaya yeni alınan bazı üyeler loncaya yakışmıyor gerçekten.

“Genel Sohbet” sayfasına dön