Teşekkürler 2 güne kadar herşey hazır olur ve resmi yollarım.Sizde hangi bölümde katılıyorsanız başarılar.izdirapgrafik yazdı:Winrar programını indirdikten sonra hazırladığın çizime sağ tıklayarak aşağıdaki tek adımı izleyeceksin.kalarl yazdı:izdirapgrafik yazdı:Tarayıcı kullanmak gerekecek.İnternet kafelerde veya baskı yapan çeşitli yerlerde en fazla birkaç liraya işini gördürebilirsin.Tarayıcılar da zaten standart olarak bmp formatında kaydediyor,elle müdahale edilmezse tabii.Format sorunu yaşarsan en kötü ihtimal,bana yollarsın resmini.kalarl yazdı:Ben çizim yarışması için çizimimi tamamladım ama .bmp formatında olması gerektiğini öğrendim.Bunu nasıl yapabilirim ? Ve birde çizimimi bilgisayarıma nasıl aktarabilirim ?
Hmm teşekkürler.Özellikle bmp formatında olmasını söylerim.Bir sorum daha var çizimimi nasıl rar yapabilirim ?
Ödüllü Fan Art Yarışması Başvuruları Sona Erdi!
Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!
Merhaba, yarışmaya katıldığımız hesaptaki karakter ile kazandığımız ödülü başka bir hesaptaki karaktere isteme hakkımız var mı? Yoksa aynı hesapta bulunan herhangi bir karaktere mi istemek zorundayız?
Selamlar,CakiL yazdı:Merhaba, yarışmaya katıldığımız hesaptaki karakter ile kazandığımız ödülü başka bir hesaptaki karaktere isteme hakkımız var mı? Yoksa aynı hesapta bulunan herhangi bir karaktere mi istemek zorundayız?
Başvuru yaptığınız karakter hangi hesapta ise Sunucu Şampiyonasındaki kurallar gibi, karakterinizin ihtiyacı olmaması durumunda aynı hesaptaki diğer karakterlerinize ödülü alabilirsiniz.
Bilginize.
Tüm katılımcılara başarılar!
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
En iyi İKV Müziği
Eser adı:Loncasavaşı
İddaalıyım :twisted:
Eser adı:Loncasavaşı
İddaalıyım :twisted:
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Arkadaşlar ben resmimi bitmap(.bmp)formatında kaydettim ancak dosya boyutu 25mb ve rar yapınca bile 15mb oluyor ne yapabilirim ?
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
En fazla 1600x1200 piksel çözünürlüğünde olduktan sonra boyutun önemi yok diye biliyorum...kalarl yazdı:Arkadaşlar ben resmimi bitmap(.bmp)formatında kaydettim ancak dosya boyutu 25mb ve rar yapınca bile 15mb oluyor ne yapabilirim ?
Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.
Katılım şartlarına bakarsanız, "Video ve Müzik kategorileri haricindeki başvurular için, sıkıştırılmış dosya boyutu 4 MB dan büyük olamaz." ifadesini görebilirsiniz.
Katılım şartlarına bakarsanız, "Video ve Müzik kategorileri haricindeki başvurular için, sıkıştırılmış dosya boyutu 4 MB dan büyük olamaz." ifadesini görebilirsiniz.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Resminin çözünürlüğü büyük olmalı yüksek ihtimalle,veya tarayıcılar kaliteyi abartarak boyutu fazla yükseltebiliyor.Resmini bana at küçültürüm istersen.kalarl yazdı:Arkadaşlar ben resmimi bitmap(.bmp)formatında kaydettim ancak dosya boyutu 25mb ve rar yapınca bile 15mb oluyor ne yapabilirim ?
2006-2013