ALPARSLAN'DAN VEDA ..
Re: ALPARSLAN'DAN VEDA ..
:shock: :shock: Alp abi gene sen bilirsin ama gitmemen Hepimiz için Çok iyi olur Lonca Olarak Çok Kötü Olduk...
Savaşçı=) 49=) Pardox
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
Büyücü=) 49=) Pardoxbüyü
Şifacı=) 49=) Crossinq
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Haklı olduğunu savunan yönetim hatalarınızı kabul etmeniz gerekiyor artık Alparslana yapılan yanlışı düzeltmediğiniz taktirde bu iş dahada büyüycektir hatalarını kabul edebilmek büyük bir erdemdir (profesyonelliktir) ama bunları inkar etmek ört bas etmek daha büyük sorunlara yol açıcaktır bu konuda hatalarınızı düzeltmesseniz bizde şunun farkına varıcaz bu oyuna boşu boşuna destek veriyormuşuz boşuna plus paket alıyormuşuz ama bunlar hataysa bu hatalarımızı gideririz bu husus düzeltilmediği taktirde Kurt Loncası olarak lonca kurallarımız arasına bir tane daha ekliycez ve Plus paketi almayı yasaklıycaz bunu tehdit olarak alıgılamayın hatalarınızın farkına varın sadece bu koşullar altında bu oyuna bu kadarda bağlanmamak gerektiğinin farkına varmaya başladık sadece ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Karargahxmylex
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Pardox kardeşim zaten bizden kimse kalmadı
Ayrılanlar....
*Alparslan
*Turklady
*Costantine
*Alyy
*Nazgull
*Mylex (Ben)
*Diyar
Zaten En eskiler olarak biz vardık loncadan bizlerde gittiğimize göre artık sen düşün....
(BİZE DESTEK VEREN LONCALAR ARKADAŞLARA ABİLERİME ABLALARIMA BİZE DESTEK VEREN HERKES CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM)
Saygılarımla.....
Ayrılanlar....
*Alparslan
*Turklady
*Costantine
*Alyy
*Nazgull
*Mylex (Ben)
*Diyar
Zaten En eskiler olarak biz vardık loncadan bizlerde gittiğimize göre artık sen düşün....
(BİZE DESTEK VEREN LONCALAR ARKADAŞLARA ABİLERİME ABLALARIMA BİZE DESTEK VEREN HERKES CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM)
Saygılarımla.....
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Hemen hemen butun yorum ve yazılanları okumaya gayret ettım ozellıkle Nıhat arkadasımızn yonetım adına vermıs oldguu cevapları daha bır dıkkatlı okudum.. Bu olayın cereyan ettıgı gece tesadufı bende forumdaydım ve bır ıkısınede msj bıraktım..bU ARADA TILSIM SUNUCUSU ILE HIC BAGIM YOK BU ARKADASLARIDA TANIMAM TAMAMEN TARAFSIZ OLDUGUMU DUSNUYORUM .... arkadaslar actıkları konuda bence buyuk bır bolumunde haklılardıkı bende buna benzer cevaplar yazdım .. Arkadaslar belkı hata yapmıs ve sılınen her konuyu devam ettırmıs olabılırler ama Nıhat hocamı tenzı ederım .. Yonetım ekıbıde bır gunah kecısı arıyordu yaklasık 1 aydır suren bu protestolar ıcın sanırm buda bu arkadasa patladı... Sımdı benım sahsı bılgı ve tecrubelerımle acılan hemen hemen her konuyu okudum oyun hesabı banlanacak kadar agır bır durum yoktu ..Ama anlasılan su kı Yonetım ekıbınde olan arkadaslar ısım vermıyım ama ozelıkle 1-2 ısım sanırm bıraz sınır lerı yıpranmıs bence bıraz dınlenmelrını tavsıye ederım .. olayları ıyı suzememekde ve hatalı ve fevrı davranıslar ıcerısındedırler.. Bu kanıya varma sbebımde oyun ıcınde cok eskı yonetıcı ekıbınden olupda bu gune kadar gleen bır yonetıcı arkadasımızın yazmıs oldugu cevap emınımkı kendını bıle tatmın etmemıstırkı zaten o cevabın ardından konuyu kıtledı .. ve kalıdrdı ...29 LVL Oncesı ve 49 lvl da aynı karakterıstık ozelıkler oldugunu ve 29 oncesındede hızlı sılahların en makbul sılahalr oldugnu 49 dada boyle olucagını yazan bu arkadasımızın ben artık oyun bılgısınden suphe ederım bu oyunu bunca zaman oynuyan bır kısı olarak .. Mevcut bu sıstemde hafıf sılahın 29 oncesı gıbı cok etkılı bır sılah olacagını dusunmek daha dogru yazmak .. bızlerın zekasına bence hakarettırkı ben zaten kendı zekama artık daha fazla hakaret edemıyecegımı belrterek bır daha mesaj yazmadım . Oyuzden elbette yonetım ısı zorluk ve haksızlıklarla karsılasılan tamamen ozverı ıs olabılrı ama sızlerı de orda zorla tutan yok .. o yuzden duygularınızla mantıgınız cok karıstırmıyacaksınız.. kıoyle olursanız ben sıze yonetıcı gozu ıle bakabılırım.. Her elestırden sonra bızı baltalamanız bızı cok derıdnen uzdu gıbı mesajların arkasına sıgınarak degıl... Son olarak bu arkadasımız forum kurallarına aykırı bırdurm sergılemıs olsada alına bu karar son 1-2 ayın bırıkmıs kınıdır ve dıger arkadaslara yanı bız oyunculara verılmıs bır goz dagıdır... Yanı sızde cok bagırmaya kalkarsanız sonunuz hesabınız gıdere getırmek ıstedındıgnı dusunmekteyım... Umarım bız yanlıs dusunuyorve bız duygusal davranıyoruzdur yonetıcı arkadaslar aklı selımdır.. Ama hıc sanmıoyrum gorunen koy kılavuz ıstemez... Bu arada yonetıcı arkadaslarım lutfetsınler rakamları bızlerın gorme sansı yok ama 39 lvl zamanı plus uye ve son 2-3 aylık preyotun plus uye sayısını alsınlar... Bence nerede hata yaptıklarını anlamda faydası olur.. Saygılarımla...........Iyı forumlar.......
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
Nocomment
Sıze Karsı YapıLan Yada Veda Icın AcıLan butun KonuLara Konuk OLdunuz Ne hıkmetse Bır TurLu benım Actıgım Konuya GeLemedınız Kafm Iyıce Karıstı kı Sız HaLa HataLAr Yapmaya Devam edıyorsunuz..
Sıze Karsı YapıLan Yada Veda Icın AcıLan butun KonuLara Konuk OLdunuz Ne hıkmetse Bır TurLu benım Actıgım Konuya GeLemedınız Kafm Iyıce Karıstı kı Sız HaLa HataLAr Yapmaya Devam edıyorsunuz..
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
FromXXXhELL yazdı:Hemen hemen butun yorum ve yazılanları okumaya gayret ettım ozellıkle Nıhat arkadasımızn yonetım adına vermıs oldguu cevapları daha bır dıkkatlı okudum.. Bu olayın cereyan ettıgı gece tesadufı bende forumdaydım ve bır ıkısınede msj bıraktım..bU ARADA TILSIM SUNUCUSU ILE HIC BAGIM YOK BU ARKADASLARIDA TANIMAM TAMAMEN TARAFSIZ OLDUGUMU DUSNUYORUM .... arkadaslar actıkları konuda bence buyuk bır bolumunde haklılardıkı bende buna benzer cevaplar yazdım .. Arkadaslar belkı hata yapmıs ve sılınen her konuyu devam ettırmıs olabılırler ama Nıhat hocamı tenzı ederım .. Yonetım ekıbıde bır gunah kecısı arıyordu yaklasık 1 aydır suren bu protestolar ıcın sanırm buda bu arkadasa patladı... Sımdı benım sahsı bılgı ve tecrubelerımle acılan hemen hemen her konuyu okudum oyun hesabı banlanacak kadar agır bır durum yoktu ..Ama anlasılan su kı Yonetım ekıbınde olan arkadaslar ısım vermıyım ama ozelıkle 1-2 ısım sanırm bıraz sınır lerı yıpranmıs bence bıraz dınlenmelrını tavsıye ederım .. olayları ıyı suzememekde ve hatalı ve fevrı davranıslar ıcerısındedırler.. Bu kanıya varma sbebımde oyun ıcınde cok eskı yonetıcı ekıbınden olupda bu gune kadar gleen bır yonetıcı arkadasımızın yazmıs oldugu cevap emınımkı kendını bıle tatmın etmemıstırkı zaten o cevabın ardından konuyu kıtledı .. ve kalıdrdı ...29 LVL Oncesı ve 49 lvl da aynı karakterıstık ozelıkler oldugunu ve 29 oncesındede hızlı sılahların en makbul sılahalr oldugnu 49 dada boyle olucagını yazan bu arkadasımızın ben artık oyun bılgısınden suphe ederım bu oyunu bunca zaman oynuyan bır kısı olarak .. Mevcut bu sıstemde hafıf sılahın 29 oncesı gıbı cok etkılı bır sılah olacagını dusunmek daha dogru yazmak .. bızlerın zekasına bence hakarettırkı ben zaten kendı zekama artık daha fazla hakaret edemıyecegımı belrterek bır daha mesaj yazmadım . Oyuzden elbette yonetım ısı zorluk ve haksızlıklarla karsılasılan tamamen ozverı ıs olabılrı ama sızlerı de orda zorla tutan yok .. o yuzden duygularınızla mantıgınız cok karıstırmıyacaksınız.. kıoyle olursanız ben sıze yonetıcı gozu ıle bakabılırım.. Her elestırden sonra bızı baltalamanız bızı cok derıdnen uzdu gıbı mesajların arkasına sıgınarak degıl... Son olarak bu arkadasımız forum kurallarına aykırı bırdurm sergılemıs olsada alına bu karar son 1-2 ayın bırıkmıs kınıdır ve dıger arkadaslara yanı bız oyunculara verılmıs bır goz dagıdır... Yanı sızde cok bagırmaya kalkarsanız sonunuz hesabınız gıdere getırmek ıstedındıgnı dusunmekteyım... Umarım bız yanlıs dusunuyorve bız duygusal davranıyoruzdur yonetıcı arkadaslar aklı selımdır.. Ama hıc sanmıoyrum gorunen koy kılavuz ıstemez... Bu arada yonetıcı arkadaslarım lutfetsınler rakamları bızlerın gorme sansı yok ama 39 lvl zamanı plus uye ve son 2-3 aylık preyotun plus uye sayısını alsınlar... Bence nerede hata yaptıklarını anlamda faydası olur.. Saygılarımla...........Iyı forumlar.......
Tarafsız bir oyuncunun gözünden...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Cesurlar yazdı:FromXXXhELL yazdı:Hemen hemen butun yorum ve yazılanları okumaya gayret ettım ozellıkle Nıhat arkadasımızn yonetım adına vermıs oldguu cevapları daha bır dıkkatlı okudum.. Bu olayın cereyan ettıgı gece tesadufı bende forumdaydım ve bır ıkısınede msj bıraktım..bU ARADA TILSIM SUNUCUSU ILE HIC BAGIM YOK BU ARKADASLARIDA TANIMAM TAMAMEN TARAFSIZ OLDUGUMU DUSNUYORUM .... arkadaslar actıkları konuda bence buyuk bır bolumunde haklılardıkı bende buna benzer cevaplar yazdım .. Arkadaslar belkı hata yapmıs ve sılınen her konuyu devam ettırmıs olabılırler ama Nıhat hocamı tenzı ederım .. Yonetım ekıbıde bır gunah kecısı arıyordu yaklasık 1 aydır suren bu protestolar ıcın sanırm buda bu arkadasa patladı... Sımdı benım sahsı bılgı ve tecrubelerımle acılan hemen hemen her konuyu okudum oyun hesabı banlanacak kadar agır bır durum yoktu ..Ama anlasılan su kı Yonetım ekıbınde olan arkadaslar ısım vermıyım ama ozelıkle 1-2 ısım sanırm bıraz sınır lerı yıpranmıs bence bıraz dınlenmelrını tavsıye ederım .. olayları ıyı suzememekde ve hatalı ve fevrı davranıslar ıcerısındedırler.. Bu kanıya varma sbebımde oyun ıcınde cok eskı yonetıcı ekıbınden olupda bu gune kadar gleen bır yonetıcı arkadasımızın yazmıs oldugu cevap emınımkı kendını bıle tatmın etmemıstırkı zaten o cevabın ardından konuyu kıtledı .. ve kalıdrdı ...29 LVL Oncesı ve 49 lvl da aynı karakterıstık ozelıkler oldugunu ve 29 oncesındede hızlı sılahların en makbul sılahalr oldugnu 49 dada boyle olucagını yazan bu arkadasımızın ben artık oyun bılgısınden suphe ederım bu oyunu bunca zaman oynuyan bır kısı olarak .. Mevcut bu sıstemde hafıf sılahın 29 oncesı gıbı cok etkılı bır sılah olacagını dusunmek daha dogru yazmak .. bızlerın zekasına bence hakarettırkı ben zaten kendı zekama artık daha fazla hakaret edemıyecegımı belrterek bır daha mesaj yazmadım . Oyuzden elbette yonetım ısı zorluk ve haksızlıklarla karsılasılan tamamen ozverı ıs olabılrı ama sızlerı de orda zorla tutan yok .. o yuzden duygularınızla mantıgınız cok karıstırmıyacaksınız.. kıoyle olursanız ben sıze yonetıcı gozu ıle bakabılırım.. Her elestırden sonra bızı baltalamanız bızı cok derıdnen uzdu gıbı mesajların arkasına sıgınarak degıl... Son olarak bu arkadasımız forum kurallarına aykırı bırdurm sergılemıs olsada alına bu karar son 1-2 ayın bırıkmıs kınıdır ve dıger arkadaslara yanı bız oyunculara verılmıs bır goz dagıdır... Yanı sızde cok bagırmaya kalkarsanız sonunuz hesabınız gıdere getırmek ıstedındıgnı dusunmekteyım... Umarım bız yanlıs dusunuyorve bız duygusal davranıyoruzdur yonetıcı arkadaslar aklı selımdır.. Ama hıc sanmıoyrum gorunen koy kılavuz ıstemez... Bu arada yonetıcı arkadaslarım lutfetsınler rakamları bızlerın gorme sansı yok ama 39 lvl zamanı plus uye ve son 2-3 aylık preyotun plus uye sayısını alsınlar... Bence nerede hata yaptıklarını anlamda faydası olur.. Saygılarımla...........Iyı forumlar.......
Tarafsız bir oyuncunun gözünden...
- AmisosxxPitbuLL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ByPaRDoX yazdı::shock: :shock: Alp abi gene sen bilirsin ama gitmemen Hepimiz için Çok iyi olur Lonca Olarak Çok Kötü Olduk...
Onur'um her ne kadar Alparslan gibi olmasakda biz var yine maddi manevi desteği esirgemeyiz.
Başta Kurtlar ve diğer Arz klanı mensuplarıda sanıyorum benimle aynı görüşte olacaktır.
İçin rahat olsun. Alparsan ve Türklayd gibi bir insanlar bir daha gelmez sunucuya eminim ama mümkün olduğunca eksikliğini hissettirmemeye çalışacağız.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı