TOPKAPI SARAYI AYAKTA!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TOPKAPI SARAYI AYAKTA!

Mesaj gönderen nabuforum »

2 metre kare alan çok güzel :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Ençok TTNEt ibrelerinin kaldırılmasına sevindim, ttnet e gıcık oluyorum, akk saçmalığı yüzünden
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

nabuforum yazdı:2 metre kare alan çok güzel :)
:arrow: :arrow:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
53EkSeLanS53
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 53EkSeLanS53 »

Hiç bir hakaret olmayan yazılarda silinir olmuş artık :evil:
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

mauses yazdı:BeyLer Dün Gece saat 22 .00 da yüklemeye başladım bugün saat 08.30 daha yarısı bile dolmamış bu nasıl bişe ya bi yardımcı olabilecek varmı bana ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ben Olsam O Pc'Yi Balkondan Aşağı Atarım. :D :D :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

Yöneticiler iş başında yöneticileri kötüleyen lafları silin siz sizden bu beklenir zaten ben sizi yönetici yapanların ta soyunu eleştirdikmi yazı silin anca. 4-4 lük oyunya, hııaa@#!ıınaa
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen abdullatif82 »

topkapı sarayı için başka bi müzik bulamadınızmı osmanlı kültürüyle ilgili bir şey olabilirdi . diğer oyunlardaki uzak doğu kültürüne yakın geldi bana ...
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alveras »

Loncalar İçin Özael Eşyalar Gelecek Dendi Baktık ki Hikayeden 300 MİLYONA Ben 4 Tane Mor Maraton Çekerim kp Artırıcı İle Ama Bölgeler Arası Geçişler Çok İyi Olmuş Şunuda BelirTmem Gerekirki Yeni lw İçin Ön Aşama Artık gb GelmeYECEGİNE Benziyor Beklenen Eşya Listesi
1-PELERİN
2-ŞAHASER GÖZLÜK M3
not=Kanuni Yatagını Çalişma Olarak Başarısız Bence Daha Heybetli Olabilirdi. Bunlar Benim Görüşlerim Begenmeyebilirsiniz Daha İyi Daha Güzel Daha Çok Başarılı Çalişmalar. :D
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhabalar,

Henüz zaman konusunda sıkıntım olduğu için yeni bölgeye giremedim ama bu bölge gelecek bazı şeylerin habercisi.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Çalışmak çalışmak çalışmak ikv için daha çok.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

esekherif yazdı:Yönetimi eleştirme konusunda ardımda bıraktığım cümleler çok ağır olduğu için insafsız eleştiriler konusundada çokta kayıtsız kalmayı düşünmüyorum.Topkapı güncelinde yapılacakların ne olacağı üzerine taahhüt edilenlerden eksik birşeyin olduğunu görmedim.Resmi sitenin lonca bölümünde Topkapı kısmında ne yazmışlarsa onlar var.Yazılanları kendi yüksek beklentilerimizle allayıp pullamakla güncel olunca karşımızı çıkanları beğenmeme durumunun suçunu kendimizde arayalım.Işınlanma yeniliği başlı başına oyunun miladı olmuş bence.Sadece bu değişiklik bile topkapı güncelini çok önemli kılıyor.Topkapı Sarayının içinde yeralan objeler ve satılanlar ışınlanmanın getirisi yanında lafı bile olmaycak ayrıntılar.Neyi yerip, neyi alkışlamamız gerektiği konusunda bilinçlensek fena olmayacak.
Selamlar,

Açıkcası söylenecek birçok şeyi dile getirmişsin,diyecek pek birşey kalmamış neredeyse.

Oyuna değişik bir hava katmak için böyle bir eklenti yapıldı.Nitekim beğenenler de oldu beğenmeyenler de.Ağır eleştiriler sarf edildi görüldüğü kadarıyla da.Ama sorulması gereken şu ki;Topkapı'nın beraberinde neleri getireceği duyuruldu da bunların hangisi gerçekleşmedi? Söylenildiği gibi özellikle ışınlanma teknolojisinin getirilmesi oyunun yeni bir çağa girmesini sağladı.Depar ile avantaj sağlayan savaşçılar bir yana,özellikle büyücü ve şifacı karakterler için ulaşımda büyük bir kolaylık sağlanmış oldu.Meran Şehri'nde çantayı doldurduktan sonra boşaltmak için Domuzkent'e gidip oradan tekrar Meran Şehri'ne gitmek işkenceydi.Bu ve bunun gibi durumlardan ışınlanma sayesinde kurtulmuş olduk.

Olaylara tek açıdan bakmak yerine,çok yönlü düşünmemiz gerekip,işin olumlu yönünden de bakmaya biraz gayret edilmesinin gerektiği kanaatindeyim.

İyi eğlenceler.

“Eski Duyurular” sayfasına dön