cok yordum senıde cok saol. son bır soru ıns duzelır oyunu sıldım yukluyorum tekrar ıkv dızını derken nasıl yuklıcem ayrıntı yaparmısın ? bu arada benım yereldısk (:D) surucusu yok bundan da kaynaklanırmıdır sorun ? :?:ARZLODOS yazdı:Bunları ne ara yaptın da
Choremyi kurmadan girsedin ya oyuna.
Sen ne yap biliyonmu
Sobee klosörüne degilde
c:\ıkv\ diznine kur istanbul kıyamet vaktini senin yetkisiz sahiplik sorunun var.
yeni açtığın oturumda farklı bir dizne kurarak dene.
Masaüstü modunda oyna da düşürmeyecegiz seni 183 kurtulman dileklerimle
Oyuncular tarafından destek
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuncular tarafından destek
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykollux yazdı:cok yordum senıde cok saol. son bır soru ıns duzelır oyunu sıldım yukluyorum tekrar ıkv dızını derken nasıl yuklıcem ayrıntı yaparmısın ? bu arada benım yereldısk (:D) surucusu yok bundan da kaynaklanırmıdır sorun ? :?:ARZLODOS yazdı:Bunları ne ara yaptın da
Sen ne yap biliyonmu
Sobee klosörüne degilde
c:\ıkv\ diznine kur istanbul kıyamet vaktini senin yetkisiz sahiplik sorunun var.
Yüklnecek ye c: degilde d olsun
Sobeedeki dosyalrdan birinde sahipsizlik sorunu var ona denk geldinmi ya internetin kesliyor yada düşüyon bişiler oluyor.
Sobee klosör altına yüklersen gene değişen bişi olmaz.
Bir dizin aç yeni klosör.
Klsörüna dını IKV yap sonra Sobe klosörün içindeki istanbul kıyamet klsorunu komple kopya yapıp IKV DİZNİNİN içine kopyala yapıştır sonra ıkv DİZNE GİR BİR KISAYOL OLUŞTUR MASAÜSTÜNE.
Eger dosyalardan biri hasarlı yada sorunlu ise sana bu dosya okunamıyor yada yetkiniz yok çıkar çıkmıyorsa gene düşersen masaüstü modunda oyna.
Bir tamiz format atıp sağlıklı bir işletim sistemi en sağlıklısı.
A R Z L O D O S
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
masaustu modu nasıl oluyor ?ARZLODOS yazdı:Mykollux yazdı:cok yordum senıde cok saol. son bır soru ıns duzelır oyunu sıldım yukluyorum tekrar ıkv dızını derken nasıl yuklıcem ayrıntı yaparmısın ? bu arada benım yereldısk (:D) surucusu yok bundan da kaynaklanırmıdır sorun ? :?:ARZLODOS yazdı:Bunları ne ara yaptın da
Sen ne yap biliyonmu
Sobee klosörüne degilde
Yüklnecek ye c: degilde d olsun
Sobeedeki dosyalrdan birinde sahipsizlik sorunu var ona denk geldinmi ya internetin kesliyor yada düşüyon bişiler oluyor.
Sobee klosör altına yüklersen gene değişen bişi olmaz.
Bir dizin aç yeni klosör.
Klsörüna dını IKV yap sonra Sobe klosörün içindeki istanbul kıyamet klsorunu komple kopya yapıp IKV DİZNİNİN içine kopyala yapıştır sonra ıkv DİZNE GİR BİR KISAYOL OLUŞTUR MASAÜSTÜNE.
Eger dosyalardan biri hasarlı yada sorunlu ise sana bu dosya okunamıyor yada yetkiniz yok çıkar çıkmıyorsa gene düşersen masaüstü modunda oyna.
Bir tamiz format atıp sağlıklı bir işletim sistemi en sağlıklısı.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
MASAUSTU MODU NASIL ACILIYOR
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

http://www.dosya.tc/server18/byT1rZ/pre ... h.rar.html
Bu linkte haızrı var hazır iime yarmaaz kendim yapacam dersen kısaca anlatam bir yerde Forum yönetici ayrıntılı anlatmıstın ama neyse bilemiyom simdlik.
base\ klosöründeki pref_launch.prefs
bu dosyayı bulup not defteri ile açıyorsun sonra aşagıdaki metni aynen içine kopyalıyorsun ve kaydediyon kaydettinten sonra bu dosyayı özelliklerden Salt okunur yapıyon dosya aşagdaki 1024-768 oalrak ayarlı istersen o rakamarı kendi pcne göre ayarlayablirsin.
HDREnabled 1
Fullscreen 0
TextureFiltering 0
TextureFilteringMin 2
TextureFilteringMag 1
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 1024
ScreenHeight 768
LightmapDetail 0
TextureDetail 0
ISP 3
Ayrıntılı resimli bir yerlerde anlatım vardın bulursan yazarız artık.
Bu linkte haızrı var hazır iime yarmaaz kendim yapacam dersen kısaca anlatam bir yerde Forum yönetici ayrıntılı anlatmıstın ama neyse bilemiyom simdlik.
bu dosyayı bulup not defteri ile açıyorsun sonra aşagıdaki metni aynen içine kopyalıyorsun ve kaydediyon kaydettinten sonra bu dosyayı özelliklerden Salt okunur yapıyon dosya aşagdaki 1024-768 oalrak ayarlı istersen o rakamarı kendi pcne göre ayarlayablirsin.
HDREnabled 1
Fullscreen 0
TextureFiltering 0
TextureFilteringMin 2
TextureFilteringMag 1
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 1024
ScreenHeight 768
LightmapDetail 0
TextureDetail 0
ISP 3
A R Z L O D O S
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
dedıklerını aynen yaptım. dedıgın dosyayı açtım not defterıyle. sonra ıcındekıelrı sılıp senın yazdıklarını kopyaladım sonra kaydettım. salt okunur yaptım. galıba uymadı pencere modunda acılmadı benım mb 256 ekran kartı geforce 5500 .bunlara gore olanını yazarmısınARZLODOS yazdı:http://www.dosya.tc/server18/byT1rZ/pre ... h.rar.html
HDREnabled 1
Fullscreen 0
TextureFiltering 0
TextureFilteringMin 2
TextureFilteringMag 1
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 1024
ScreenHeight 768
LightmapDetail 0
TextureDetail 0
ISP 3
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

la ne alka force filan anlamdım da yanlış bişiler yaptığın belli.
Salf okunur yapmamıssın dosyayı. Salt okunur yapacan kaydettikten sonra yapmasan oyuna girersen eski haline döner.
Ekran kartı ile alaksı yok sadece İkv yüklenirken o dosyayı açamayıp ayarları olduğu gibi bırakmak buda sobenin bir kıyağı sayılır.

Bak resimdeki tırnak oalcak önemli burası.
Salf okunur yapmamıssın dosyayı. Salt okunur yapacan kaydettikten sonra yapmasan oyuna girersen eski haline döner.
Ekran kartı ile alaksı yok sadece İkv yüklenirken o dosyayı açamayıp ayarları olduğu gibi bırakmak buda sobenin bir kıyağı sayılır.

A R Z L O D O S
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
kardeş salt okunur da yaptımmmARZLODOS yazdı:la ne alka force filan anlamdım da yanlış bişiler yaptığın belli.
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Senin pc biizmkilerden farklı ozaman ben bii yapamam inanılmazı gerçekleştirdin diyeblirim.
Arkadaş konu dışına taşınacak ona yanacam.
Sen salt okunuyu açtından sonra yapomısındır ordaki.
Fullscreen 0 bu sıfır oalcak eger burqaası 1 ise full açılır 0 ise ve salf okunursa pencere modunda açılır bu 0 olduğu halde pencere modunda açılmıyorsa hakikaten büyük bir sorun vart demktir.
Anlatabildimmi.
Suan yüklediğin yer neresi merak ettim yapıp başka yeremi kopyalıyon.
İstanbul Kıyamet Vakti klosöründe basa klsörünün altında oalcak bu dosya ve salt okunur oalcak içindeki Dullscreenn bolumu 0 olduğuyyndan emin ol imaknı yok 0 iken full acılması.
Hazırı var onu al rardan cıkarıp base klosörünün içine kopyala ve ayrıca forumda bu konu hakkında bir çok yerde anlatımı var biraz araştırmacı olman dileklerimle kolay gelsin. Sonmesaj
Yanlış bişiler yaptığından olmasın o dosyayı sil ıkv onu yeniden yapılandırır.
Arkadaş konu dışına taşınacak ona yanacam.
Sen salt okunuyu açtından sonra yapomısındır ordaki.
Fullscreen 0 bu sıfır oalcak eger burqaası 1 ise full açılır 0 ise ve salf okunursa pencere modunda açılır bu 0 olduğu halde pencere modunda açılmıyorsa hakikaten büyük bir sorun vart demktir.
Anlatabildimmi.
Suan yüklediğin yer neresi merak ettim yapıp başka yeremi kopyalıyon.
İstanbul Kıyamet Vakti klosöründe basa klsörünün altında oalcak bu dosya ve salt okunur oalcak içindeki Dullscreenn bolumu 0 olduğuyyndan emin ol imaknı yok 0 iken full acılması.
Hazırı var onu al rardan cıkarıp base klosörünün içine kopyala ve ayrıca forumda bu konu hakkında bir çok yerde anlatımı var biraz araştırmacı olman dileklerimle kolay gelsin. Sonmesaj
Yanlış bişiler yaptığından olmasın o dosyayı sil ıkv onu yeniden yapılandırır.
En son ARZLODOS tarafından 12 Tem 2012 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
tek fark senınkınde 261 bayt ,benımkınde 171 bayt yazıyor. ne yapmam gerek ?
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]