Topkapı Sarayı Geliyor!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Topkapı Sarayı Geliyor!

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Lanetxxxi yazdı:Ejder +(QSHoCKQ)(Bakalim daha cembere girmedi)
kiyamet+(tancaN)
Sifir+(tancaN)
Cehennem+(tancaN)
Hidrof +(taNyuSII)
Mev +(taNyuSII)
bicak kilic+(yusuFF)
Taskanat Balta+(yusuFF)
Taskanat Tabanca +(yusuFF)
Elbise (yusuFF)
Elbise(Yustanll)
Elbise(tancaN)
Elbise(QSHoCKQ)
Elbise(taNyuSII)
Elbise(Hygieiaxll)

Cembere girmeyen 3 karakterim var(savasci buyucu sifaci)(toplam 11 silah/asa)(dusunce asalar parlatilicak)
Girenlerin toplamda 4 eksigi var silah/asa
Kisaca 30 asa/silah parlatilacak 6 elbise alinacak silah tane 20 den 600 tl elbise 20 olsa 120
720 tl :D si*tim :D

Haa birde ibni cevo asa
Ejder asayi da ekleyince toplam 780 tl gir... Lik akce cekicem.

Eminim yaşın 12yi geçmiyodur.. Oyuna 720 tl yatıracaksın hangi akla mantıga hizmet bunu yapıcaksın abicim sorabilirmiyim ? Şuanda emin ol ben dahil çogu oyuncu ve yönetimin gözünde yolunmaya hazır tavuk konumundasın.. O 720 tl'yi bi fakire vermek için kullansanda bu para göz yönetime yedirmek yerine bi fakirin hayır duasını alsan günahamı girersin.. Parayı kendin kazanıyorsundur dogrudur ama bir oyunada o kadar para yatırılması gerçekten büyük saçmalık hatta enayilik. Benim senden daha cok eşyam vardır 5 senedir şu oyundayım ama ben 5 senelik emeğimi bu yönetimin oyunlarına kanıpta onlara daha fazla para vermemek için oyunu silicem çünkü bunu hakediyorlar.. Yazık ki senin gibi genç bir kardeşimiz bir fakiri yada sokakta bir deri bir kemik kalmış hayvanları doyurmak için para harcamak yerine, akşamları alem yapmalarına daha iyi yardımcı olabilmek için bu yönetime para veriyor..

Gerçekten çok yazık sana...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Çok sınıf oynamak,çok masraf demektir ve bunu her zaman söylemişimdir.Ben sadece Şifacı oynuyorum şuan Mevlana Asam yok fakat en kısa zamanda düşürüp sadece onu parlatacağım.Fazla bir masrafım olmuyacak.Belki 3-4 ay sonra başka bir asa yükseltirim.Ama yükselteceğim asalar 2'yi geçmez.Benim tavsiyem herkez bir sınıfa yoğunlaşsın,aynı anda şifacı,savaşcı,büyücü oynayan hatta aynı sınıftan 2 3 tane olan arkadaşlarım var.Sıkıntıdan ne yapacaklarını bilmiyorlar.Benim 3 ayda yapacağım masraf 20TL oluyor oyuna.Fakat bazı kişiler var biliyorum ki 3 sınıfında 4 asasını yükseltmeye çalışacaklar ve oyuna bir anda 300 TL civarı para yatıracaklar.
En son berkan587 tarafından 20 Haz 2012 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

bluewolf45 yazdı:SİZE ŞU OYUNA 5 SENESİNİ VERMİŞ VE O KADAR COK PARA YATIRMIŞ OLAN BİR OYUNCUNUZ OLARAK SÖYLÜYORUM.. YAPTIGINIZ İŞLERE YAZIK...!!! SİZ OYUN KURMAKTAN ANLAMIYORSUNUZ ARTIK BU OYUN OYNANMAZ.. ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM, BİR ÇOK ONLİNE OYUN OYNADIM AMA HER YENİLİK GÖZÜNÜ BU KADAR PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ BİR YÖNETİM GÖRMEDİM.. UMARIM BÜYÜK BİR COGUNLUK ARTIK OYUNU BIRAKIR..

ŞU SAATTEN SONRA YAPILACAK EN DOGRU ŞEY: İstanbul Kıyamet Vakti-Çemberlitaş bilgisayarımdan kaldır...
Bu oyun Oynanmaz dedikten sonra Hiç oyuna girmeyecekmisin?
Çıkardığınız isyanlar en fazla 1-2 hafta ;)
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Splash yazdı:
bluewolf45 yazdı:SİZE ŞU OYUNA 5 SENESİNİ VERMİŞ VE O KADAR COK PARA YATIRMIŞ OLAN BİR OYUNCUNUZ OLARAK SÖYLÜYORUM.. YAPTIGINIZ İŞLERE YAZIK...!!! SİZ OYUN KURMAKTAN ANLAMIYORSUNUZ ARTIK BU OYUN OYNANMAZ.. ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYCEM, BİR ÇOK ONLİNE OYUN OYNADIM AMA HER YENİLİK GÖZÜNÜ BU KADAR PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ BİR YÖNETİM GÖRMEDİM.. UMARIM BÜYÜK BİR COGUNLUK ARTIK OYUNU BIRAKIR..

ŞU SAATTEN SONRA YAPILACAK EN DOGRU ŞEY: İstanbul Kıyamet Vakti-Çemberlitaş bilgisayarımdan kaldır...
Bu oyun Oynanmaz dedikten sonra Hiç oyuna girmeyecekmisin?
Çıkardığınız isyanlar en fazla 1-2 hafta ;)

Girmeyeceğime emin olabilirsin çünkü oyunu yarım saat önce pcden kaldırdım.. Zaten 2 işte birden çalışmaktan vaktim yok her gece 1de eve geliyorum. Ben bu kadar paragöz bi yönetime para kaptırmaktansa 30 tl'yi Cuma günleri camiilerde toplanan Kur'an kursları için harcanan paraya veririm en azından içimi huzurlandırırım..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
YLDRMTOPU
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen YLDRMTOPU »

Artık Oyun Oynanılmaz Olur Artık :) Bıçak Kılıcı Olanlar Parlattımı Hele Üstü Full Bıçaksa Büyücüler Artık Tek Yer :? Bu Topkapı Sarayının Gelişi İyiydi Ama +'lar Kötü... Bence Artık Oynanılmaz Bir Hal Alacak.
Burhan SİPER
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
FATOSTYLE
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FATOSTYLE »

Bu yönetimin getirdiği her yenılıge oyuncular karsı zaten :) Adamlar Sılah yukseltme getırmıs okadar gaffarın emegını alabılecez hala sıkayet edıyorlar e arkadasım gır gaffara dusur ozaman, Sacma sapan yorumlar atmayın

Herkeze hayırlı olsun
Resim

BLACDEWIL // ŞANSÖLYE

Çekiç olmak istemeyen, tarihin örsü olacaktır.
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

Oyuna grup bölgeleri gelmicekti.Çemberlitaş 59 level yeni bir bölge olarak gelseydi daha iyi olurdu :D
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

FATOSTYLE yazdı: Bu yönetimin getirdiği her yenılıge oyuncular karsı zaten :) Adamlar Sılah yukseltme getırmıs okadar gaffarın emegını alabılecez hala sıkayet edıyorlar e arkadasım gır gaffara dusur ozaman, Sacma sapan yorumlar atmayın

Herkeze hayırlı olsun
Arkadaşım şimdi ben oyuna ara vermiştim 2 yıl önce o zaman daha üstüm tam değildi şimdi geri dönmek istiyordum vazgeçtim elimde ejder asa var ama eminim pazartesiden itibaren şöyle yazılar olacak junona gelecek parlak trans asalı büyücü pm şimdi ben nası girem junona hadi junonu geçtim çt ye zaten almazlar bide böyle bak herkes gaffara gitmedi gideceği varsada artık gidemeyecek.En güzeli hiç yüklemeyem oyunu kafam rahat olsun.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
xSpoRTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: LimitLess

Mesaj gönderen xSpoRTeR »

Bence Silahlara + basma gelıyorsa aktarma işlemide gelsın çemberlı ıtemlerı kenan junon itemleri de aktarılsın benim düşüncem bu çünkü bi savaşcımda kılıç var dıerınde yok onu duzmek için aktarmam gerekıyo bıdaha dıer savaşcıma kılıç mı ureteyım parlatma gelıyo dıye bence bunu düşiünmenız gerekiyor . !
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Wizard »

xSpoRTeR yazdı:Bence Silahlara + basma gelıyorsa aktarma işlemide gelsın çemberlı ıtemlerı kenan junon itemleri de aktarılsın benim düşüncem bu çünkü bi savaşcımda kılıç var dıerınde yok onu duzmek için aktarmam gerekıyo bıdaha dıer savaşcıma kılıç mı ureteyım parlatma gelıyo dıye bence bunu düşiünmenız gerekiyor . !
katılıyorum 75 kere gaffar attım ulan hiç bir şey yok madalya dışında bi b.k görmedi çar
ya da ben çemberden asamı düşürdüm satayım ejder asamı ashabımı
Artık sadece Anka...

“Eski Duyurular” sayfasına dön