ÇOk eskı meranlıyım çok iyi tanırım alicik i demişsin demekkı tanıyamamışsın moron un teki zaten büyük ihtimal oda sensin :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Hepsini okudum Eski Meranlıyım çok iyi tanırım Alicikk ' i. Kafanı yorma. Pirim yapma derdim yok. Şuan forumda takılıyorum yakında oyunda .. !!!!haydegidelum yazdı:Bahtsiz yazdı:Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.
Adamın Amacı Başkalarına SAtaşıp Prim Yapmak Ve Bizde Bunu ona Ters Bir Şekilde Geri Gönderiyoruz.. Ayrıca Seni Bağlamaz. İstediğimizi deriz Çünkü Kaşınıyor Bu kouyu Bştan sona kadar iletileri okypta cevapladığını düşünmüyorum
FIRTINA
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FIRTINA
Ceza .....
Laflarına dikkat et. Benim konularıma göz gezdir ve yorumlarıma Alicikle çok dalga geçtim oyundan da buradan da gereksizin teki . Sadece biraz okuyup ne olduğunu anlasın diye yazdım. """Görmemişin bir gözlüğü olmuş foruma konu açmış bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.""" Bu cümle her şeyi açıklıyor.xLequarento yazdı:ÇOk eskı meranlıyım çok iyi tanırım alicik i demişsin demekkı tanıyamamışsın moron un teki zaten büyük ihtimal oda sensin :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Hepsini okudum Eski Meranlıyım çok iyi tanırım Alicikk ' i. Kafanı yorma. Pirim yapma derdim yok. Şuan forumda takılıyorum yakında oyunda .. !!!!haydegidelum yazdı:Bahtsiz yazdı:Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.
Adamın Amacı Başkalarına SAtaşıp Prim Yapmak Ve Bizde Bunu ona Ters Bir Şekilde Geri Gönderiyoruz.. Ayrıca Seni Bağlamaz. İstediğimizi deriz Çünkü Kaşınıyor Bu kouyu Bştan sona kadar iletileri okypta cevapladığını düşünmüyorum
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
-
- Cin Avcısı
Evlat sen kaç yaşındasın merak edıyorum ayrıca küfür yazacaksan düzgün yaz şifreli yazma çünkü öyle bi söverimki sana anan varya asfalttaki ince şerit olur bak ağzımı bozdurtma laf bilmiosanda uğra yanıma öğreteyim kendınıde o kadar iyi sanıosan adres vereyım karşımdada her konuda olduğun gibi fırtına estirGucluSavasci yazdı:xLequarento yazdı:bana çocuk diyene bak sen bu saatte yatmış babasından izin alamadı heralde ama bana baba de izin vereyim sana :mrgreen: :mrgreen:
ml gördmde snin kdr malnın ilk dfa görym ulan defol git.
dıskna kafa atembesl cocouk annenin elini tutu fuara git bakıyım velet bidaha yorm yazma kırarm bacagını ml ml seyler yazıorsn amele ogl amel seni ç yol al
Ceza .....
-
- Cin Avcısı
O alicik ne kadar moron olursa olsun onla dalga geçmek bizim işimiz sana noluyo çekil köşeye :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Laflarına dikkat et. Benim konularıma göz gezdir ve yorumlarıma Alicikle çok dalga geçtim oyundan da buradan da gereksizin teki . Sadece biraz okuyup ne olduğunu anlasın diye yazdım. """Görmemişin bir gözlüğü olmuş foruma konu açmış bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.""" Bu cümle her şeyi açıklıyor.xLequarento yazdı:ÇOk eskı meranlıyım çok iyi tanırım alicik i demişsin demekkı tanıyamamışsın moron un teki zaten büyük ihtimal oda sensin :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Hepsini okudum Eski Meranlıyım çok iyi tanırım Alicikk ' i. Kafanı yorma. Pirim yapma derdim yok. Şuan forumda takılıyorum yakında oyunda .. !!!!haydegidelum yazdı:Bahtsiz yazdı:Siz adamla neden sürekli dalga geçiyorsunuz ? Tamam saçma saçma konu açıyorda gözlük çekmiş bunu belirtmek istemiş. Görmemişin gözlüğü olmuş tutmuş foruma konu açmış sonra bir daha açmış bir daha açmış bir daha açmış // Tamam yeter.
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Ben Alicikin Geçtiği Yolun Asfaltını Döşeyen İşçiye ve Onu İşe alan Firmaya Kadar Küfür edebilirim..xLequarento yazdı:[İçerik Silinmiştir.]UltoRGucluSavasci yazdı:xLequarento yazdı:bana çocuk diyene bak sen bu saatte yatmış babasından izin alamadı heralde ama bana baba de izin vereyim sana :mrgreen: :mrgreen:
ml gördmde snin kdr malnın ilk dfa görym ulan defol git.
dıskna kafa atembesl cocouk annenin elini tutu fuara git bakıyım velet bidaha yorm yazma kırarm bacagını ml ml seyler yazıorsn amele ogl amel seni ç yol al
Alick Şu Oyunda 1 Sene Bilemedin 1,5 Senedir Var. Neyin eskisinden bahsedio Bunlar Yaf
[/quote]haydegidelum yazdı:[İçerik Silinmiştir.] UltoRxLequarento yazdı:[İçerik Silinmiştir.] UltoRGucluSavasci yazdı:xLequarento yazdı:bana çocuk diyene bak sen bu saatte yatmış babasından izin alamadı heralde ama bana baba de izin vereyim sana :mrgreen: :mrgreen:
[İçerik Silinmiştir.] UltoR
Alicikk çıktığından beri tanıtım hocam oyuna gir isimlerimi de veriyim sana %100 tanıyorsundur. Hesaplarım bir ortağım tarafından tek tek çalındı. Msn adresim de içinde olmak üzere. Geri almak için uğraş veriyorum. Meran açıldı 4 ay sonra Meranda oynamaya başladım. Eminönünden oraya geçtim ki buda eski demek.
-
- Cin Avcısı
126 susturulmanın bana verdiği deneyimi (çarlarım şu an 6 günlük susturulma yemiş ) ile çıktığın
neyse sövmicem moron insan bide bu 1.5 yıldır bırak meranı ıkvnın ısmını duyduğunu sanmıyorum
Ceza .....
-
- Cin Avcısı
bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
Ceza .....
Maximum 12 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz. Bombacının vuruşunu kendi vuruşu gösterip 30bin vuran Alicikk. İlk çıktığında her kestiğini foruma koyan Alicikk. Tek beni koyamadı sanırımxLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
-
- Cin Avcısı
Benim 5 lwl maden çarı olan şifacımın fotosunu çekmiş foruma koymuştu 10 lwl yap mılletı kaldır diyede not yazmıştı , bide savaşlarda ölen karakterlerın yanında tek kalana kadar bekleyip fotosunu çekip 100 canla kestim diyende bu moron :mrgreen:Bahtsiz yazdı:Maximum 12 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz. Bombacının vuruşunu kendi vuruşu gösterip 30bin vuran Alicikk. İlk çıktığında her kestiğini foruma koyan Alicikk. Tek beni koyamadı sanırımxLequarento yazdı:bahtsız kardeş alicik ANA FIRINDAN çıkalı zaten taş çatlasa 15 sene olmuştur :geek:
En son xLequarento tarafından 22 Haz 2012 12:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ceza .....