Arkadaşlar grub bölgeleri başlı başına saçma sapan bi sistemden ibaret zaten bu saçma sistemde insanın sınıflar arası dengeye özen gösterilmesini talep etmek oldukça saçma.Sonuçta Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz elektiriğin kesilmesi internetin gitmesi vs sorunlarla sık karşılaşmak oldukça doğal sen gir bölgeye elektirikler gitsin grubtakiler sana sövsün yönetimin istediği bu değildir elbette fakat gerçek bu.Sınıflar arası denge meselesine değinecek olursak oyunda Şifacı karakter sayısı kısıtlı olduğundan migrata kenan'a 1 şifa aranıdığında şifalar grub bulması kolay zannediyorum ki eminönü sunucusu hariç hiçbir sunucuda 40'ı geçek şifacı aynı anda online olamaz ,fakat oyunda hatrı sayılacak kadar muazzam bir savaşçı sayısı olduğunu göze aldığımızda durum karışmaya başlıyor sığınak +migrat toplamda 40 bölge var oyunda aynı anda online olan savaşçı sayısı kanaatimce 100'ü geçmektedir şimdi bu insanlar ne yapsın diye sormaktansa, sizlere iki önerim var migrata girerken 2 tank 3 büyü 1 şifa ,sığınağa girerken 1 tank 1 şifa 4 büyü gürebilirsiniz zaman kaybı diyecek arkadaşları duyuyor gibiyim fakat migrat bölgesinde hiçbir sistem 2 tank 3 büyü 1 şifa 'dan hızlı ilerlemez(deneyebilirsiniz görüceksiniz.)Sığınakta ise 5 büyü girdiğinizde zaten yüzde 50 ihtimalle şifacıya yüzde 10 ihtimalle her bir büyücye item düşüyor siz 1 tank 1 şifa girerek bu oranı yüzde 15'lere çekebilirsiniz kaybediceğiniz maksimim süre 5dk'dır.
Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok
Karaköy
Ultron
Megatron
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
2 tankla hiç migrat atmadım bi ara denicem kardeşimmelihbey yazdı:Arkadaşlar grub bölgeleri başlı başına saçma sapan bi sistemden ibaret zaten bu saçma sistemde insanın sınıflar arası dengeye özen gösterilmesini talep etmek oldukça saçma.Sonuçta Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz elektiriğin kesilmesi internetin gitmesi vs sorunlarla sık karşılaşmak oldukça doğal sen gir bölgeye elektirikler gitsin grubtakiler sana sövsün yönetimin istediği bu değildir elbette fakat gerçek bu.Sınıflar arası denge meselesine değinecek olursak oyunda Şifacı karakter sayısı kısıtlı olduğundan migrata kenan'a 1 şifa aranıdığında şifalar grub bulması kolay zannediyorum ki eminönü sunucusu hariç hiçbir sunucuda 40'ı geçek şifacı aynı anda online olamaz ,fakat oyunda hatrı sayılacak kadar muazzam bir savaşçı sayısı olduğunu göze aldığımızda durum karışmaya başlıyor sığınak +migrat toplamda 40 bölge var oyunda aynı anda online olan savaşçı sayısı kanaatimce 100'ü geçmektedir şimdi bu insanlar ne yapsın diye sormaktansa, sizlere iki önerim var migrata girerken 2 tank 3 büyü 1 şifa ,sığınağa girerken 1 tank 1 şifa 4 büyü gürebilirsiniz zaman kaybı diyecek arkadaşları duyuyor gibiyim fakat migrat bölgesinde hiçbir sistem 2 tank 3 büyü 1 şifa 'dan hızlı ilerlemez(deneyebilirsiniz görüceksiniz.)Sığınakta ise 5 büyü girdiğinizde zaten yüzde 50 ihtimalle şifacıya yüzde 10 ihtimalle her bir büyücye item düşüyor siz 1 tank 1 şifa girerek bu oranı yüzde 15'lere çekebilirsiniz kaybediceğiniz maksimim süre 5dk'dır.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bak kardeşim sana bir kaç öneri vereyim.
1) Milletin görevlerine her zaman yardım et. (Hem zaman geçer hem de o iyilik geri döner merak etme.)
2)Oyunda ki yaşı büyük insanlarla konuş aranı yap. (Hem seninle düzgün konuşurlar hemde yardım ederler.Çoluk çocukla konuşma sıkıntısı çekmessin.)
3)İlk sığınak atmaya çalış ve mümkünse hata yapma.Bir kaç sığınaktan sonra migoyada çağıralacaksın merak etme.
4)Kimseye küfür etme efendi efendi oyununu oyna.Tartışmalara girmemeye çalış.
5)Sadece şaheserlilerle grup atma güneş asa falan grup kur ki hem onlar mutlu olsun hem sen.(en azından Motor 'a gidersiniz.O güneş asalılar bir gün ejder olur.)
1) Milletin görevlerine her zaman yardım et. (Hem zaman geçer hem de o iyilik geri döner merak etme.)
2)Oyunda ki yaşı büyük insanlarla konuş aranı yap. (Hem seninle düzgün konuşurlar hemde yardım ederler.Çoluk çocukla konuşma sıkıntısı çekmessin.)
3)İlk sığınak atmaya çalış ve mümkünse hata yapma.Bir kaç sığınaktan sonra migoyada çağıralacaksın merak etme.
4)Kimseye küfür etme efendi efendi oyununu oyna.Tartışmalara girmemeye çalış.
5)Sadece şaheserlilerle grup atma güneş asa falan grup kur ki hem onlar mutlu olsun hem sen.(en azından Motor 'a gidersiniz.O güneş asalılar bir gün ejder olur.)
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
bu ortam yap diyenlerin çoğu sadece çıkar amaçlı dostluk kuran kan emiciler bundan emin olabilirsiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
biraz ağır abi takıl (fazla abartmadan) o zaman alınabilirsin grubaKaPTaNYaGiZ yazdı:bu ortam yap diyenlerin çoğu sadece çıkar amaçlı dostluk kuran kan emiciler bundan emin olabilirsiniz
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
ya ben zaten ortam yapmaya çalışıyorum şu ana kadar oyunda hiç kimseyle tartışmışlığım yoktur nede bir arkadaşım vardır açıkcası bu yüzden tek balta dolaşıyorum
mısır çarşısında yalvarmadığım hiç kimse kalmıyor :? neredeyse arzlara bile "tanka ihtiyac var 75 zırhım var 31k canım var ayımda latifimde var tanka ihtiyaç varsa arz olup gelicem" diyeceğim ama hiç kimse de ses seda yok bari insan bir cevap verir ama orda yokmuşuz gibi cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar korkuyorlar
mısır çarşısında yalvarmadığım hiç kimse kalmıyor :? neredeyse arzlara bile "tanka ihtiyac var 75 zırhım var 31k canım var ayımda latifimde var tanka ihtiyaç varsa arz olup gelicem" diyeceğim ama hiç kimse de ses seda yok bari insan bir cevap verir ama orda yokmuşuz gibi cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar korkuyorlar
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
benim baska oyundan bi ark var eö de lodos o ona soriyim belki alır seni dur bakamtramp yazdı:ya ben zaten ortam yapmaya çalışıyorum şu ana kadar oyunda hiç kimseyle tartışmışlığım yoktur nede bir arkadaşım vardır açıkcası bu yüzden tek balta dolaşıyorum![]()
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- senikimLeraLdi
- İskele Babası
harkonen yazdı:
benim baska oyundan bi ark var eö de lodos o ona soriyim belki alır seni dur bakam
@harkonen bu konuya 7 yada 8 . yorum atışın gün boyu hangi konuya baksam en son yazanında harkonen çıkıyor biraz azaltsan ne demek istiyorsan 1 defada toplayıp söylesen.. :?:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
oyuna girmiyorum sıkılıyorum sıcakta dısarı cıkılmıo forumda takılıyorum her konuya mesaj atıyorum bunun kime zararı var ?senikimLeraLdi yazdı:harkonen yazdı:
benim baska oyundan bi ark var eö de lodos o ona soriyim belki alır seni dur bakam
@harkonen bu konuya 7 yada 8 . yorum atışın gün boyu hangi konuya baksam en son yazanında harkonen çıkıyor biraz azaltsan ne demek istiyorsan 1 defada toplayıp söylesen.. :?:
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reich / ankara
ben bir konu açmışım harkonen de bana yardımci oluyor bunun kime zararı var veya afedersin sana batıyo mu?senikimLeraLdi yazdı:harkonen yazdı:
en azından adam okuyo ve yardımcı oluyo senin şimdi yaptığın gibi post kasmıyor
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara