Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Klasik Bir Sorun AmA Farkında Olan Yok

Mesaj gönderen melihbey »

Arkadaşlar grub bölgeleri başlı başına saçma sapan bi sistemden ibaret zaten bu saçma sistemde insanın sınıflar arası dengeye özen gösterilmesini talep etmek oldukça saçma.Sonuçta Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz elektiriğin kesilmesi internetin gitmesi vs sorunlarla sık karşılaşmak oldukça doğal sen gir bölgeye elektirikler gitsin grubtakiler sana sövsün yönetimin istediği bu değildir elbette fakat gerçek bu.Sınıflar arası denge meselesine değinecek olursak oyunda Şifacı karakter sayısı kısıtlı olduğundan migrata kenan'a 1 şifa aranıdığında şifalar grub bulması kolay zannediyorum ki eminönü sunucusu hariç hiçbir sunucuda 40'ı geçek şifacı aynı anda online olamaz ,fakat oyunda hatrı sayılacak kadar muazzam bir savaşçı sayısı olduğunu göze aldığımızda durum karışmaya başlıyor sığınak +migrat toplamda 40 bölge var oyunda aynı anda online olan savaşçı sayısı kanaatimce 100'ü geçmektedir şimdi bu insanlar ne yapsın diye sormaktansa, sizlere iki önerim var migrata girerken 2 tank 3 büyü 1 şifa ,sığınağa girerken 1 tank 1 şifa 4 büyü gürebilirsiniz zaman kaybı diyecek arkadaşları duyuyor gibiyim fakat migrat bölgesinde hiçbir sistem 2 tank 3 büyü 1 şifa 'dan hızlı ilerlemez(deneyebilirsiniz görüceksiniz.)Sığınakta ise 5 büyü girdiğinizde zaten yüzde 50 ihtimalle şifacıya yüzde 10 ihtimalle her bir büyücye item düşüyor siz 1 tank 1 şifa girerek bu oranı yüzde 15'lere çekebilirsiniz kaybediceğiniz maksimim süre 5dk'dır.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

melihbey yazdı:Arkadaşlar grub bölgeleri başlı başına saçma sapan bi sistemden ibaret zaten bu saçma sistemde insanın sınıflar arası dengeye özen gösterilmesini talep etmek oldukça saçma.Sonuçta Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz elektiriğin kesilmesi internetin gitmesi vs sorunlarla sık karşılaşmak oldukça doğal sen gir bölgeye elektirikler gitsin grubtakiler sana sövsün yönetimin istediği bu değildir elbette fakat gerçek bu.Sınıflar arası denge meselesine değinecek olursak oyunda Şifacı karakter sayısı kısıtlı olduğundan migrata kenan'a 1 şifa aranıdığında şifalar grub bulması kolay zannediyorum ki eminönü sunucusu hariç hiçbir sunucuda 40'ı geçek şifacı aynı anda online olamaz ,fakat oyunda hatrı sayılacak kadar muazzam bir savaşçı sayısı olduğunu göze aldığımızda durum karışmaya başlıyor sığınak +migrat toplamda 40 bölge var oyunda aynı anda online olan savaşçı sayısı kanaatimce 100'ü geçmektedir şimdi bu insanlar ne yapsın diye sormaktansa, sizlere iki önerim var migrata girerken 2 tank 3 büyü 1 şifa ,sığınağa girerken 1 tank 1 şifa 4 büyü gürebilirsiniz zaman kaybı diyecek arkadaşları duyuyor gibiyim fakat migrat bölgesinde hiçbir sistem 2 tank 3 büyü 1 şifa 'dan hızlı ilerlemez(deneyebilirsiniz görüceksiniz.)Sığınakta ise 5 büyü girdiğinizde zaten yüzde 50 ihtimalle şifacıya yüzde 10 ihtimalle her bir büyücye item düşüyor siz 1 tank 1 şifa girerek bu oranı yüzde 15'lere çekebilirsiniz kaybediceğiniz maksimim süre 5dk'dır.
2 tankla hiç migrat atmadım bi ara denicem kardeşim :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ByToxic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ByToxic »

Bak kardeşim sana bir kaç öneri vereyim.

1) Milletin görevlerine her zaman yardım et. (Hem zaman geçer hem de o iyilik geri döner merak etme.)

2)Oyunda ki yaşı büyük insanlarla konuş aranı yap. (Hem seninle düzgün konuşurlar hemde yardım ederler.Çoluk çocukla konuşma sıkıntısı çekmessin.)

3)İlk sığınak atmaya çalış ve mümkünse hata yapma.Bir kaç sığınaktan sonra migoyada çağıralacaksın merak etme.

4)Kimseye küfür etme efendi efendi oyununu oyna.Tartışmalara girmemeye çalış.

5)Sadece şaheserlilerle grup atma güneş asa falan grup kur ki hem onlar mutlu olsun hem sen.(en azından Motor 'a gidersiniz.O güneş asalılar bir gün ejder olur.)

Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi <3
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

bu ortam yap diyenlerin çoğu sadece çıkar amaçlı dostluk kuran kan emiciler bundan emin olabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

KaPTaNYaGiZ yazdı:bu ortam yap diyenlerin çoğu sadece çıkar amaçlı dostluk kuran kan emiciler bundan emin olabilirsiniz
biraz ağır abi takıl (fazla abartmadan) o zaman alınabilirsin gruba
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

ya ben zaten ortam yapmaya çalışıyorum şu ana kadar oyunda hiç kimseyle tartışmışlığım yoktur nede bir arkadaşım vardır açıkcası bu yüzden tek balta dolaşıyorum :)
mısır çarşısında yalvarmadığım hiç kimse kalmıyor :? neredeyse arzlara bile "tanka ihtiyac var 75 zırhım var 31k canım var ayımda latifimde var tanka ihtiyaç varsa arz olup gelicem" diyeceğim ama hiç kimse de ses seda yok bari insan bir cevap verir ama orda yokmuşuz gibi cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar korkuyorlar
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

tramp yazdı:ya ben zaten ortam yapmaya çalışıyorum şu ana kadar oyunda hiç kimseyle tartışmışlığım yoktur nede bir arkadaşım vardır açıkcası bu yüzden tek balta dolaşıyorum :)
mısır çarşısında yalvarmadığım hiç kimse kalmıyor :? neredeyse arzlara bile "tanka ihtiyac var 75 zırhım var 31k canım var ayımda latifimde var tanka ihtiyaç varsa arz olup gelicem" diyeceğim ama hiç kimse de ses seda yok bari insan bir cevap verir ama orda yokmuşuz gibi cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar korkuyorlar
benim baska oyundan bi ark var eö de lodos o ona soriyim belki alır seni dur bakam :D
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
senikimLeraLdi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen senikimLeraLdi »

harkonen yazdı:
benim baska oyundan bi ark var eö de lodos o ona soriyim belki alır seni dur bakam :D

@harkonen bu konuya 7 yada 8 . yorum atışın gün boyu hangi konuya baksam en son yazanında harkonen çıkıyor biraz azaltsan ne demek istiyorsan 1 defada toplayıp söylesen.. :?:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

senikimLeraLdi yazdı:
harkonen yazdı:

@harkonen bu konuya 7 yada 8 . yorum atışın gün boyu hangi konuya baksam en son yazanında harkonen çıkıyor biraz azaltsan ne demek istiyorsan 1 defada toplayıp söylesen.. :?:
oyuna girmiyorum sıkılıyorum sıcakta dısarı cıkılmıo forumda takılıyorum her konuya mesaj atıyorum bunun kime zararı var ?
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

senikimLeraLdi yazdı:
harkonen yazdı:

ben bir konu açmışım harkonen de bana yardımci oluyor bunun kime zararı var veya afedersin sana batıyo mu?
en azından adam okuyo ve yardımcı oluyo senin şimdi yaptığın gibi post kasmıyor
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara

“Genel Etkileşim” sayfasına dön