Peki İKV neden kaybetti ?
İKV, Sobee'nin maddi anlamda sağlamadığı kaynaklardan olsun, oyun içi dengesizlikler ve hatalar olsun, yönetim şekli ve yöneticilik anlamında olsun, para tuzağı olan akçe sisteminde olsun bir çok konuda oyuncuların güvenini sarstı ve oyuncu kaybetti. İKV oyuncusuna değer vermemeside büyük bi kayıba sebeb oldu, sağolsun İKV yetkili kadrosundaki kişiler kafalarına göre oyunda güncelleme acayip acayip sunucu kapatmaları yok hata olur geri sarmalar falan tabi bunların ardından hiçbir açıklama yapılmaz kafalarına göre takılırlardı oyuna girince anlardı herkes neyin nolduğunu...
İKV hilesiz bi oyundur diyolardı,
Eski sunucum olan Eminönün'de çok basit bi işlemle agopu boşatmışlardı ve İKV naptı çözüm bulabildimi ? Agop'dan bonolar kaldırıldı indiren indirdi cebe paraları, diğer bi hile Klan Parası(KP) hilesi, 3 tane pc ile yapılabilen çok basit bi işlemdi ve hiç karizma kaybetmeden bi kaç saatte baya bi kp kasılıyordu, ki bunu bulan kişi benim arkadaşım ve bunu şikayet edende kendisiydi yönetimin böyle bişeyden ruhu bile duymuyordu yani
Diğer oyunlarda yenilikler 2 haftada bir geliyormuş, ya peki İKV ?
Seneden seneye gelen '' SAÇMA SAPAN '' eklenti paketleriyle önce insanları meraklandırırlar sonra insanlarda bu yeni gelen sistede başarılı olmaları için para yatırmaları zorunda bırakır, bölgeler gelir oyuncular paraları yatırır sonrasında ise istediklerini alamaz oyuncular Sobee cebe indirir parayı oyuncularda oyunda sinir stres olurlar. Bölgeye girme derdi item düşürme derdi vs. vs. bir sürü uğraştırıcı zahmetli işler... Sonuç; para Sobee'de ama İKV'de hala bi arpa boyu ilerleme yok...
Diğer oyunlarda, oyunda sunucular kapatılınca oyuncuları siteden canları sıkılmasın diye canlı yayın yapıyorlarmış, peki İKV ?
İKV öyle bi egoist sistem varki '' Rabbena hep bana '' mantığı benim deyimimle '' At gözlükleri '' var. Diğer oyunların oyuncuya verdiği değere bakın adamlar canlı yayın yapıp insanlarla dialog kuruyolar siteden de olsa insanların zaman geçirmesinin sıkılmamasını sağlıyorlar İKV de böyle bişey görülürmü ? İMKANSIZ. Bizim yetkililerimiz napıyor, forumdan 2 satırlık bi yazı bi kaç saat oyuna bağlantı yapılamıcaktır falan filan eee bekle ki oyun açılsın : :evil:
Diğer oyunlarda, hata yapan kişiyi direk yönetim kadrosundan yollıyıp oyunculara karşı telafi sağlıyorlarmış, ya İKV ?
Oyunda yönetici, Game Master'ın karakterine giren 7 yaşındaki bi çocuk olur olmaz herkese ceza verip susturuyor banlıyor vs. bunun farkına varılıp düzeltiliyor ama o yetkili hiçbir uzaklaştırma atılma durumu söz konusu değil şuanda kendisi İKV DEV kadrosunda
Sizlere tek tavsiyem size değer vermeyen bi oyuna, siz oynayıpda değer göstermeyin...