Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Re: Biri Artık Dur Desin Yeter ? Usenmeyın okuyun
Haribiden hile lazım. En çok sevdiği karakter savaşcı ama şimdiki tank sistemiyle yok bilmem kenana yok bilme junona tanksız seri gidicez diyorlar işte bu mesele benim sinirimi bozuyor. Büyücü sağlam değil işe yaramaz ama en çok büyücü lazım oluyor diye bende açtım 49 yaptım üstü sığınak ve migo için uygun ama ejder üretimi hayvan gibi para büssürü eksik var kaçaydır maden yatıyom ama birtane bile bişi çıkmıyor bu yüzden hile lazım 
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Çok mantıksız bir konu öyle her önüne gelen item dizecek olsa sence oyunun oyunu geç PVP nin zevki olurmu bunu bir düşün
yani ben boşamı 2 hafta maden arttırıcı alıp maden çektim
boşamı geçemi gündüzüme katıp çemberli attım
kardeşim şu oynda ejder üretmek kadar kolayı yok 2 haftanı ayır sadece 2 haftada günlük 4 saat maden çek arttırıcıyla sonucunu göreceksin ejderini , ashabını , ecelini üretirsin
Kadim kesilmiyor diyorsun her sunucuda haftada en az 3-4 kez keserler yanlarında olduğun zaman eğer kesenler iyi insanlarsa gruba alırlar görevini yaparsın diğr kadimini bulmak içinde maden çekip satıcaksın bu zor birşey değil
Merana 3 ay önce başladım oyunu 1,5 yıldır oynamıyordum
Merana başladım arttırıcı aldım 2 hafta maden çektim fazlasıyla çıktı fazlasını sattım kıyamet asa ürettim ertesi gün partlattım hiç ortamım yoktu tanığım kimse ilk gün gbmx vs vs derken kıyamet zırhımı düşürdüm gaffar atmaya başladım ee atarkende ortam yaptım şuan savaşçı açtım tek eksiği bıçak kılıç daha sonra şifayamı dizicem yani bunlar zor birşey değil
ben 2 haftamı verip emek veriyorum sizde verin illaki emek olucak karşılığını alıcaksın öyle herkezde item olursa oynun zevkimi kalır kime havanı atıcaksn kime kendini güçlü göstericeksin sonuçta online oyunlar bunun için var PVP yapmak ve güçlü olduğunu göstermek. :evil:
İKV DE BONO HİLESİ VAR DİYENLER HİLE ZATEN OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR ANCAK BU HİLE KAPATILDI VE OYUN GERİYE SARILDI ŞUAN BİR HİLE ÇIKSA EMİN OLUN HİLE ÇÖZÜLÜR DAHA SONRA OYUNU GERİ SARARLAR HİÇBİR KAZANCINIZ OLAMAZ.
kardeşim şu oynda ejder üretmek kadar kolayı yok 2 haftanı ayır sadece 2 haftada günlük 4 saat maden çek arttırıcıyla sonucunu göreceksin ejderini , ashabını , ecelini üretirsin
Kadim kesilmiyor diyorsun her sunucuda haftada en az 3-4 kez keserler yanlarında olduğun zaman eğer kesenler iyi insanlarsa gruba alırlar görevini yaparsın diğr kadimini bulmak içinde maden çekip satıcaksın bu zor birşey değil
Merana başladım arttırıcı aldım 2 hafta maden çektim fazlasıyla çıktı fazlasını sattım kıyamet asa ürettim ertesi gün partlattım hiç ortamım yoktu tanığım kimse ilk gün gbmx vs vs derken kıyamet zırhımı düşürdüm gaffar atmaya başladım ee atarkende ortam yaptım şuan savaşçı açtım tek eksiği bıçak kılıç daha sonra şifayamı dizicem yani bunlar zor birşey değil
ben 2 haftamı verip emek veriyorum sizde verin illaki emek olucak karşılığını alıcaksın öyle herkezde item olursa oynun zevkimi kalır kime havanı atıcaksn kime kendini güçlü göstericeksin sonuçta online oyunlar bunun için var PVP yapmak ve güçlü olduğunu göstermek. :evil:
İKV DE BONO HİLESİ VAR DİYENLER HİLE ZATEN OLDUĞUNU HERKEZ BİLİYOR ANCAK BU HİLE KAPATILDI VE OYUN GERİYE SARILDI ŞUAN BİR HİLE ÇIKSA EMİN OLUN HİLE ÇÖZÜLÜR DAHA SONRA OYUNU GERİ SARARLAR HİÇBİR KAZANCINIZ OLAMAZ.
Sorunda Burda Ya Kardeşim Neden Bu Kadar Zor.Artırıcılarla Bile 300 Madende 2,3 Tane Çıkıyor.Hiçbir Tadı Tuzu Kalmıyor.Şansa Bağlı Birde.Bizde Ne Gezer........thenemne0032 yazdı:Çok mantıksız bir konu öyle her önüne gelen item dizecek olsa sence oyunun oyunu geç PVP nin zevki olurmu bunu bir düşün
He Bu Arada Bu Vakitten Sonra Oyunu Geri Saramazlar.Onca İnsanın İtemleri,Paraları Silinebilir.O Beta Dönemindeydi.
...
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Bu oyunda hile olmamasının temel sebebi oyuncu kitlesinin az olmasıdır "Bu oyun için hile yapmaya bile değmez" düşüncesidir yoksa işini bilen bir-iki kişi bir iki gün içinde bir kaç tane hile yazabilir, açık bulabilir.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Zaten Herhangi Bir Hack Koruması Yok.Geçenlerde Bir Arz Saldırmıştı.Ne Kadar Saldırsakta Menzil Dışı Yazıp Duruyordu.Küçük Oyun Dosyası Oynamaları İle Hile Yapanlar Vardır.Zaten İyiki Yabancılar Oynamıyo.Yoksa 2 Güne Cheatlar,Hackler Çıkıverir.Arizonaa yazdı:Bu oyunda hile olmamasının temel sebebi oyuncu kitlesinin az olmasıdır "Bu oyun için hile yapmaya bile değmez" düşüncesidir yoksa işini bilen bir-iki kişi bir iki gün içinde bir kaç tane hile yazabilir, açık bulabilir.![]()
...
-
- Demirci Çırağı
O bir hile değil,oyun hatasıdır.Bu hata benimde başıma gelmişti.carnec23 yazdı:Zaten Herhangi Bir Hack Koruması Yok.Geçenlerde Bir Arz Saldırmıştı.Ne Kadar Saldırsakta Menzil Dışı Yazıp Duruyordu.Küçük Oyun Dosyası Oynamaları İle Hile Yapanlar Vardır.Zaten İyiki Yabancılar Oynamıyo.Yoksa 2 Güne Cheatlar,Hackler Çıkıverir.Arizonaa yazdı:Bu oyunda hile olmamasının temel sebebi oyuncu kitlesinin az olmasıdır "Bu oyun için hile yapmaya bile değmez" düşüncesidir yoksa işini bilen bir-iki kişi bir iki gün içinde bir kaç tane hile yazabilir, açık bulabilir.![]()
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ablamın karakteriyle oynadığım zamanlarda maden kasmıştım ki geçtiğimiz ilk bahara tekabül ediyor.2 ay kastım.ne madenim kapıldı cekildi derdim oldu , ne de çekip saf yansıttılar derdim oldu.Bana 1 cıktıysa ihtiyacı olana 5 cıksın mantıgıyla oynadım.sarraf ve maden arttırıcı vardı ki lonca arttıcısıydı.mavi topaz kastım , arada osmiridyum ve titanyumları da cektim.2 ay da toplamda 100 küsür iridyum ve 300 kadar mavi topaz cıktı.
mavi topazları 2 ile 3m arasında sattım. en az 2m den satmış olsam 600m eder.
iridyumlarda 50tanesini sattım. ortalama 7m den. 350m eder.
toplamda 950m .
yeraltında o kadar git gel yaparken yaratık kesiyoruz bi çanta yapıyoruz.gunluk 8 10m cıktıgını hatırlıyorum.
bunları yaparken gece 12-5 arası keyfim geldikce madenleri kastım.bir yerde çeken varsa musallat olmadım.hele hele çoğu zamanlarda 1 saatte turlarken 4 5 mavi topaz cıkarsa bi daha o gece madene kafamı cevirip bakmadım, sohbete baktım
herşey hile bono degildir.evet yapanlar olmus,kapatılmış zaten.
en pahalı madeni kasmak belki size 1 haftada uretim saglayabilir,sinir katsayınızda ne gibi bir degişme olur bilemem lakin 2 aylık bu maden işiyle ben 2 ceket 2 pant uretmiştim.ne keyfim kactı ne de oyundan sogudum.
sabır olduktan sonra olur.
toplamda 950m .
yeraltında o kadar git gel yaparken yaratık kesiyoruz bi çanta yapıyoruz.gunluk 8 10m cıktıgını hatırlıyorum.
bunları yaparken gece 12-5 arası keyfim geldikce madenleri kastım.bir yerde çeken varsa musallat olmadım.hele hele çoğu zamanlarda 1 saatte turlarken 4 5 mavi topaz cıkarsa bi daha o gece madene kafamı cevirip bakmadım, sohbete baktım
en pahalı madeni kasmak belki size 1 haftada uretim saglayabilir,sinir katsayınızda ne gibi bir degişme olur bilemem lakin 2 aylık bu maden işiyle ben 2 ceket 2 pant uretmiştim.ne keyfim kactı ne de oyundan sogudum.
sana h.o ama yani ben okula gidiorumSifacixhezae yazdı:ablamın karakteriyle oynadığım zamanlarda maden kasmıştım ki geçtiğimiz ilk bahara tekabül ediyor.2 ay kastım.ne madenim kapıldı cekildi derdim oldu , ne de çekip saf yansıttılar derdim oldu.Bana 1 cıktıysa ihtiyacı olana 5 cıksın mantıgıyla oynadım.sarraf ve maden arttırıcı vardı ki lonca arttıcısıydı.mavi topaz kastım , arada osmiridyum ve titanyumları da cektim.2 ay da toplamda 100 küsür iridyum ve 300 kadar mavi topaz cıktı.
toplamda 950m .