GENEL BİR SİTEM !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: GENEL BİR SİTEM !

Mesaj gönderen cemadrian »

LeedsUnited yazdı:Şimdi Öncelikle Lonca Sisteminden Kazanılan MİNUMUM RAKAMLARI SÖYLEYECEĞİM..

EMİNÖNÜ SUNUCUSU 50 LONCADAN FAZLA AMA 50 DEN SONRASI GÖSTERİLMEDİĞİ İÇİN

50 LONCA DİYORUZ.. 1100 KUTU ALINMIŞŞ..

TEŞKİLAT SUNUCUSU..DA EMİNÖNÜ GİBİ NEYSE GENE.

50 LONCA DİYORUZ..1050 KUTU ALINMIŞ..

BEYAZ KÖŞK SUNUCUSU DA DİĞERLERİ GİBİ 50 LONCADAN FAZLA AMA GENE

50 LONCA DİYORUZ..820 KUTU ALINMIŞ..

KUKLACI SUNUCUSU..DA DİĞERLERİ GİBİ 50 LONCADAN FALZA AMA GENE

50 LONCA DİYELİM..800 KUTU ALINMIŞ..

MERAN SUNUCUSU..DA DİĞERLERİ GİBİ 50 LONCADAN FAZLA AMA GENE

50 LONCA HESAPLIYORUZ..700 KUTU ALINMIŞ..

TILSIM SUNUCUSU.DA DİĞERLERİ GİBİ 50 LONCA .

50 LONCA DİYEREKTEN..750 KUTU ALINMIŞ..

SANCAK SUNUCUSU .DA MİNİMUM 50 LONCA

..700 KUTU ALINMIŞ..

ANKA SUNUCUSU ..

..220 KUTU ALINMIŞ..

MİNİMUM KAPANAN AÇILAN LONCALARLA BERABER 5500 KUTU SATILMIŞ..

5500 x 30 TL =165 .000 TL SADECE LONCA SİSTEMİNDEN KAZANDILAR..

BUNUN AKÇESİ VAR AYRIYETEN PLUS ALMASI VAR..

VELASIL KELAM ÇOK DÜŞÜK BÜTÇELERLE ÇOK AZ ELEMANLA HAZIRLADIĞIMIZ DEDİĞİNİZ OYUNDA 3 TANE PARALI DEV VAR GERİSİ GÖNÜLLÜ DİYORSUNUZ ;

5 YILDIR NE LAG DÜZELDİ !

5 YILDIR GRAFİKLER AYNI !

5 YILDIR OYUNCULARIN 1 İSTEĞİ YAPILMADI DİNLENMEDİ !

VE BU KADAR KİŞİNİN OYNADIĞI OYUNUN FORUMUNA 17 18 19 YAŞ ARASI İNSANLARI YETKİLİ YAPIYORSUNUZ ELİ AYAĞI DOLANIYOR.. KISACASI BENİM SÖZÜM 5 YILDIR ORDA DURAN VE HİÇBİRŞEY YAPMAYAN

Nerull CaptainATX İSTİFA !

İmza

RELAXXEEFENDYY

BAKİİ

SHrapneLL

ÖpTmsaygömdümByy

SKuLKiNG

Mastershow

Showmaster

Haydegidelumm

Tokerx

KsKFuNeRaL

ReQuIeM

Relaxbunny

harkonen

Auril

AResMoSiS

ve daha NİCELERİ !
+

YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:Arkadaşlar baya doluyum PATLAMAYA GELDİM.. ÖNCELİKLE ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM SÖZLERİMDE TEHDİT KÜFÜR VE BENZERİ BİRŞEY OLMAYACAK KONUMU KAPATMAYIN ! GELELİM SÖZLERİME !

AŞAĞI YUKARI 5 YIL 4 AY 20 25 GÜNDÜR BU OYUNDAYIM ..!

2007 yada 2008 senesinde İzMirLiHaSaN diye biri BONO kasmış . tabi kimse bilmiyor bana borcu vardı 50 milyon onu verdi 15 dakika sonra oyundan düştüm .. ÇARIM 999 GÜN BLOK YEDİ !

EyvAllah dedik baştan kastık ! arkadaşımız oyunu bıraktı çarıda bana verdi bıraktığı için her hangi bir satış yok !

ve 2 gün sonra O çarda blok yedi 999 GÜN !

gene ses etmedik çar 1 yıl sonra aftan açıldı .. BU SEFER ÇANTA + RÜTBE + KASA Bomboş !

gene ses etmedik AMA ! 15.04.2012 günü 4 hesabımız bloklandı işte buda canımıza tak etti !

sebeplerini sorduk önce küfür sonrada yanlış bilgilendirme ölüm gibi şeylerden dolayı blok dediler peki açıklık getireyim

ceza tarihim : 15.04. 2012

viewtopic.php?f=28&t=91152

buyrun bakın bu konuya 11.04.2012 de çarımın facemin skype ' imin çalındığını gösteriyorum..

PEKİ YA KÜFÜR DİYECEKSİNİZ hemen onuda açıklıyayım ..

1 Lvl ferhatınxbabası ferhatınxbacısı ferhatınxanası diye çarlar açılıp ağıza gelmiyecek bütün küfürler edildi ? e bizde delikanlı adamız bu laflara elbet cevap veririz ? ee noldu sonuç ben blok aldım bu çarları açanlar oyuna devam ediyor.bu çarları açanlar meran newer walk alone ve choosensx loncasındandır.ve fotoğraf alıp şikayet eden onlardır..ve buna şahit 10 15 kişi vardır..ve bunların hiç biride ceza almadı fotoğraflarla kanıtlayıp attım..ve bu 2 olayıda düzgünce destek iletişime attım hızlı desteke attım birebir EGELİM , HELRİDERS hepsine anlattım cevap olarak .. üzgünüz cezanız 999 gün dür diye copy cevap verdiler..

adamlar anama bacıma sövdü ben yanıt verdim onlar foto atıp yolladı cezayı alan benim ve diğer 4 5 hesabım..ve adamların biri bile 3 gün susturma almadı..!

şimdi soruyorum

siz yerimde olsaydınız

5 full çar 6 7 kp çarınız gitse sizde benim gibi patlamazmıydınız.. ?

VE SİZLERDEN RİCAM BENDEN NEFRET EDENİNİZ BİLE OLSA BİRGÜN BÖYLE BİRŞEY SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR..BANA DESTEK OLMANIZDIR RİCAM..BİRGÜN BU OLAY SİZİNDE BAŞINIZA GELİRSE O ZAMAN ANLARSINIZ YANINIZDA YARDIM İSTEYECEĞİNİZ KİŞİLER İSTERSİNİZ..BÖYLE ŞEYLERDE DESTEK OLALIM Kİ BİRBİRİMİZE..! Bu oyunun gm leri ezmesinler bizi..sözlerim bu kadar 1 ay olacak cezam hala baki'dir.! açılmasını kibarca talep ediyorum

saygılar RELAXXEEFENDYY

'' ProtectorDragon » 05 May 2012 00:49

Merhaba Ferhat,

"Serkaninci" hesabının kapatılma sebebi "relaxefendi hırsızdır" konusunda aşağılayıcı, argo tabirle adresini belirtmen ve tahrik edici iletilerindir.

Oyun hesaplarına 999 yasaklama cezası gayet yerindedir. Oyun içerisindeki küfür diyalogları buna sebep gösterilemez, zaten ceza anlık olarak işlenmektedir. Forum üzerinden yaptığınız küfür ve haddi aşan davranışlar hoş görülemeyeceği ve oyun hesaplarınızına yansıyacağı bilgisi sizlere iletilmişti. Ayrıca hesaplarınızın güvenliği sizlerin elindedir. Bu nedenle hak iddia edemezsiniz.

Tekrar tekrar bilgi ve dikkatine. ''

oğuzcan.. forum içindeki küfürden dolayı 4 5 hesabına blok alan insan görmedim bu uygulama benle mi başladı..

Ayrıca çok çelişkili yanıtlarınız var nasıl mı ?

helriders ilk baş oyun içi küfürdedi ?
sonra ölüm dedi ?
sende gelmiş forum diyorsun?

yahu toplanın biriniz bi tane bilgi verin her kafadan farklı cevap veriyorsunuz..

ayrıca forumda ettiğim küfürlerden dolayı 1 hesap bloklanır neden hepsi ve arkadaşlarımın hesapları ilginç valla ilginç ayrıca bu ceza 999 gün olması ayrıyeten ilginç..şimdi siz 999 gün cezaları verdiniz bana daha iyi mi oldu ?

değişen ne ? ben şimdi daha hiddetliyim ? çözümünüz bu mu ? halbuki cezamı açsanız ne daha forumla uğraşırım nede küfür ederim yahu . . ! ama açmadığınız sürece ben gene böyle asabi olacam eskisinden daha kötü oldum yani bulduğunuz çözüm ters tepti .. !

HARBİ İNSAN mazlumla uğraşmaz !
ferhat senin küfürlerin diyecek olursan eğer ! ben yazdım yukarıda ferhatınxbabası anası bacısıx diyerek çar açanlar meran nwa ve chosensx loncalarıdır..! ve onların küfürlerine verdiğim yanıtı bu 2 loncanın hepsi birbirlerine yollayarak 2 lonca olarak şikayet etmişler..ne yazıkki adiL olmayan bir şekilde tek taraflı ceza yaptırımı uygulandı..

bak burda yazan arkadaşımız bile forum da bir hatası varsa forumda cezalandırın. ayrıyeten 999 gün nedir diyor.Birde gelmiş 999 gayet yerinde bir karar diyorsunuz.

aynı soruyu sana soruyorum oguzcan ! senin için 5 10 kişi toplanıp anası bacısı babası diye çar açıp ana bacı sövseler cevap vermez misin ! ve bu cevablarına karşılık cezayı tek taraflı sen yer isen buna İSYAN ETMEZ MİSİN ! ÖNCE ELİNİ VİCDANINA KOY DA ONA GÖRE KONUŞ !

yukarıda belirttiğim gibi egelim ve helriders in merhum diyerek dalga geçtiklerine tüm meran şahit..

ama unuttukları birşey var 11.04.2012 tarihinde yukarıda belirttiğim gibi çar msn face skype adreslerimin çalındığı yazmakta..ve bana gelen ceza 15.04.2012 dir. Bu bariz bir hatadır.BU HATANIN BIRAK 999 GÜN sürmesini 21 gün sürmesi içler acısıdır..!

dediğim gibi helriders in ve senin söylediğin 3 farklı ban sebebini gayet iyi bir şekilde açıkladım..!

suçsuzluğum bariz ortadadır !

ve bence 21 gün yeterli bir cezadır !

ve cezamın açılmasını BURDAN TALEP EDİYORUM NİYE DİYE SORACAK OLURSANIZ VOYANT DESTEĞE ATTIĞIN MESAJLARDA RELAX BAKİ FERHAT YAZISI GEÇİNCE HIZLICA OKUYUP SİLİYORUM DEDİ !
nEDEN DESTEĞE YAZİM Kİ BU MESAJLARI O ZAMAN !

Dediğim gibi suçsuzluğumu her türlü ispatlıyorum !

şahitlerimde çok..!

bu durumda cezanın bir doğruluk payı yok !

CEZAMIN ACİLEN AÇILMASINI İSTERSENİZ ÇARIMIN ÖMÜR BOYU TAKİP EDİLMESİNİ İSTİYORUM !

EĞER BİR KÜFÜR ÇIKAR İSE BİR DAHA AĞZIMDAN BİRDAHADA AÇMAZSINIZ ÇARI

BAKIN İŞTE SİZİN AMACINIZ OYUN İÇİNDE HUZURU SAĞLAMAK DEĞİL Mİ BURADA GÖRÜKTÜĞÜ GİBİ KÜFÜR ETMİCEĞİME SÖZ VERİYORUM EE O ZAMAN GERİYE NE KALDI PROBLEM OLARAK HİÇ BİRŞEY

O ZAMAN AÇIN ARTIK LÜTFEN !
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cemadrian »

ayrıyeten hızlı destekden yazdığım 4 mesajdada haklıydım sildiler budur işte çaresiz sessiz kalırsınız :arrow:
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

bu konuda susturulmayada karşısın helal olsun sana 26.kez sus yedim neden ? birine mal yada salak dedigimden kaç gün diye soruyorsan 5 gün yedim o lanet totolarını kaldırıp lagı kaldırmak yok ama susturmayı cok iyi biliyorlar
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
TivorLuxReis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TivorLuxReis »

LeedsUnited yazdı:Şimdi Öncelikle Lonca Sisteminden Kazanılan MİNUMUM RAKAMLARI SÖYLEYECEĞİM..

..700 KUTU ALINMIŞ..

ANKA SUNUCUSU ..

..220 KUTU ALINMIŞ..

VELASIL KELAM ÇOK DÜŞÜK BÜTÇELERLE ÇOK AZ ELEMANLA HAZIRLADIĞIMIZ DEDİĞİNİZ OYUNDA 3 TANE PARALI DEV VAR GERİSİ GÖNÜLLÜ DİYORSUNUZ ;

VE BU KADAR KİŞİNİN OYNADIĞI OYUNUN FORUMUNA 17 18 19 YAŞ ARASI İNSANLARI YETKİLİ YAPIYORSUNUZ ELİ AYAĞI DOLANIYOR.. KISACASI BENİM SÖZÜM 5 YILDIR ORDA DURAN VE HİÇBİRŞEY YAPMAYAN

İmza

RELAXXEEFENDYY

BAKİİ

SHrapneLL

ÖpTmsaygömdümByy

SKuLKiNG

Mastershow

Showmaster

Haydegidelumm

Tokerx

KsKFuNeRaL

ReQuIeM

Relaxbunny

ve daha NİCELERİ !
ReQuİEM < < <<<>>> > > BAKİİ

TiVoRLuxReiS
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Az-çok katılıyorum özellikle şu lag sorununu üzgünüm ki yönetim bizi para olarak görüyor bizi oyuncu diye görmüyorlar bari müşteri olarak görseler diyeceğim ama oda olmuyor sadece para olarak görüyorlar!.Adamlara lag sorunu için çözüm yolu öneriyorum bana aynen şunu gönderdiler önce gönderdiğim mesajı gösteriyim
Merhablalar Oyunda son dönemlerde ciddi bir lag var bunu sizde biliyorsunuz anladığım kadarıyla lagın kaynağı sunucular bildiğim kadarıylada oyunun sunucuları ttnet üzerinden eğer böyle ise sobee neden kendi sunucularını yapmıyor çok mu zor ? O kadar para harcanıyor bir sunucu mu açılamıyor yeni bir eklenti gelecek ise lag yüzünden onun bile tadı çıkmaz her şeyden önce şu lagı görülmiyecek düzeyde düzeyde olması lazım hadi arada bi olabilir ama sürekli olması sorun dediğimi dikkate almanız lazım çünkü doğru şeyler söylüyorum lag yüzünden de oyunu 10-20 kişi her gün oyunu bırakıyor gittikce bu sayı artacak ve kimse kalmıyacak
Onların yanıtı
İlgili ekip şuan hala iyileştirme sürecinde. Sizde hak verin ki işleyen sunucularda iyileştirme oldukça zordur.

İlgili güncelleme takip konumuz: viewtopic.php?f=99&t=87199

İyi oyunlar.
Bu yanıtın aynısını hızlı destekde verdiler
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
ADANADEMiRSPORLU
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ADANADEMiRSPORLU »

TRrelaxTR yazdı:Az-çok katılıyorum özellikle şu lag sorununu üzgünüm ki yönetim bizi para olarak görüyor bizi oyuncu diye görmüyorlar bari müşteri olarak görseler diyeceğim ama oda olmuyor sadece para olarak görüyorlar!.Adamlara lag sorunu için çözüm yolu öneriyorum bana aynen şunu gönderdiler önce gönderdiğim mesajı gösteriyim
Merhablalar Oyunda son dönemlerde ciddi bir lag var bunu sizde biliyorsunuz anladığım kadarıyla lagın kaynağı sunucular bildiğim kadarıylada oyunun sunucuları ttnet üzerinden eğer böyle ise sobee neden kendi sunucularını yapmıyor çok mu zor ? O kadar para harcanıyor bir sunucu mu açılamıyor yeni bir eklenti gelecek ise lag yüzünden onun bile tadı çıkmaz her şeyden önce şu lagı görülmiyecek düzeyde düzeyde olması lazım hadi arada bi olabilir ama sürekli olması sorun dediğimi dikkate almanız lazım çünkü doğru şeyler söylüyorum lag yüzünden de oyunu 10-20 kişi her gün oyunu bırakıyor gittikce bu sayı artacak ve kimse kalmıyacak
Onların yanıtı
İlgili ekip şuan hala iyileştirme sürecinde. Sizde hak verin ki işleyen sunucularda iyileştirme oldukça zordur.

İlgili güncelleme takip konumuz: viewtopic.php?f=99&t=87199

İyi oyunlar.
Bu yanıtın aynısını hızlı destekde verdiler

haklısınız dicek bişe yok . konuyu kapatmak için tartışma bekliyolar.
Resim

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kontforum62 »

..700 KUTU ALINMIŞ..

ANKA SUNUCUSU ..

..220 KUTU ALINMIŞ..

İmza

RELAXXEEFENDYY

BAKİİ

SHrapneLL

ÖpTmsaygömdümByy

SKuLKiNG

Mastershow

Showmaster

Haydegidelumm

Tokerx

KsKFuNeRaL

ReQuIeM

Relaxbunny

ve daha NİCELERİ !
KONT
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
ADANADEMiRSPORLU
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ADANADEMiRSPORLU »

1.5 ay olacak hala açmadın cezamı helriders yeter da. :!:
Resim

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

bir ölür bin oluruz derler ya aynen o şekil selamımız sana gelsin '' HeLLRiDeRs '' . Çift Relaxefendy :)

Resim
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize

“Genel Etkileşim” sayfasına dön