NATHAN yazdı:Olay abartılıyor.
Burda ki yorum yapan, erteleme olayını eleştiren herkes bence durumu gereğinden fazla abartıyor.
Oyunda gereğinden fazlaca yürümeyen şeyler var. Misal lag, kötü yönetim, eksik yazılım vs. vs...
Bugüne kadar bunların hiçbirisine sesi dahi çıkmayan insanların, küçük bir aksaklıktan veya keyfiyen ertelenen lonca savaşına bu kadar büyük tepki göstermeleri bence büyük abartı. Ya başka sebepler var yada gerçekten saçmalıyorsunuz...
Arkadaşlar Siz ya Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz Yada gerçekten laflarım sizi ilgilendirdiği için eleştiriyorsunuz bu durumu.
Yönetim hafta sonu yapılacak olan lonca savaşını aynı dakika içinde Değiştiremez böyle bi durumu ben iş yerimde yapsam çevremi kayıp eder bi daha o dalda iş bulamazdım böyle bi sorumsuzluk yok olamaz yani bu kadar rahatlık.
ikinci bir olay ise canım kardeşim orda bulunan yetkililer Dışında oyuncularında Sosyal hayatları Faaliyetleri ne bileyim buna benzer şeyleri var Bu lonca savaşını perşembe günü veya daha öncesi bildirmiş olsalar sence böyle bi sorun çıkabilir mi .? Soruyorum size.?
Yada Lonca savaşını 1 2 saat geç yapsalar sorun çıkarmıydı ki Eminönünü 1 saat ertelediler bi sıkıntı oldumu giren girdi zaten .
Bunun tek bir anlamı var Gerçekten Sorumsuzluk Başkada birşey değil.
Kusura bakmayın Lonca savaşı için kendi Sosyal hayatımı zırt pırt oyuna adayamam he adayan insanlar var saygım sonsuzdur adam sosyal hayatını oyunda yaşıyor zevkler ve renkler tartışılmaz
Ama size diyorum bu sorumsuzluktur son dk golü atmak sadece maçta gerçekleşen bir penaltıdır.
1 2 gün önce haber verebilirlerdi yani sonuçta oyunda oynayan ve lonca savaşı için giren insanlar var Saygısızlık hiç ama hiç güzel bir davranış değildir.
ZoPa yazdı:yorum yapmadım ve yapmamın da gerek yok, arkadasım zaten geregını soylemıs orda amac sadece fikre katılmak
bu kadar zaman bu savası bekleyıp de cıkan bı aksaklıkta ısyan etmek de ayrı bı mantık. tabı katılıp katılmamak yıne sıze kalmıs sonucta ama yenıldıkten sonra bolgeden laf edenlerın kendıne yedıremeyenlerın smdı gelıp burda ahkam kesmesı de ayrı bı sıkıntı bunu da demeden gecmek olmaz

Sana gelelim şimdi yahşi arkadaşım
ben diyorum Ankara sen diyorsun Başkenttir orası.
Oyundaki etkinliğin son dk değiştirilmesi insanların programını değiştirmesi anlamına geliyor son dk da bunu ben yapıyor olsaydım inan bana demediğini bırakmazdınız sizin alehinize olan bir durum olsaydı ki okul okuyan öğrenciler olarak yada hiç birşey yapmayıp sabah akşam evde olan insanlar adına konuşuyorsun o yönetimin Uğraşmaya cesaret edemeyeceği işler ile uğraşıyoruz hafta sonu dışında boş zamanımız olmuyor ki bazen Şehir dışında gidip günlerce Ev yüzü görmüyoruz.
Buraya Dikkat: İnsanların eleştirileri Kendi Yaşam biçimine ters düştüğü için Acı gelir onlara.
yukarda dediğim gibi bunu bi kaç gün önceden haber verseydiler bu tarz bir sorun yaşanmazdı eskiden Oyunculara yapılan haksızlıklarda Oyuncular arasında birlik beraberlik vardı ama bi kaç lonca çıktı bu son yıllarda yönetime yakın olduğu için yağ başladı
He onuda söyleyeyim Çok şükür Alayı pipimde değilsiniz yani size ne tarafımla güleyim İnanın Ona bile karar veremez haldeyim
bazen düşünüyorum acaba ne tarafımla gülsem de bu ve buna benzer insanları anlatabilsem bunun için kararsız kaldığım oluyor.
Oyun uğruna Kişiliğinizi Kaybetmeyin eğer ki size ters düşmeyen bir durum yoksa o güzelim beyninizi yorupta karşı bir eleştiri yapmayın hani yapsanızda çokta fifi zerre kadar İlgimi çekmiyorsunuz
ZoPa yazdı: ama yenıldıkten sonra bolgeden laf edenlerın kendıne yedıremeyenlerın smdı gelıp burda ahkam kesmesı de ayrı bı sıkıntı bunu da demeden gecmek olmaz

Bak buna ne tarafımla güleceğimi buldum :=)
Arada Oyun dışında bi cafede çay may için suratınıza su çalın bakın ne duruma gelmişsiniz :=)