Lonca Savaşları - Fikstür

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ExTaCy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Savaşları - Fikstür

Mesaj gönderen ExTaCy »

Arkadaşlar,

Konu savaşa katılıp katılmamak değil. Eğer Yönetim dediğimiz topluluk işine saygı duysaydı, bir maç izleme sevdası yüzünden yapması gereken şeyi bırakıp maç seyretmeye yada vs şeyler yapmaya gitmezdi. Nerde görülmüş böyle bir durum? Eğer yönetim dediğimiz insanlar topluluğu işini ciddiye alıp Lonca savaşı için oyudna bulunmuyorsa ve kendi keyfleri için savaşı erteliyorsa biz neden gelip savaşa katılalım ??

UTANMADAN oyuna girip "BİLİNMEYEN BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ SAVAŞ ERTELENMİŞTİR" diyorlar. Saygısızlığın bu kadarı. karşılarında çocuk yok. Herkes işinin hakkını versin. LAn siz yönetimsiniz BİLİNMEYEN BİR NEDEN nedemek ya ?? UTANIN..!!

Bazı yağcı arkadaşlarım, arkadaşlar anlayış gösterin diyor. UMUTUMUN DEDİĞİ GİBİ SİZLERE KIÇIMLA GÜLÜYORUM :) :) :)

GÖLGE HARAMİLERİ olarak bu savaşta YOKUZ..!!

Saygıdan Yoksun İnsanlara Saygılarımı Sunuyorum.
SaYGıLaRıMLa!!!
ExTaCyII
LONCA...

GöLGe HaRaMiLeRi...
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

Olay abartılıyor.
Burda ki yorum yapan, erteleme olayını eleştiren herkes bence durumu gereğinden fazla abartıyor.
Oyunda gereğinden fazlaca yürümeyen şeyler var. Misal lag, kötü yönetim, eksik yazılım vs. vs...
Bugüne kadar bunların hiçbirisine sesi dahi çıkmayan insanların, küçük bir aksaklıktan veya keyfiyen ertelenen lonca savaşına bu kadar büyük tepki göstermeleri bence büyük abartı. Ya başka sebepler var yada gerçekten saçmalıyorsunuz...
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

NATHAN yazdı:Olay abartılıyor.
Burda ki yorum yapan, erteleme olayını eleştiren herkes bence durumu gereğinden fazla abartıyor.
Oyunda gereğinden fazlaca yürümeyen şeyler var. Misal lag, kötü yönetim, eksik yazılım vs. vs...
Bugüne kadar bunların hiçbirisine sesi dahi çıkmayan insanların, küçük bir aksaklıktan veya keyfiyen ertelenen lonca savaşına bu kadar büyük tepki göstermeleri bence büyük abartı. Ya başka sebepler var yada gerçekten saçmalıyorsunuz...
Arkadaşlar Siz ya Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz Yada gerçekten laflarım sizi ilgilendirdiği için eleştiriyorsunuz bu durumu.

Yönetim hafta sonu yapılacak olan lonca savaşını aynı dakika içinde Değiştiremez böyle bi durumu ben iş yerimde yapsam çevremi kayıp eder bi daha o dalda iş bulamazdım böyle bi sorumsuzluk yok olamaz yani bu kadar rahatlık.

ikinci bir olay ise canım kardeşim orda bulunan yetkililer Dışında oyuncularında Sosyal hayatları Faaliyetleri ne bileyim buna benzer şeyleri var Bu lonca savaşını perşembe günü veya daha öncesi bildirmiş olsalar sence böyle bi sorun çıkabilir mi .? Soruyorum size.?

Yada Lonca savaşını 1 2 saat geç yapsalar sorun çıkarmıydı ki Eminönünü 1 saat ertelediler bi sıkıntı oldumu giren girdi zaten .

Bunun tek bir anlamı var Gerçekten Sorumsuzluk Başkada birşey değil.
Kusura bakmayın Lonca savaşı için kendi Sosyal hayatımı zırt pırt oyuna adayamam he adayan insanlar var saygım sonsuzdur adam sosyal hayatını oyunda yaşıyor zevkler ve renkler tartışılmaz

Ama size diyorum bu sorumsuzluktur son dk golü atmak sadece maçta gerçekleşen bir penaltıdır.
1 2 gün önce haber verebilirlerdi yani sonuçta oyunda oynayan ve lonca savaşı için giren insanlar var Saygısızlık hiç ama hiç güzel bir davranış değildir.
ZoPa yazdı:yorum yapmadım ve yapmamın da gerek yok, arkadasım zaten geregını soylemıs orda amac sadece fikre katılmak ;)
bu kadar zaman bu savası bekleyıp de cıkan bı aksaklıkta ısyan etmek de ayrı bı mantık. tabı katılıp katılmamak yıne sıze kalmıs sonucta ama yenıldıkten sonra bolgeden laf edenlerın kendıne yedıremeyenlerın smdı gelıp burda ahkam kesmesı de ayrı bı sıkıntı bunu da demeden gecmek olmaz :)
Sana gelelim şimdi yahşi arkadaşım

ben diyorum Ankara sen diyorsun Başkenttir orası.

Oyundaki etkinliğin son dk değiştirilmesi insanların programını değiştirmesi anlamına geliyor son dk da bunu ben yapıyor olsaydım inan bana demediğini bırakmazdınız sizin alehinize olan bir durum olsaydı ki okul okuyan öğrenciler olarak yada hiç birşey yapmayıp sabah akşam evde olan insanlar adına konuşuyorsun o yönetimin Uğraşmaya cesaret edemeyeceği işler ile uğraşıyoruz hafta sonu dışında boş zamanımız olmuyor ki bazen Şehir dışında gidip günlerce Ev yüzü görmüyoruz.

Buraya Dikkat: İnsanların eleştirileri Kendi Yaşam biçimine ters düştüğü için Acı gelir onlara.
yukarda dediğim gibi bunu bi kaç gün önceden haber verseydiler bu tarz bir sorun yaşanmazdı eskiden Oyunculara yapılan haksızlıklarda Oyuncular arasında birlik beraberlik vardı ama bi kaç lonca çıktı bu son yıllarda yönetime yakın olduğu için yağ başladı

He onuda söyleyeyim Çok şükür Alayı pipimde değilsiniz yani size ne tarafımla güleyim İnanın Ona bile karar veremez haldeyim
bazen düşünüyorum acaba ne tarafımla gülsem de bu ve buna benzer insanları anlatabilsem bunun için kararsız kaldığım oluyor.
Oyun uğruna Kişiliğinizi Kaybetmeyin eğer ki size ters düşmeyen bir durum yoksa o güzelim beyninizi yorupta karşı bir eleştiri yapmayın hani yapsanızda çokta fifi zerre kadar İlgimi çekmiyorsunuz
ZoPa yazdı: ama yenıldıkten sonra bolgeden laf edenlerın kendıne yedıremeyenlerın smdı gelıp burda ahkam kesmesı de ayrı bı sıkıntı bunu da demeden gecmek olmaz :)
Bak buna ne tarafımla güleceğimi buldum :=)

Arada Oyun dışında bi cafede çay may için suratınıza su çalın bakın ne duruma gelmişsiniz :=)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Bence de uzatmanın bir manâsı yok artık.Katılan arkadaşlarada tekrar başarılar.
Never beleive someone who tells who they are.
EDR0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen EDR0 »

Sizler ancak "Koyabilir" vb. kelimeleri kullandığında haz duyabilen, oyun içinde bildiğim kadarıyla "ERGEN" olarak tanımlanan, okulda birbirlerine "PANPA" diyerek hayatını idame ettiren, şahsi düşüncemdir ki oyun için belki de akıla gelmiyecek kadar bağlı şahıs ya da şahıslar olabilirsiniz.

Ben şahsen abarttığım düşünmüyorum. Neymiş lagı eleştirmiyormuşum! Oyunda hatalar varmış! Oynamayın o zaman kardeşim. Varsanız baksanız bu tavırları yapanların pluss larının bitmesine 1 yıl vardır. Unutmayın İKV reklamını iyi yapıyor. Bizler de her türlü arttırıcı, parlatıcı ( :D ), vb. ürünlerle desteklemeye devam ediyoruz. Bu arada bu lagların artık dayanılmaz olduğu dönemde gerek bölgeden gerekse klandan "Bir ay boyunca hiç bir şekilde para harcamayın bu oyuna inanın hemen düzeltecekler" diye yazdığımı eminim görenleriniz vardır. Şu anda yönetime kıçıyla gülerek değil (Ki hakkatten bende kıçımla gülüyorum :D ) bazı şeyleri bu şekilde protesto ederek sesinizi duyurabilirsiniz.

İnsanlar her zaman kendilerine bir yol çizerler ve bir politika sahibidirler. İş veren olarak politikanız HİZMET değil ise PARA yada GÜÇ tür. Hizmet vermiyor hem para kazanıyor hemde güçlüyseniz (Anlamayanlar olabilir buradaki GÜÇ kavramı biliyorsunuz ki bizler oyuncu onlar yönetici yani güç onlarda) daha fazla bişey istemezsiniz. Hele ki ses gelmiyorsa (Forum, klan, bölge kanallarında yazılanlar ses değildir kesinlikle) herşey çok güzeldir. Dönün bir bakın arkanıza kim bilir ne kadar para harcadınız bu oyuna, kim bilir kaç kişiyi dolandırdınız, kim bilir kaç kişiyle çok güzel dostluklar kurdunuz, kim bilir ne kadar zamandır emek sarfediyorsunuz, kim bilir kaç defa küfür ettiniz, kim bilir, kim bilir, kim bilir...........Kim bilirlerin sonu yok ne yazıkki.

Farkındasınız umarım. Bu oyun rne yazıkki birbirlerine "skyp adresini versene len sıkıyorsa", "...... yiyorsa ara len al sana telefon 0500 000 00 00", "Erkeksen gelirsin adresim bu" diye coşkuyla yaşayan şahıslarla dolu. Bu yazdıklarımı onların anlamasını beklemek zaten olmaz. Ama şuna eminim herkes yaptığı yorumla kendini gösteriyor.

Yukarıda yazdım yönetim sebep göstersin, o esnada kaç gm vardı kaç oyuncu vardı diye. Bakıyorum bir kişi bu konuya eğilmemiş. Bunun bence sebebini bi arkadaşım yazmış. Anlamayan varsa da açıklıyım. Ya sende onlardansın yada gocunuyorsun yani yaran var. İnanın 4 yıldır oynarım foruma ilk defa bu sebeple katıldım ve hoşuma gitti çok sürükleyici oldu bu konu. :) Devamını merakla bekliyorum.

Forumda usta olan bir arkadaşımız (ben çok anlamıyorum bu işlerden) bu yazdıklarımı ana sayfaya aktarabilirmi :D:D:D
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Sana katılıyorum abi bu kim bilirlerin sonu yok.Oyunda ''skype ver la '' veya ''adres ver gelmezsem adam değilim '' vb gibiler çok.Bunlar sorun değil , yav he der geçersin.Ama haftasonu yapılan erteleme çok kötüydü.Herkez işini gücünü haftasonuna göre ayarladılar ve bir GM gelip hemde hiç birşey açıklamadan ''Savaş ertelenmiştir'' diyip insanları çileden çıkarmak tam bir SORUMSUZLUKTUR!..

Bende ''Vardır her işte bir hayır '' diyip geçiyorum.Her sorun olduğunda da ''Vardır her işte bir hayır'' diyip geçiyorum ve genede öyle diyorum çünki vardır her işte bir hayır :mrgreen: .Destursuz ,Besmelesiz,Selamsız oyuna girenlerin suçu. :mrgreen: .

Artık diyecek birşey yok bende gülüp geçiyorum :mrgreen: .ALLAH akıl fikir sıhât versin ne diyim.

Dip NOT:Acayip hayvanlara benziyirsiniz yönetim. :mrgreen: :mrgreen:

Dip NOT 2:Lonca savaşına gircekler arkadaşları tekrardan başarılar diliyorum.

İyi eğlenceler diyeceğimde kimsede eğlenecek durumda değil.Bizi bu hale getirenler UTANSIN!..
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
ZoPa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen ZoPa »

burdan simdi verilcek bir sürü cevap var fakat neyse sıttır edın uzatmanın mantıgı yok bakın dalganıza siz ;)
Kullanıcı avatarı
Briqandx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen Briqandx »

Eminönündeki savaşında 21:00 e ertelenmesi nedenin maç olduğunun göstergesi. Yaptığınız işinde sizinde mal herifler.
Resim
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Neyin TArtışmasını YApıyorsunuz anlamadım kı? Bırakın Yonetıcılere Yag cekılsın YAĞ Bakımları Bıtmıs Bu ARalar Iyıce sıvazlayın ) :mrgreen:

Girmeyen Loncalar Sızler Neden Baskalarının Aklını Celıyorsunuz Ayıp degıl mı sımdı sızlere )
Arzlar Kendı ARalarında SAmpıyonluklarını Ilan Etsınler Karısmayın )

Ben bunlara Gulmuyorum bıle MALlık Dız boyu nasıl olsa =)

Paşaxhezarfen sende Yazdıklarına Dıkkat et LAn fılan ne ayaksın sen ? cok mu yukselere cıkardılar senı hayrola ?
Pazartesı loncanla beraber gır SAmpıyon ol BI MADALYA da bız takarız lonca olarak Nede Olsa MADALYA sayısı cok =)
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen NATHAN »

Ben lonca savaşına katılmadım. Vaktim ve müsait bi anım olmadığı için orda bulunamadım. Nitekim lonca olarak 2. tura çıkamadık. Ama kendimi sizin yerinize koyuyorum. Benim başıma böyle bir olay gelse sizin gibi kızardım(yapılan sorumsuzluk) ama tepkim hiçbir zaman katılmayıp forumda daha önce hiç olmadığı kadar eleştri yapmao olmazdı. Çünkü bu davranışımın hoş olmayıp göze batıcağını bilirdim. Ama bu göztermez ki "bu oyun benim hayatımın merkezi, sosyal hayatımın tek olgusu" aksine, madem bi aksaklık çıktı p.tesi günü oyunda olmaya çalışırım. Olmazsada birdahaki lonca savaşına deyip forumda gereksiz yere yönetici sopalamam. Bilirim ki artniyet yok, yapmış olduğum tek şey abartılı değilde düşünceli davranmak.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb

“Genel Sohbet” sayfasına dön