Lonca Savaşları - Fikstür
Re: Lonca Savaşları - Fikstür
Bende bu zar'ın oyunculara ne faydası var diyordum demek ki varmış.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
yönetici kardeş NKLVAS : NE KADAR LODOS VAR ANNESİNİ İLE BAŞLIYAN BİR KÜFÜR .. ASLI NKFVAS NE KADAR FENERLİ VARdır. bir el atın bu gereksize..JiGyyyy yazdı:mccaglar yazdı:Merhabalar,
Loncamızdaki bazı küçük sorunları atlatmış bulunuyoruz. Savaştan çekilme gibi bir durum yoktur. Rakiplerimize BoLL Şanslar dileriz...
Bi bitmedinizNKLVAS WTF
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
Roa kesin çıktı onu anladık .Peki ya Hiç katılmayan wanted sayesinde 2 galibiyet alan WTF mi yoksa wtf yi 2 maçta yenen efsaneler mi finalde ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- EHLENveSEHLEN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeaTHx
Relax katılmadığın bir turnuva hakkında ne kadar çok yorum yapıon bş tnke gibisin bi bırak kurallar bastan belirlendi ne karıştırıon sen dikkt çekmek mi istiyorsun yoksa
:D:D:D
SÜV€YD@ D€@TH T€@M
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
Viceroy yazdı:Roa kesin çıktı onu anladık .Peki ya Hiç katılmayan wanted sayesinde 2 galibiyet alan WTF mi yoksa wtf yi 2 maçta yenen efsaneler mi finalde ?
şuan boş konuşan kendini rezil eden sensin ben adam gibi bir soru sordum ayrıca katılıp katılmadığımı nerden biliyorsun ? ta merandan gelip bana laf sokmaya çalıştığına göre zamanında sana iyi
RELAXEFENDY
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Şampiyon RoA oldu. Tebrikler RoA