İKV 5. Yıl Lonca Savaşları!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: İKV 5. Yıl Lonca Savaşları!

Mesaj gönderen uLeMa »

Lagı sorununu çözemediniz den dolayı oyunda adam kalmadı malesef bence etkinliği boş verim laga odaklanın derim nacizane tavsiyem.
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jethawk »

bilall yazdı:
Jethawk yazdı:Merhaba ,

Gerçekten güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum . Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde gelişir tüm olaylar . Hayırlı olması dileklerimle .

İyi forumlar .

Merhaba, neyin güzelliğinden söz ettiğini ben anlamadım. Açıklarsan sevinirim. Lonca Savaşının sadece 3 sunucuda yapılması güzel bir etkinlik ise böyle düşünen herkes Egoist'tir.
Böyle bir etkinliğin olması çok güzel fakat, etkinliğin olamayacağı sunucuları düşünmeden böyle yazmayın. Eğer Tüm sunucularda herkesin katılabileceği bir Lonca Savaşı düşünülseydi hem saygı ve sevgi çerçevesinde olurdu, hem de herkes için hayırlı olurdu.

İyi oyunlar.

Gerekli açıklamalar yapılıyor . Görebileceğin üzere .
Nerull yazdı:Daha fazla loncamızın katılabilmesi adına başvuruların sona erme tarihi Perşembe akşamına kadar uzatılmıştır.

İlginize teşekkür ederiz.
VSvatansever
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen VSvatansever »

resmi olarak bu lonca savasına nasıl katılıyoruz savasa nerden katılıyoruz bılgılenmek ıstıyorum .
selfrespect
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen selfrespect »

Lonca Adı: Self Respect
Seviyesi / Lonca Puanı: 41 ( % ) 32.345.702
Kuruluş Tarihi: 02.12.2011
Sıralama sayfasındaki kısayolu: http://www.istanbuloyun.com/LoncaMember ... g%3dGrupta Lonca adına savaşacak Karakter Adları:

1. ASİUSTA / Savaşçı / 49
2. VıvTARİHvıV / Savaşçı / 49
3. ITEBESSÜMI / Büyücü / 49
4. IIBelalıXCıcekII / Büyücü / 49
5. CaffeiN / Şifacı / 49
6. GülYüzündeGöreli / Şifacı / 49

YEDEK

1. Bandelas / Savaşçı / 49
2. TürkünYüceTarihi / Büyücü / 49
3. StylxAdrasteiAxX / Şifacı / 49
VSvatansever
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen VSvatansever »

Lonca Adı: Vatansever
Seviyesi / Lonca Puanı:30/14.589.711
Kuruluş Tarihi:06.12.2011

Grupta Lonca adına savaşacak Karakter Adları:

UKRAYNALIBASKAN Şifacı 49
Ötükenxaslanı - Savaşçı - 49
İZMİRIPoRoSI - Savaşçı - 49
Galle - Savaşçı - 49
Ötükenxpars- Savaşçı - 49
İZMİRBoZKuRT - Savaşçı - 49

YEDEKLER:
İZMİRKİNG Savaşçı 49
İZMİRKÖROĞLU Savaşçı 49
İZMİRÇAKIRCALI Savaşçı 49
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Jethawk yazdı:
bilall yazdı:

Gerçekten güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum . Umarım saygı ve sevgi çerçevesinde gelişir tüm olaylar . Hayırlı olması dileklerimle .

İyi forumlar .

Merhaba, neyin güzelliğinden söz ettiğini ben anlamadım. Açıklarsan sevinirim. Lonca Savaşının sadece 3 sunucuda yapılması güzel bir etkinlik ise böyle düşünen herkes Egoist'tir.
Böyle bir etkinliğin olması çok güzel fakat, etkinliğin olamayacağı sunucuları düşünmeden böyle yazmayın. Eğer Tüm sunucularda herkesin katılabileceği bir Lonca Savaşı düşünülseydi hem saygı ve sevgi çerçevesinde olurdu, hem de herkes için hayırlı olurdu.

İyi oyunlar.

Nerull yazdı:Daha fazla loncamızın katılabilmesi adına başvuruların sona erme tarihi Perşembe akşamına kadar uzatılmıştır.

Rehber olmak veya Destek Takımı'ndan olmak sorgusuz sualsiz ve araştırmasız yönetici yanlısı olmak mıdır ?
Biz neyi tartışıyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz hiç bakmıyorsun, konu ile alakan yok kalkıp 'Gerekli açıklamalar yapılıyor' diyorsun. Açıklamayı senden önce okudum orası kesin. Ama senin anlamadığın nokta şurası;
Lonca Savaşı'na Loncaların katılması için öncelikle 5 sunucuda 9 adet ARZ LONCASI bulunması lazım.Lonca Savaşı'na katılmak için konulan bu şart zaten kafadan 4 sunucuyu siliyor, etkinlik yapamaz duruma getiriyor.
Sunucularda Arz Loncası çok az ve kalkıp 9 ARZ 9 Lodos Loncası katılması dahilinde Etkinlik gerçekleşecektir diyor.
Bana açıklama yapılmasına gerek yok, çözüme gerek var. Sorun da gayet net ve açık.

Lonca Savaşına katılmak için şart koyulan 9 Arz Lonca maddesini değiştirmeleri lazım.
Bir etkinliğin güzel olabilmesi için, genel olarak oyuncuları mutlu etmesi lazım.
Belli bir kesit için bazı kurallar konulmasın lütfen.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Öneri;

Etkinlik süresince 0 akçe karşılığı etkinliğin yapılabilmesi için etkinlik bittikten sonra loncasının tekrardan eski klana döndürülmesi şartı ile lonca klan değiştirme ürünü eklenebilirler.
Lonca Savaşlarına başvuruyu yapan kişiler bu ürünü kullandıktan sonra özel mesaj yolu ile konu ile iligili kişiye başvurusunun bir klan başvurusunun bulunduğu konudan diğer klan başvurusu konusuna taşınmasını isteyebilir.

Öneri;

Başvuru yapan lonca üyelerine salona özel modlar uygulanabilir.

Örneğin; bir loncanın grup liderlerine sen /a yaz, diğer loncanın grup liderine sen /b yaz... gibisinden kodlar üretilebilir.

Biraz oyuncularınız için zahmete girin size aylardır plus paket, akçe gibi ürünlerde yardımcı oldukları için.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Jethawk »

bilall yazdı:
Jethawk yazdı:
bilall yazdı:

İyi forumlar .

İyi oyunlar.

Rehber olmak veya Destek Takımı'ndan olmak sorgusuz sualsiz ve araştırmasız yönetici yanlısı olmak mıdır ?
Biz neyi tartışıyoruz neyi anlatmaya çalışıyoruz hiç bakmıyorsun, konu ile alakan yok kalkıp 'Gerekli açıklamalar yapılıyor' diyorsun. Açıklamayı senden önce okudum orası kesin. Ama senin anlamadığın nokta şurası;
Lonca Savaşı'na Loncaların katılması için öncelikle 5 sunucuda 9 adet ARZ LONCASI bulunması lazım.Lonca Savaşı'na katılmak için konulan bu şart zaten kafadan 4 sunucuyu siliyor, etkinlik yapamaz duruma getiriyor.
Sunucularda Arz Loncası çok az ve kalkıp 9 ARZ 9 Lodos Loncası katılması dahilinde Etkinlik gerçekleşecektir diyor.
Bana açıklama yapılmasına gerek yok, çözüme gerek var. Sorun da gayet net ve açık.

Lonca Savaşına katılmak için şart koyulan 9 Arz Lonca maddesini değiştirmeleri lazım.
Bir etkinliğin güzel olabilmesi için, genel olarak oyuncuları mutlu etmesi lazım.
Belli bir kesit için bazı kurallar konulmasın lütfen.

Başvuru süresinin uzatılması demek , gelecek başvurulara göre etkinliğin kurallarının değişebileceği yorumunu doğurur ki sürenin uzatılmasında ki amaç da odur zaten . Başvurular değerlendirildikten sonra duruma göre kurallar değişebilir . Buna en başından böyle katı olmamak gerekir .

İyi forumlar .
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selamlar,

İstanbul Kıyamet Vakti'nin oyuncuları ile tanışmasının 5. yılı sebebi ile bir takım etkinlikler yapmayı düşünmek gerçekten güzel bir gelişme ve bu etkinliklerden maddi bir kazanç sağlamayı düşünmemek dahada güzel bir gelişme yönetim adına ;)
Güzel olmayan ise; bir sunucuda kaç adet Arz kaç adet Lodos lonca olduğunu, bu loncalarda kaçar adet oyuncu olduğunu her istediklerinde görebilecek yetkiye sahip kişilerin 9 adet Arz 9 adet Lodos lonca istemeleri!Anlaşılan düşünmüşler ama hiç araştırmamışlar.Malümünüz başka işler ile meşküllerdir ;) İşin ilginç yanı ise bu konu gündeme geldi geleli hiç bir yetkilinin bu konu ile ilgili bir çalışmamız vardır veya yoktur diye bir açıklama yapmaması.Bir veya bir kaç ''Rehber'' çıkıyor belki birilerinin gözüne girerim yükselirim diye '' Çok güzel olmuş tebrikler'', '' Tüm loncalara başarılar'' gibi veya bir Dev'in anlamını dahi kendisinin tam olarak idrak edemediği bir açıklamasından kesintiler sunması.
Halbuki gerek bu forum üzerinden gerekse destek forumu üzerinden çok güzel öneriler sunuluyor sorunun çözümü adına.Ne hazin ki kaile alan yok.Acaba kendileri diğer işlerinden fırsat bulup düşünemediklerindenmidir bu vurdum duymazlık yoksa sunucuların kaldıramayaçaklarından çekindiklerindenmidir? Malümünüz oyun zaten oldukça kasıyor.Bazen oynanmayaçak derecede lag oluşuyor.Bizim yönetici ekibimiz ise laga çözüm bulmak yerine açaba ne koysak dükkana da biraz daha akçe satsak derdindeler...
Yine cenem düştü :)
Sayın yönetim ekibi.Sizlerlerden şu an için tek beklentimiz bir çaılşma yapılıyormu yapılmıyormu sorusuna cevap...

Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

merhaba bu lonca savaşlarında 9 arz 9 lodos lonca mevzusu olmamış sancakta zaten 7 8 tane arz lonca var :)
auril & DoubleLift

“Etkinlikler” sayfasına dön