.ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
- Beykozlu0894
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: WTF TURKUAZ
Re: .ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
Yeni loncanız hayırlı ve uğurlu olsun..
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
İyi Dilekleriniz İçin Teşekkür Ederim...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Tatarian
- Demirci Çırağı
RuTkaYx yazdı:Ben Biotoxin'imi özledim. O şifacı ben büyücü beraber yaptığımız savaşları, 2 kişi lodosların hepsine kafa tuttuğumuz zamanı, yaptığımız yardımlaşmaları özledim. Ama o cacık bir kere bile beni özlediğini dile getirmiyor arkadaş yahu.
Selamun Aleykum. Biraz geç oldu ama yeni yapılanmanız hayırlı olur inşallah. Allah utandırmasın.
Bizde Özledik Bizde

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Selamun Aleyküm

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- Tatarian
- Demirci Çırağı
iLkeriLker25 yazdı:Selamun Aleyküm
Ve Aleyküm Selam İlkerim Hoşgeldin

Selamlar,RuTkaYx yazdı:Ben Biotoxin'imi özledim. O şifacı ben büyücü beraber yaptığımız savaşları, 2 kişi lodosların hepsine kafa tuttuğumuz zamanı, yaptığımız yardımlaşmaları özledim. Ama o cacık bir kere bile beni özlediğini dile getirmiyor arkadaş yahu.
Selamun Aleykum. Biraz geç oldu ama yeni yapılanmanız hayırlı olur inşallah. Allah utandırmasın.
O günleri hiç unutmadım Emre'cim,emin olabilirsin.Lakin o zamanlar sen büyücü değil,savaşçıydın;bir düzeltme yapalım.
Eski dostlar unutulmaz,onların yerleri ayrıdır.Buna şüphen olmasın..
Kendine çok iyi bak.Az kaldı;son 6 gün..
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
A.selam kaldas hoşgeldin nasılsın ?iLkeriLker25 yazdı:Selamun Aleyküm
Onur benim nette geliyo galdasChardonnay yazdı:Selamlar,RuTkaYx yazdı:Ben Biotoxin'imi özledim. O şifacı ben büyücü beraber yaptığımız savaşları, 2 kişi lodosların hepsine kafa tuttuğumuz zamanı, yaptığımız yardımlaşmaları özledim. Ama o cacık bir kere bile beni özlediğini dile getirmiyor arkadaş yahu.
O günleri hiç unutmadım Emre'cim,emin olabilirsin.Lakin o zamanlar sen büyücü değil,savaşçıydın;bir düzeltme yapalım.![]()
Eski dostlar unutulmaz,onların yerleri ayrıdır.Buna şüphen olmasın..Evren'in dediği gibi;1 Nisan'dan sonra tamamıyla online olacağım.Evimdeki internet kapandığı için arada bir kafeden giriyorum,oyuna,foruma...
Kendine çok iyi bak.Az kaldı;son 6 gün..![]()
Az kaldıysa sorun yok usta ben beklerimTatarian yazdı:Bizde Özledik BizdeAz Kaldı 1 Nisandan Sonra Burada Olacak.
Harbi yaa ben savaşçıydımChardonnay yazdı:Selamlar,
O günleri hiç unutmadım Emre'cim,emin olabilirsin.Lakin o zamanlar sen büyücü değil,savaşçıydın;bir düzeltme yapalım.![]()
Eski dostlar unutulmaz,onların yerleri ayrıdır.Buna şüphen olmasın..Evren'in dediği gibi;1 Nisan'dan sonra tamamıyla online olacağım.Evimdeki internet kapandığı için arada bir kafeden giriyorum,oyuna,foruma...
Kendine çok iyi bak.Az kaldı;son 6 gün..![]()

aLpoS
xScHooLBoyx