YGStaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: YGStaş

Mesaj gönderen berkancetin »

Haklısın kardeşim.Moral bozmaya gerek yok.LYS zamanı :)
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

up :)
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.:-)Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!

Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...
Kıyamam:) Allah, hepinize zihin açıklığı versin.
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

Zifan yazdı:
morgcu yazdı:Herkese selamlar bu kendi uydurduğum yazıyı niçin yazdığımı bende tam olarak bilmiyorum.:-)Ama bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.Bazılarınız çok garip karşılayabilir bazılarınız beğenebilir bazılarınız ise hiç beğenmeyip saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz.Lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.
Not:Çemberlitaş videosu izlemeyen anlayamaz!

Çalışıyorum 7 yaşımdan beri sınav üzerine kurulmuş hayatta.Yolluyorlar beni okula, dershaneye.Teşekkür istiyorlar alıyorum.Takdir istiyorlar zorluyorum.Okulda öğretmen, evde annem sınavlarla başımız dertte onu çöz bunu çöz.Sonunda tembelsin diyorlar, hiç bir halt vermiyorlar gizli gizli.Onların dediklerini niye yaptın dersen önceleri irademle şimdi ise mecburiyetten.Hiçbiri benim kadar çalışmadı hiçbiri benim kadar çözmedi.Yine de bir ösym kadar güvendiler bana.O kadar ezikçe oldu ki bütün kitapları bir bir serdiler önümde.Ama hata ettiler evet aslında son gün geldiğinde biz de sınava gireceğiz.Iki problem bir çözüm.
Hayatım sınav vakti ygstaş...
Kıyamam:) Allah, hepinize zihin açıklığı versin.

:D Harikulade :D
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Güzel Bir Yazı ! (: Ama Asıl İş Ygs Lys den Sonra Başlıyor :) 2 Kere Girdim Bende YGS'ye Edirne Ve Karabükü Kazandım Şuan Karabükteyim :) Eğer Kazanırsan ki İNşallah İyi Bir Puan Yaparsın Sana Tavsiyem Zor Durumda Kalsan Bile Karabükü Yazma Çok Pişman Olursun :)
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

DuMaNisTT yazdı:Güzel Bir Yazı ! (: Ama Asıl İş Ygs Lys den Sonra Başlıyor :) 2 Kere Girdim Bende YGS'ye Edirne Ve Karabükü Kazandım Şuan Karabükteyim :) Eğer Kazanırsan ki İNşallah İyi Bir Puan Yaparsın Sana Tavsiyem Zor Durumda Kalsan Bile Karabükü Yazma Çok Pişman Olursun :)
Ben bu yazıyı yazdığım sene zaten kazandım.Sen benim olduğum yeri bir görsen varya karabüğü öpüp başına koyarsın. :)
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Bu konuyu nasıl gözden kaçırdım diye kendime kızdım. :) Kahkaha attım diyebilirim, harikulade güzel olmuş ellerine sağlık, madem ki okulu da kazanmışsın, Allah hayırlarla bitirip mesleğini eline almayı nasib etsin. :) İyi forumlar.
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
morgcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen morgcu »

SeyhulMuverrih yazdı:Bu konuyu nasıl gözden kaçırdım diye kendime kızdım. :) Kahkaha attım diyebilirim, harikulade güzel olmuş ellerine sağlık, madem ki okulu da kazanmışsın, Allah hayırlarla bitirip mesleğini eline almayı nasib etsin. :) İyi forumlar.
Amin çok teşekkür ederim yazıyı da beğendiğiniz için sevindim. Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

tam ysgstaş olmuş :) ağızına sağlık :lol: bu vesileyle ygsye girecek olan arkadaşlara zihin açıklığı ve şans dilerim :geek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön