İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İKV Yeni Rehberlerini Arıyor!
Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Malesef,WHiTexDeWiL yazdı:Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
hünüz olumlu veya olumsuz sonuç alan kimse yok.
Rehberlik alımları onaylanmaya başlandığında teker teker bu konuda isimleri ve kullanıcı adları paylaşılırsa güzel olur.
İyi forumlar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Başvurdk Bakalım Heyecanla Bekliyorum
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
WHiTexDeWiL yazdı:Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
Seni hiç anlamıyorum nasıl millete yardım edeceksin. Bir şey demek istemiyorum ama özelden bizi tehdit ediyorsun "senin oyun hayatını bitiricem seni banlatıcam benle uğraşma sonuçlarına KATLANIRSIN vs vs." [color=#FF4000(bence bu olay yüzüne bıraktın zaten rehberliği iyice rezil olduğundan)[/color] gibi şeyler diyip milleti tehdit ediyorsun sonra rehber olmaya çalışıyorsun. Sanki reeldeki yoğunluğndan oyunu bıraktım rehber tagını takıp elbiseni giyip karakterin bütün gün bankanın orda bekliyordu anca biz " artık görevini yap" diyince gidiyordun. Sancakta adam akıllı tek rehberlik yapan kişi Tonik tir.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
ROckStarGAMES yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
Seni hiç anlamıyorum nasıl millete yardım edeceksin. Bir şey demek istemiyorum ama özelden bizi tehdit ediyorsun "senin oyun hayatını bitiricem seni banlatıcam benle uğraşma sonuçlarına KATLANIRSIN vs vs." [color=#FF4000(bence bu olay yüzüne bıraktın zaten rehberliği iyice rezil olduğundan)[/color] gibi şeyler diyip milleti tehdit ediyorsun sonra rehber olmaya çalışıyorsun. Sanki reeldeki yoğunluğndan oyunu bıraktım rehber tagını takıp elbiseni giyip karakterin bütün gün bankanın orda bekliyordu anca biz " artık görevini yap" diyince gidiyordun. Sancakta adam akıllı tek rehberlik yapan kişi Tonik tir.
Rehberliği kendi isteğim doğrultusunda bırakmış olup gerekli bilgiyi de ikv destek ekibine sorarak öğrenebilirsin. Forumlarda sürekli benimle alakalı yersiz , aslı astarı olmayan olaylar üzerinden atıp tutuyorsun. Bununla alakalı aylar önce asılsız suçlamalarının devam etmesi halinde Yasal haklarımı kullanabileceğimi özel mesaj yoluyla sana dile getirmiştim. Bunun neresi tehdit ? (Ayrıca bknz: forum kuralları 6. İKV Forum üyelerinin, forum yada oyun yetkilileri ile forum özel mesajları ile yapacağı her türlü mesajlaşma resmiyet taşımaz, kanıt kabul edilemez.
) Senin belirttiğin gibi senin oyun hayatını bitireceğim gibi tabirlerde asla bulunmadım. Varsa kanıtın tabi ki koyabilirsin. Ayrıca halen asılsız suçlamalarına devam ediyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum aslında ilgilenmiyorum da ancak herkese açık bir platformda yazacağın yazılara dikkat etmeni öneririm. İkv hayatında henüz bir yere varamamış olmanın üzüntüsü seni sürekli benimle uğraşmaya itiyor , yersiz suçlamalara yöneltiyor. Artık buna son vermelisin aksi halde uğraşmaya devam etme halinde bu kadar anlayışla karşılamayacağı mı bilmeni isterim. Konuyu daha fazla tartışma ortamına çevirmene gerek yok. İletin rapor edilmiştir.
Ek olarak görevimi doğru dürüst yapmadığıma olan inancın devam ediyorsa görev sırasında rapor edilmiş oyun içi resimlerini sana iletebilirim. Ancak benim kendimi sana veya bir başkasına kanıtlamaya ihtiyacım yok gerekli raporlar ikv forumunda rehberler için ayrılmış bölümde mevcut zaten
Keyifli forumlar.
En son WHiTexDeWiL tarafından 26 Oca 2012 10:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Önemli olan TAG'ın olması değil. Arkadaşlar daha öncede yaptığım gibi yeni başlayan kişilere rehber tagı ve ceketi olmadanda yardım edebilirsiniz.ROckStarGAMES yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
İlla TAG'ı beklemeyin bu iş için. Eğer ciddi anlamda gönüllü olarak çalışmak isteyen varsa zaten Rehber Tagı olmadan da yapar bu işi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Özel mesajları paylaş istersen senin beni tehdit etmen üzerine ben sana yasal hakalarımı kullanacağımı söyledimWHiTexDeWiL yazdı:ROckStarGAMES yazdı:WHiTexDeWiL yazdı:Başvurular yanıtlanmaya başladı mı acaba ? Olumlu bir yanıt alan arkadaş varsa bizlerle paylaşabilir mi ?
Keyifli forumlar.
Rehberliği kendi isteğim doğrultusunda bırakmış olup gerekli bilgiyi de ikv destek ekibine sorarak öğrenebilirsin. Forumlarda sürekli benimle alakalı yersiz , aslı astarı olmayan olaylar üzerinden atıp tutuyorsun. Bununla alakalı aylar önce asılsız suçlamalarının devam etmesi halinde Yasal haklarımı kullanabileceğimi özel mesaj yoluyla sana dile getirmiştim. Bunun neresi tehdit ? (Ayrıca bknz: forum kuralları 6. İKV Forum üyelerinin, forum yada oyun yetkilileri ile forum özel mesajları ile yapacağı her türlü mesajlaşma resmiyet taşımaz, kanıt kabul edilemez.
) Senin belirttiğin gibi senin oyun hayatını bitireceğim gibi tabirlerde asla bulunmadım. Varsa kanıtın tabi ki koyabilirsin. Ayrıca halen asılsız suçlamalarına devam ediyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum aslında ilgilenmiyorum da ancak herkese açık bir platformda yazacağın yazılara dikkat etmeni öneririm. İkv hayatında henüz bir yere varamamış olmanın üzüntüsü seni sürekli benimle uğraşmaya itiyor , yersiz suçlamalara yöneltiyor. Artık buna son vermelisin aksi halde uğraşmaya devam etme halinde bu kadar anlayışla karşılamayacağı mı bilmeni isterim. Konuyu daha fazla tartışma ortamına çevirmene gerek yok. İletin rapor edilmiştir.
Ek olarak görevimi doğru dürüst yapmadığıma olan inancın devam ediyorsa görev sırasında rapor edilmiş oyun içi resimlerini sana iletebilirim. Ancak benim kendimi sana veya bir başkasına kanıtlamaya ihtiyacım yok gerekli raporlar ikv forumunda rehberler için ayrılmış bölümde mevcut zatenTabi senin başvurun kabul edilirse bir gün bakabilirsin :lol:
Keyifli forumlar.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim arkadaşlar. Lütfen sadece soruları olanlar mesajlarını yazsınlar
Teşekkürler
Teşekkürler
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Forum KurallarıNerull yazdı:Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim arkadaşlar. Lütfen sadece soruları olanlar mesajlarını yazsınlar
Teşekkürler
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)