Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Teşkilat Yılbaşı Çekilişi Sonuçlandı!
Bi bilgilendirme yapayım exaşkım 21 lv oyuna yenı başlamıs bir oyuncudur
Güle güle harcasın
>>>E F E <<<
Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de acımasız muhalefetler var. Neyse muhalefet de olmalı ne diyelim. Güzel etkinlikti, güzel sonuçlandı, her sene yapılarak genelekselleştirilmeli diye düşünüyorum. Fikir sahibini gönülden tebrik ediyorum. Kazanan arkadaşlar açısından hayırlı olur inşallah. Cem Yılmaz'ın deyimiyle parayı bulunca kalkmaz inşallah. :roll:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
100.000'in bana çıkacağını biliyordum !
Bu arada ; Exaşkım, ben senin yıllar önce camii avlusunda abdest alırken bıraktığın kardeşinim.
O gün beni alıp Tılsım'a kaçırdılar
fakir ve çaresizim abi 
Şaka bir yana ödül alan bütün oyuncularımızı kutlar aldıkları paralar hayırlı alışverişler dilerim.
Bu arada ; Exaşkım, ben senin yıllar önce camii avlusunda abdest alırken bıraktığın kardeşinim.
O gün beni alıp Tılsım'a kaçırdılar
Şaka bir yana ödül alan bütün oyuncularımızı kutlar aldıkları paralar hayırlı alışverişler dilerim.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
21 lv de gördüşüm en şanslı ikv oyuncusu, Şansı devam etsin başarılar.. .ASHABISUFFA yazdı:Bi bilgilendirme yapayım exaşkım 21 lv oyuna yenı başlamıs bir oyuncudurGüle güle harcasın
Sununcunun Tek kazananı olmak biraz garip duygu
Keyifli Forumlar.
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
362 gün sonra büyük ikramiyeyi ben kazanip Sivri Adayi satin alacagim :mrgreen:ibraM yazdı:
Sununcunun Tek kazananı olmak biraz garip duyguArtık bir Sivri Ada da tatil yapıcak paramız oldu
Katılan herkeze teşeşkkür eder iyi oyunlar dilerim.
Keyifli Forumlar.
L.O.D.O.S
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Alem-i Cihan
Adil olmak ne güzel olurdu. 10 hesabımdan başvurdum 10 karakterimle. Gel gör ki şunu isterdim. 49 level karakterlerin çekilişe başvurma hakkı olsaydı sadece. Ayrıca 10 karakterim arasında 1 levelide 25 levelide 49 level olanıda vardı. Gerçektende adeletsizlik var bu oyunda. Ayrıca sunucu içersinde ne kadar karakter azlığı var ise o sunucudaki karakterler daha şanslı galiba. Ödül kazanan karakterleri tebrik ederim.

ALLAH aşkına adaletten bahsetme lütfen, 10 tane hesapdan başvurdum diyorsun sence IP no larından anlaşılmıyacağınımı zannediyorsun ? Herkes senin gibi 10 20 hesaptan bilet alırsa nolur ? Hadi diyelimki sana çıktı, peki sence bu yaptığın adil bişeymi ? İyikide 21 seviye bi arkadaşa isabet etmiş piyango, hiç değilse İKV ye yeni başlamış veya düşük seviye olduğu için elinde hiç para bulunmaması belkide onu oyunu bırakmaya sürükliyicekti. Şimdi ise kendine çok şey yapabilir o parayla. Adaletten bahsederken önce bi kendine bakıp daha sonrada eleştiri yapmanı tavsiye ederim... İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır...FERRAND yazdı:Adil olmak ne güzel olurdu. 10 hesabımdan başvurdum 10 karakterimle. Gel gör ki şunu isterdim. 49 level karakterlerin çekilişe başvurma hakkı olsaydı sadece. Ayrıca 10 karakterim arasında 1 levelide 25 levelide 49 level olanıda vardı. Gerçektende adeletsizlik var bu oyunda. Ayrıca sunucu içersinde ne kadar karakter azlığı var ise o sunucudaki karakterler daha şanslı galiba. Ödül kazanan karakterleri tebrik ederim.

- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ÜSTADLAR
GM likten atılan Şeepleem 25.000.000 ' nu kapmış yine.
GM iken aşırdıkları yetmemiş sanırsam. Seromoni = Şeepleem
GM iken aşırdıkları yetmemiş sanırsam. Seromoni = Şeepleem
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
400m i kaçıran ejderli latifli v.b şaheserli adamlar susun iteminiz bilmemneyiniz var dahasını istiyorusnuz açsınız hakkı olduğunu düşündğüm birisi kazanmış hayrını görsün 
Harponxlider (49)[(^)Latif]