Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
fake bunlar fake göz boyama. Sabah akşam çemberli yapan bizleriz. 1 saatte 250 kere deneme yapsan ne. Adamda plus yok hiç bişey yok tek torba çift eldiven alıyor, tek torba köşk madalyonu eldiven alıyor.Böyle bir şans oranını da ölçüyor musunuz acaba. Oyuncu olarak girin oraya öyle ölçüp koyun. Günde 5 defa GM olmadan kesin 5 er iksir harcayın 10 saat harcayın öyle ölçün. Verimli sonuç almak istiyorsanız biraz gerçekçi olun. Kuramsal işler yapıp gerçekmiş gibi göstermeyi unutun. Forumda halen daha migratta zırh düşüremeyenlerin isyanı var.İLk defa giren birinin çift eşya alıp çıktığı bir bölge yapıp şansdan kimse bahsedemez. Emeğin olduğu yer GM salonu değil Gerçek oyuncunun olduğu sunuculardır. Buyrun vaktiniz varsa beraber girelim 1 gün boyunca.Görelim şansınız ne kadar.İksirler benden. Sizleri loca da değil sahada görmek isteriz..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Teşekkürler İKV
Dün gece Gaffar'a tur attık vee
Stuart'tan; 1 Zırh ve 1 Köşk Madalyonu
Gaffar'dan; 1 Hidrojen ve Kıyamet Ceket
Semiha'dan; Siyanür Pantolon ve 1 Ateş Boyası
En azından artık boş dönmüyoruz umarım her gidişimizde birkaç eşya düşürürüz :mrgreen:
Dün gece Gaffar'a tur attık vee
Stuart'tan; 1 Zırh ve 1 Köşk Madalyonu
Gaffar'dan; 1 Hidrojen ve Kıyamet Ceket
Semiha'dan; Siyanür Pantolon ve 1 Ateş Boyası
En azından artık boş dönmüyoruz umarım her gidişimizde birkaç eşya düşürürüz :mrgreen:

xXFENOMENXx
Hiçbir faydası yok , katılmıyorum . 4 ayda 3 taşkanat zırh düşürmüştüm cemberli artırıcının gelmesiyle 4 oldu . 4 taskanat eldiven , 4 taskanat zırh , 3 hidra eldıven , 1 bıcak eldıven uretım ertesı gun x2 bıcak eldıven , 1 hidra zırh . Bunun baska bı acıklaması yok Cemberlide boss kesmedıgım gun kalmadı gaffar dahil olmak uzere.
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
çemberli taş geldiğinden berı gunde 3 boss kesıyorum gurubumda 25 ten fazla saheser gordum bendekı yenı efsun sayısı 1 ( hidra eldiven ) yıllardır kutulu oynuyoruz sızın yapdıgınız testlerde ırk olarak 2 serlı gırıyorsunuz ıdeal gurub dagılımı değil item düşme ıhtımalı esıtlenmısdır sızde fakat bızım gurublarda genelde tek olan sıfacılara düşüyor

SPARTACUS
Sadece Gm lere Özel Bence Artırıcı Almanız İçin Uğraş Veriyorlar Söylemedi Demeyin 

- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: <Never Walk Alone>
Arttrici cok ise yariyomus gercekten madalyalar artti iyice bu hafta 4 stu 1 gaffar 3 gbmx attim hepsi madalya recete bile yok
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Cidden İşe Yarıyo Kutuyu Aldığım Gibi Stuart a gittim Direk Zırh Attı 
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
Test ve veriler inandırıcı gerçekten.
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Ben hala düşüremedim 
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Enderun
Öncelikle oyuncuların akıllarında ki soru işaretlerini kaldırma konusunda yapmış olduğunuz çalışma için teşekkürlerimi sunarım...
Fakat şahsım adına bu çalışma yeterli diye sorarsanız bence yeterli değil, Nedenmi,
(Tabi Bu testler Çemberlitaşdaki tüm boss lar için aynı ise)
Bu çalışmada 250 defa boss kesimi yapılmış kaba taslak bir hesaplama ile hesaplayacak olursak (yalnışım varsa düzeltin lütfen) bir savaşçı için ortalama her 5 yada 6 boss kesiminden kesinlikle efsunlu bir item düştüğü gözüküyor, yani %20 civarlarında bi item düşme ihtimali var, şöyle bir durum var;
bu zamana kadar Meran sunucunda (girdiğim gruplarla) 20 defa Gaffar Beyi alt ettik ve savaşçı olarak sadece ama sadece 1(bir) tane item alabildim. Bu da demek oluyorki ortalma item düşürme şansım %5... Şimdi mantıklı bir açıklamasını bunun neresinde bulmak gerek ?
Sizin yapmış olduğunuz testlerde torbalardan çifter çifter efsunlu item düştüğü gözüküyor ne hikmetse bu zamana kadar çemberlitaşda hangi boss'u kestiysek kendimde dahil olmak üzere hiç kimsenin bir torbadan 2 item birden aldığını görmedim, tuhaflık bunun neresinde acaba ? Hesapta çeberlitaş kutu yüklümü diye sorarsanız çemberlitaşın geldiği ilk günden bu yana var... Yapmış olduğunuz testler ne derece inandırıcı olur bilmiyorum ama sizin yaptığınız testleremi inanmalı yoksa o kadar girip boss kesipte bişey düşüremediğim gözümle gördüğüme kulağımla duyduguma ınanayım...
Akıllardan soru işaretlerini kaldırmak için yapılmış bir çalışma ama halaa bir yerden soru işaretleri çıkmaya devam ediyor..!
Fakat şahsım adına bu çalışma yeterli diye sorarsanız bence yeterli değil, Nedenmi,
(Tabi Bu testler Çemberlitaşdaki tüm boss lar için aynı ise)
Bu çalışmada 250 defa boss kesimi yapılmış kaba taslak bir hesaplama ile hesaplayacak olursak (yalnışım varsa düzeltin lütfen) bir savaşçı için ortalama her 5 yada 6 boss kesiminden kesinlikle efsunlu bir item düştüğü gözüküyor, yani %20 civarlarında bi item düşme ihtimali var, şöyle bir durum var;
bu zamana kadar Meran sunucunda (girdiğim gruplarla) 20 defa Gaffar Beyi alt ettik ve savaşçı olarak sadece ama sadece 1(bir) tane item alabildim. Bu da demek oluyorki ortalma item düşürme şansım %5... Şimdi mantıklı bir açıklamasını bunun neresinde bulmak gerek ?
Sizin yapmış olduğunuz testlerde torbalardan çifter çifter efsunlu item düştüğü gözüküyor ne hikmetse bu zamana kadar çemberlitaşda hangi boss'u kestiysek kendimde dahil olmak üzere hiç kimsenin bir torbadan 2 item birden aldığını görmedim, tuhaflık bunun neresinde acaba ? Hesapta çeberlitaş kutu yüklümü diye sorarsanız çemberlitaşın geldiği ilk günden bu yana var... Yapmış olduğunuz testler ne derece inandırıcı olur bilmiyorum ama sizin yaptığınız testleremi inanmalı yoksa o kadar girip boss kesipte bişey düşüremediğim gözümle gördüğüme kulağımla duyduguma ınanayım...
Akıllardan soru işaretlerini kaldırmak için yapılmış bir çalışma ama halaa bir yerden soru işaretleri çıkmaya devam ediyor..!
xҠΛИƱИĪ xƬŔƱѴΛ xDƐĴΛѴƱ
Loncamıza katılacak olan yeni Neferleri bekliyoruz...