Nickinizin Anlamı
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Just For Fun*
Re: Nickinizin Anlamı
ahaha bana diyene bak 100 yıllık mangalı barbekü yapdı bide imzası türkçemize sahip çıkalım :mrgreen:Cesurzade yazdı:terrible yazdı:Terrible (eski nick ): ingilizcede korkunç anlamına geliyor
KİLiSeMüeZziNi:kilise veya müezzini açıklamaya gerek yok :mrgreen: KİLİseİMaMı nın yardımcısıyım :mrgreen:
Vah gençliğin haline ! Fazla internet böyle yapıyor gençliği ,çölde barbekü partiside verir bunlar![]()
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
terrible yazdı:ahaha bana diyene bak 100 yıllık mangalı barbekü yapdı bide imzası türkçemize sahip çıkalım :mrgreen:Cesurzade yazdı:terrible yazdı:Terrible (eski nick ): ingilizcede korkunç anlamına geliyor
KİLiSeMüeZziNi:kilise veya müezzini açıklamaya gerek yok :mrgreen: KİLİseİMaMı nın yardımcısıyım :mrgreen:
Vah gençliğin haline ! Fazla internet böyle yapıyor gençliği ,çölde barbekü partiside verir bunlar![]()
Sen önce mangal ile barbekü arasındaki farkı öğren ,ondan sonra bana birşeyler öğretmeye çalış
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dadaş sözcüğü da (Farsça dert anlamına gelmektedir) + daş (Türkçe'de ortaklık,paylaşma anlamları veren yapım eki) tan türemiştir.Yani Dadaş "derttaş,aynı derdi paylaşan" anlamlarına gelmektedir. ((Farsça dert anlamında bir da sözcüğü yoktur. Dadaş da Türkçe büyük kardeş demektir. Farsça da da Türkçeden alıntı olarak aynı anlamda kullanılır. Dadaş kelimesi Azerbaycan ve Türkmenistan Türkçelerinde de aynı şekilde kullanılır. Ülkemizde ise Erzurum'un insanlarına söylenmektedir. Bu 1915 olaylarından beri Erzurum'u terk etmeyen, sıkıntılara göğüs geren halk için denmiştir.)
Vikipedi'e Saygılar :mrgreen: :mrgreen:
Vikipedi'e Saygılar :mrgreen: :mrgreen:
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Delly :arrow: Delii 
Tosbaa :arrow: Abim knıght oynarken görmüştüm hoşuma gitti Tosbayı bilmeyen yoktur

Tosbaa :arrow: Abim knıght oynarken görmüştüm hoşuma gitti Tosbayı bilmeyen yoktur
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat