fiziksel item giymek için fiziksel yeteneğine puan vermek gerekmez :ugeek:Songo yazdı:jkmoco14 yazdı:yeteneklerde fiziksel yok ne işxxcezaxx yazdı:
Buda benden olsun istedim . 1756 Fiziksel hasar .
evet açıklama bekliyoruz
Varmı daha iyi fizikçi ;)
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
Re: Varmı daha iyi fizikçi ;)
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
konu başlığı '' Varmı daha iyi fizikçi '' . Adam elek buz iken fizik itemlerini takıp bu konuya fotoğraf koymak istemiştir.Songo yazdı:jkmoco14 yazdı:yeteneklerde fiziksel yok ne işxxcezaxx yazdı:
Buda benden olsun istedim . 1756 Fiziksel hasar .
evet açıklama bekliyoruz
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Eski bir konu hortlamış.İnsan her seferinde 'vay be ne günlerdi' diyor gerçektende 
Bu arada ben görmeden yorum yapan arkadaşlar olmuş.Üzerim elektrik,buz iken konuyu görüp fiziksel eşyalarımı takıp fotoğraf almıştım yani fizikselin pencerede durmaması gayet normal
Bu arada ben görmeden yorum yapan arkadaşlar olmuş.Üzerim elektrik,buz iken konuyu görüp fiziksel eşyalarımı takıp fotoğraf almıştım yani fizikselin pencerede durmaması gayet normal
XXCEZAXX
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
Hiçkimsede bunu anlamamış... İlginçsiniz. :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- umutabi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
ahahah bende yeni gordumTatarian yazdı:Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
Üstü Kalsın... 

- deeLidumruL
- Cin Avcısı
umutabi yazdı:ahahah bende yeni gordumTatarian yazdı:Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
Aslında Bütün itemleri yansıtmasından böyle bir kanaat getirmiş olabilirsiniz ama Bu çar hala meranda ve hala adı Powermage /Death loncası mensubudur .
yani yok böyle bir dünya :!: .
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
gormyon mu altda +5 ve kasası bulunur tum itemleri naidedir diyor kırmızıylada dikkat çektirmiş buna sen bundan ne cıkarıyondeeLidumruL yazdı:umutabi yazdı:ahahah bende yeni gordumTatarian yazdı:Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
Aslında Bütün itemleri yansıtmasından böyle bir kanaat getirmiş olabilirsiniz ama Bu çar hala meranda ve hala adı Powermage /Death loncası mensubudur .
Üstü Kalsın... 

- deeLidumruL
- Cin Avcısı
yani tipik karakteri satma yazıları bunlarda benimde belirtmek istediğim BU ÇARIN HALA ADI POWERMAGE VE HALA MERANDA OYNUYOR ya satamamıştır . Yada buraya bu fotoğrafı koymak için tüm itemlerini felan yansıtıp kasam var şuyum var diyerek gösteriş yapmıştırumutabi yazdı:gormyon mu altda +5 ve kasası bulunur tum itemleri naidedir diyor kırmızıylada dikkat çektirmiş buna sen bundan ne cıkarıyondeeLidumruL yazdı:umutabi yazdı:ahahah bende yeni gordumTatarian yazdı:Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
sonuç olarak bu çar satılmadı .. önemli olan sonuç
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
Ben de bi ara çarımı satmak istyiordum ama satamadım alıcısı olmadı fiatta anlaşamadıkdeeLidumruL yazdı:yani tipik karakteri satma yazıları bunlarda benimde belirtmek istediğim BU ÇARIN HALA ADI POWERMAGE VE HALA MERANDA OYNUYOR ya satamamıştır . Yada buraya bu fotoğrafı koymak için tüm itemlerini felan yansıtıp kasam var şuyum var diyerek gösteriş yapmıştırumutabi yazdı:gormyon mu altda +5 ve kasası bulunur tum itemleri naidedir diyor kırmızıylada dikkat çektirmiş buna sen bundan ne cıkarıyondeeLidumruL yazdı:umutabi yazdı:ahahah bende yeni gordumTatarian yazdı:Adam Karakterini Satmaya Çalıştığı İçin Böyle Birşey Yapmış. Sadece Yasak Olduğu İçin Açık ve Net Satılır Yazmamış.
sonuç olarak bu çar satılmadı .. önemli olan sonuç![]()
Üstü Kalsın...