Son Oyunumuzu Oynadık ![Gaffar ZAFERİ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
anestezi58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Son Oyunumuzu Oynadık ![Gaffar ZAFERİ]

Mesaj gönderen anestezi58 »

Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık 8-) .Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.
SaNCaKTaRII Xxsancaktarxx İnan
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

anestezi58 yazdı:Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık 8-) .Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.

İnan seni Forum Platformunda Görmek GüzeL :D
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

YasinKocamanca yazdı:İşin komik olan tarafı var tabi sizlere bunlardan biraz bahsetmek istiyorum

grup artık olayı o kadar ilerletti ki gaffarın canı 12 skypede kurtlar vadisinde ki polat inciden bahseden bile vardı bir yandan gülüyoruz bir yandan kesiyoruz bir baktım gaffar ölmüş :)

Arkadaşlar kesim gerçekten çok kolay aynı gruplar 7 günlük bir tecrube sonucu herkesın kesebileceğine inanıyorum darışı başınıza

Mesut konusuna gelirsek artık oyun hatası varmı diye düşünmeye başlamadım da değil hani bizim amacımız item değildi şeytanın bacağını kırdık artık birdahakine item inşallah .
Kanka aynen ya İnci polat ne ayak :D:D ? :D

Ben buraya neden çıktım ? Niçin çıktım ? Gördünüz yürüdüm çıktım :D:D

Muharrem şalterleri tut bir daha elektrikler giderse öperiz :D

Muharrem gel lan koş saniye tut :D

Hiko : Kerem gülmene Hayranım kanka sen olmadan olmuyor :D

Yukarıdakiler Gaffar kesilirken yapılan muhabbetler. Bi ara gaffarın canına bi baktım 4 dedim ne oluyor :D
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

Tebrik ederim arkadaşlar hepinizi :)
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    Xuakee
    İskele Babası
    İskele Babası
    Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Xuakee »

Tebrikler...

Başarilarinizin Devami Gelmesi Dilekleriyle. 8-) 8-)
    #DirenİKV
    Kullanıcı avatarı
    VatanXLydeR
    Meteor Kaşifi
    Meteor Kaşifi
    Klan: Arzın Çocukları
    Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Tebrıkler
    goktanri
    Antrepo Bekçisi
    Antrepo Bekçisi
    Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Valla tebrik etmesek ayıp olurdu.
    Öyle üzülüyodum ilklerin sunucusu Kuklacı perte çıktı diye.
    Sağolun beyler en azından son kesen sunucu olmadık sayenizde.
    ^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
    (TURAN)
    Kullanıcı avatarı
    AsaLeT
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsaLeT »

Gönülden Tebrik Ediyorum Kerem ve Grubunuzu. Kıyamet Çeket Düşmesi GüzeL Hakkeden Birisi Mesut H.olsun Kanka ;) İlk Junon Kesen "de Sizdiniz Sanırım Gaffar Kesende Siz oldunuz. TebrikleR 1 Kesim Yetmez daha çok Kesim Haberlerinizi Bekliyoruz.

Tebrik Etmek Yerine Bazı Arkadaşlar Kıskançlık Duyqusundan Laf EdinmişleR Sallayın Onları Siz Kesmenize Bakın ;)

Kedi ulaşamadığı ciğere Mundar Dermiş.
    Esat

Kullanıcı avatarı
    CARIZMA
    Demirci Çırağı
    Demirci Çırağı
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

JhooSen yazdı:
    CARIZMA yazdı:Tebrikler ancak SANCAKTARII çalıntı char oLdugununu düşündügümüzden ki durup duruken niye isim degiştirilim SANCAKTARII yapıLsın. Yani emegineze saygım sonsuz ama emege saygısı oLmayanLarLa bu emegin yapıLması bide ona saygı duyuLması biraz saçma .. Her neyse başarıLar.

Arkadaşlar şimdi gelelim sancaktar hırsızdır diyen arkadaşlara
    bundan 2 hafta önce oyunu bırakıyorum ve charlarımı inana bırakıorum diyen diyen faruk şimdi ne olduda hırsız diyor.
    Sunucuda 4 milyar para dağıttım maden dağıttım diyen bizler değiliz. Sorduğum kişilerede verdiği 2 yonca bişey dediler.
    Chararı inana verdikden sonra inanda charlar artık kendısının olduğu ıcın charı kendı hesabına aktarmıs ve faruk oyunu bırakdıya SÖZDE tabi bu
    oyunu bıraktığı yok para ve maden dağıttığı yok sizleride bu şekılde kadırmakta inanla hıkmet ortak oynadığı için karakterin adını sancaktar olarak değiştirdiler.
    Artı biz en başından beri devamlı girdimiz grubla takıldığımız için bizlerde hırsız damgası yemiş durumdayız ortada char çalma die bir şey söz konusu değildir.
    Çharlar artık inanda olduğu için faruk ne edeceğini bilemez durumda ve sağa sola saldırmakda. Sizlerinde bildiği gibi hırsız damgası yiyen arkadaşlar çoğumuzun güvendiği kişilerdir.

Aşağıdaki resimdede kişisel bilgilerini paylaşan bizler değil kendisidir. Nasıl oluyorda çharlar elinden gidince sancaktar ile her gruba girene hırsız diyebiliyor. Herkezin bildiği gibi uzun zamandır epin satma yoluyla sunucunun yarısını dolandırmaktadır. Dolandırmadığı ve epini ciddi olarak verdiği kişilerde Faruğu savunmadadır. Herkez neyin ne olduğunu bilsin.

Resim

Şurdaki sözlerede dikkat ediniz. Doğru bi yanı yokdur.

19faruk19 yazdı:15 trilyon yaptıktan sonra oyunda ezik hitap ettiğinz tüm oyunculara adam başı 100 m vericektim.d 1 ay öncesine kadar 4 milyar dağıttım.d lodos klanı şahit ama görüyorumki iyilikten.. ne araz alıyoruz.. aldığımız tek şey maraz ve şer..

Arkadaş burada 15 trilyon yazmıs okadar para yapabilmek için 1500 tane karakteri olması gerekir ve böle bişey söz konusu değildir. Her karaktere en fazla 999m paradan fazlası koyulmamaktadır. Ama bu arkadaş nasıl koyduysa bilemıcem :D
    Okuyan herkeze teşekkürler. İyi oyunlar İyi forumlar
    Sonunda açıkLama yaptınız bunu en başda yapsaydınız bu kadarda başınız agrımazdı. Ancak şaşırdıgım bir konu bana bunu söyliyicekdi bi arkadşaşım ki bunu ferhta sorabiLirsiniz. Ve bende o charı aktarıp ismini degiştiricektim. Yani anLamadım ama en azından şimdi konu açıkLıga kavuşmuş oLdu.
    CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
    Kullanıcı avatarı
    bymad22
    Işık Hanım'ın Elemanı
    Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bymad22 »

anestezi58 yazdı:Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık 8-) .Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.
    can kac Inan ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön