Son Oyunumuzu Oynadık ![Gaffar ZAFERİ]
- anestezi58
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Son Oyunumuzu Oynadık ![Gaffar ZAFERİ]
Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık
.Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.
SaNCaKTaRII Xxsancaktarxx İnan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
anestezi58 yazdı:Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık.Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.
İnan seni Forum Platformunda Görmek GüzeL
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kanka aynen ya İnci polat ne ayakYasinKocamanca yazdı:İşin komik olan tarafı var tabi sizlere bunlardan biraz bahsetmek istiyorum
grup artık olayı o kadar ilerletti ki gaffarın canı 12 skypede kurtlar vadisinde ki polat inciden bahseden bile vardı bir yandan gülüyoruz bir yandan kesiyoruz bir baktım gaffar ölmüş![]()
Arkadaşlar kesim gerçekten çok kolay aynı gruplar 7 günlük bir tecrube sonucu herkesın kesebileceğine inanıyorum darışı başınıza
Mesut konusuna gelirsek artık oyun hatası varmı diye düşünmeye başlamadım da değil hani bizim amacımız item değildi şeytanın bacağını kırdık artık birdahakine item inşallah .
Ben buraya neden çıktım ? Niçin çıktım ? Gördünüz yürüdüm çıktım
Muharrem şalterleri tut bir daha elektrikler giderse öperiz
Muharrem gel lan koş saniye tut
Hiko : Kerem gülmene Hayranım kanka sen olmadan olmuyor
Yukarıdakiler Gaffar kesilirken yapılan muhabbetler. Bi ara gaffarın canına bi baktım 4 dedim ne oluyor
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Tebrik ederim arkadaşlar hepinizi 
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
Tebrikler...
Başarilarinizin Devami Gelmesi Dilekleriyle.

Başarilarinizin Devami Gelmesi Dilekleriyle.
#DirenİKV
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Valla tebrik etmesek ayıp olurdu.
Öyle üzülüyodum ilklerin sunucusu Kuklacı perte çıktı diye.
Sağolun beyler en azından son kesen sunucu olmadık sayenizde.
Öyle üzülüyodum ilklerin sunucusu Kuklacı perte çıktı diye.
Sağolun beyler en azından son kesen sunucu olmadık sayenizde.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Gönülden Tebrik Ediyorum Kerem ve Grubunuzu. Kıyamet Çeket Düşmesi GüzeL Hakkeden Birisi Mesut H.olsun Kanka
İlk Junon Kesen "de Sizdiniz Sanırım Gaffar Kesende Siz oldunuz. TebrikleR 1 Kesim Yetmez daha çok Kesim Haberlerinizi Bekliyoruz.
Tebrik Etmek Yerine Bazı Arkadaşlar Kıskançlık Duyqusundan Laf EdinmişleR Sallayın Onları Siz Kesmenize Bakın
Kedi ulaşamadığı ciğere Mundar Dermiş.
Tebrik Etmek Yerine Bazı Arkadaşlar Kıskançlık Duyqusundan Laf EdinmişleR Sallayın Onları Siz Kesmenize Bakın
Kedi ulaşamadığı ciğere Mundar Dermiş.
Esat
Sonunda açıkLama yaptınız bunu en başda yapsaydınız bu kadarda başınız agrımazdı. Ancak şaşırdıgım bir konu bana bunu söyliyicekdi bi arkadşaşım ki bunu ferhta sorabiLirsiniz. Ve bende o charı aktarıp ismini degiştiricektim. Yani anLamadım ama en azından şimdi konu açıkLıga kavuşmuş oLdu.JhooSen yazdı:CARIZMA yazdı:Tebrikler ancak SANCAKTARII çalıntı char oLdugununu düşündügümüzden ki durup duruken niye isim degiştirilim SANCAKTARII yapıLsın. Yani emegineze saygım sonsuz ama emege saygısı oLmayanLarLa bu emegin yapıLması bide ona saygı duyuLması biraz saçma .. Her neyse başarıLar.
Arkadaşlar şimdi gelelim sancaktar hırsızdır diyen arkadaşlara
bundan 2 hafta önce oyunu bırakıyorum ve charlarımı inana bırakıorum diyen diyen faruk şimdi ne olduda hırsız diyor.
Sunucuda 4 milyar para dağıttım maden dağıttım diyen bizler değiliz. Sorduğum kişilerede verdiği 2 yonca bişey dediler.
Chararı inana verdikden sonra inanda charlar artık kendısının olduğu ıcın charı kendı hesabına aktarmıs ve faruk oyunu bırakdıya SÖZDE tabi bu
oyunu bıraktığı yok para ve maden dağıttığı yok sizleride bu şekılde kadırmakta inanla hıkmet ortak oynadığı için karakterin adını sancaktar olarak değiştirdiler.
Artı biz en başından beri devamlı girdimiz grubla takıldığımız için bizlerde hırsız damgası yemiş durumdayız ortada char çalma die bir şey söz konusu değildir.
Çharlar artık inanda olduğu için faruk ne edeceğini bilemez durumda ve sağa sola saldırmakda. Sizlerinde bildiği gibi hırsız damgası yiyen arkadaşlar çoğumuzun güvendiği kişilerdir.
Aşağıdaki resimdede kişisel bilgilerini paylaşan bizler değil kendisidir. Nasıl oluyorda çharlar elinden gidince sancaktar ile her gruba girene hırsız diyebiliyor. Herkezin bildiği gibi uzun zamandır epin satma yoluyla sunucunun yarısını dolandırmaktadır. Dolandırmadığı ve epini ciddi olarak verdiği kişilerde Faruğu savunmadadır. Herkez neyin ne olduğunu bilsin.
Şurdaki sözlerede dikkat ediniz. Doğru bi yanı yokdur.
19faruk19 yazdı:15 trilyon yaptıktan sonra oyunda ezik hitap ettiğinz tüm oyunculara adam başı 100 m vericektim.d 1 ay öncesine kadar 4 milyar dağıttım.d lodos klanı şahit ama görüyorumki iyilikten.. ne araz alıyoruz.. aldığımız tek şey maraz ve şer..
Arkadaş burada 15 trilyon yazmıs okadar para yapabilmek için 1500 tane karakteri olması gerekir ve böle bişey söz konusu değildir. Her karaktere en fazla 999m paradan fazlası koyulmamaktadır. Ama bu arkadaş nasıl koyduysa bilemıcem![]()
Okuyan herkeze teşekkürler. İyi oyunlar İyi forumlar
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
can kac Inananestezi58 yazdı:Öncelikle Grubumdaki Bütün Arkadaşlarımı Tebrik ediyorum...1 Haftalık süre zarfında çok uğraştık ve amacımıza ulaştık.Bİze Dışarıdan Desteği oLan(Yiğit/Onur/Umut/Emre) Arkadaşlarımıza DestekLerinden Ötürü Teşekkür ediyorum.