Devrim özeL mesajıma cevap bekLiyorum Lütfen mutlaka cevap yaz ..
Revengeofage
ஐ◄███▓▒░░ KuKLaCı ReSiM GaLeRiSi ░░▒▓███►ஐ
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ KuKLaCı ReSiM GaLeRiSi ░░▒▓███►ஐ
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Beyler karşınızdaki kişileri kendi bacınız, kardeşiniz olarak görüpte yorum yazın 
İyiForumlar
İyiForumlar
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ne aLakası var o zaman sende sokakta gördüğün her kızı bacı gibi gör ... iki dakkada sapık yaptın beni kardeşim . bi insanı beğenmek suçMu ?
Eğer bu suçsa asın beni de bitsin böyLe hayat .
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
Revengeofage
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Hayır sana sapık demedim yanlış anladın, benim ki sadece hatırlatma amaçlı bir uyarıydıfreze61 yazdı:ne aLakası var o zaman sende sokakta gördüğün her kızı bacı gibi gör ... iki dakkada sapık yaptın beni kardeşim . bi insanı beğenmek suçMu ?
Revengeofage
İyiForumlar
Oktay Ne zaman bir bayan forume Resmini koyduWaxWhineRAVYN yazdı:Beyler karşınızdaki kişileri kendi bacınız, kardeşiniz olarak görüpte yorum yazın
İyiForumlar
Bir kere Dely yani esila koydu oda erkek çikti.
Hey gidi Saf halkim hey
The Lodos of Ottoman
- Shiskebabb
- İskele Babası
Benim "Ben bayanım" diye kendimi kanıtlamak gibi bi çabam yok :!: Sen inan diyede bi uğraş içinde değilim.İstersen inanmazsın..Nabıyım ? Aaa erlbey67 bayan olduğuma inanmadı çok üzüldüm vah vah.."GERZEK" :!: :!: :!:Erolbey67 yazdı:Oktay Ne zaman bir bayan forume Resmini koyduWaxWhineRAVYN yazdı:Beyler karşınızdaki kişileri kendi bacınız, kardeşiniz olarak görüpte yorum yazın
İyiForumlar
Hey gidi Saf halkim hey
şuan sizi karalicak bir lafim olmadi ? lafim ortaya sizemi soyledim.Shiskebabb yazdı:Benim "Ben bayanım" diye kendimi kanıtlamak gibi bi çabam yok :!: Sen inan diyede bi uğraş içinde değilim.İstersen inanmazsın..Nabıyım ? Aaa erlbey67 bayan olduğuma inanmadı çok üzüldüm vah vah.."GERZEK" :!: :!: :!:Erolbey67 yazdı:Oktay Ne zaman bir bayan forume Resmini koyduWaxWhineRAVYN yazdı:Beyler karşınızdaki kişileri kendi bacınız, kardeşiniz olarak görüpte yorum yazın
İyiForumlar
Hey gidi Saf halkim hey
Ayrica Facebook'nuzu eklemeye ne gerek var
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
lan sapiksiniz ya foruma resmini yollamadan önce mi de böyle ilgileniyodunuz resmi görünce hemen çikmak istediniz ama helal olsun devrime sizi hiç takmiyo tmm güzel ve alimli bi bayan ama yolda görüdünüz kadina da hemen astiklilik yapiyonuz (son vverdiğim örnek devrim için değil genel) ama yenede helal olsun devrime onlari takma gördüğü kadindan hemen çikmak isteyen adam onu yüzü için sever sonra basar tekmeyi onu içi için sevmez dışi için sever olduğun için sevmez aMA ben karişimiyorum bu senin hayatin bende resim yollasam mi? ama kuklacida kaçtane adam taniyo ki beni :mrgreen: siradanim belki çok isterseniz yollarim[kaç tane adam isteyecekse beni kız olsam hmen isterlerdimal mal konuştum] iyi oyunlar size alllah bul itemler materyeller ve paralar versin
Buda benden Cihadxgenerous Byshadow Soldierkelleciii Resim 1 yıL önce cekılmıstır.

- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas