Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Re: Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)

Mesaj gönderen MackRuLz »

atabey yazdı:Tebrik ederim arkadaşlar, umarım emeğinizin sonucunu alırsınız.
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

samedsedir06 yazdı:
Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuz :D Gerçekten süpersiniz darısı bize :D
  • Resım karalamak bızım ısımız degıldır hoca HAyat paylaştıkca guzel 4 çeker..xD
Resim
Galiba bu resimden bahsediyorsunuz :D Her neyse farkettiyseniz bizim resimdeki karalama abartının abartısı ;) Espriyi kaçırmayın =)
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Mkaloncabaskan yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuz :D Gerçekten süpersiniz darısı bize :D
  • Resım karalamak bızım ısımız degıldır hoca HAyat paylaştıkca guzel 4 çeker..xD
Resim
Galiba bu resimden bahsediyorsunuz :D Her neyse farkettiyseniz bizim resimdeki karalama abartının abartısı ;) Espriyi kaçırmayın =)
o resimin montaj olduğunu düşünüyorum dirençleri niye karalasınki? orada gaffar bile gözükmüyor öylesine foto çekmiş direnç bölümlerini bile karalamış.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ycezik95 »

ErNeSTo yazdı:
Mkaloncabaskan yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Resim
o resimin montaj olduğunu düşünüyorum dirençleri niye karalasınki? orada gaffar bile gözükmüyor öylesine foto çekmiş direnç bölümlerini bile karalamış.
ya bırak montajmış :D adamlar indirmişler işte 9 cana nesi montaj :D tobe Yarabbi ya :D
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Kullanıcı avatarı
ycezik95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ycezik95 »

ErNeSTo yazdı:
Mkaloncabaskan yazdı:
samedsedir06 yazdı:
Resim
ya bırak montajmış :D adamlar indirmişler işte 9 cana nesi montaj :D tobe Yarabbi ya :D
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Thrashmetal »

girayankara yazdı:
kafemeze yazdı:Giray sana bir sorum olacak iyileştirmen kaç :?: :?:
İyileştirmenin ne önemi var 1100 büyü şifa ilede Gaffar Bey'i gördüm. ;)
Ali'nin dediği gibi bir arkadaş grubu olduğumuzdan item önemli değil önemli olan hata yapmadan sonuca ulaşmak .
Ama sorunu cevaplayacağım 2100 büyü şifam bulunmakta.
Benim hala iyileştirme zırhım yok biliyor musun :cry: :cry:
helal olsun iyi laf
Kullanıcı avatarı
Turkkizilayyy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Turkkizilayyy »

Sanırsam kaçma sebebi GAFFAR 6 canda iken yanlışlıkla semihanın canı 9 a indirilmiş bu durumdada ikiside 100 lenmiş olabilirmi ? Erg paylaşıyoruz... yazısını 9 canda yapıyor çünkü ? Tahminim doğruysa semihaya vuran büyücü çok küfür yemiştir TEBRİKLER.
Tahmin Çok Güzel ama Gaffar Fazla vurdum semihayı unnutum :) Laf Yedim mi Asla Sadece hepmiz üzüldük Birbirimze laf vuracak kadar küçüldükse, bırakalım biz bu oyunu :)
Resim
LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

Turkkizilayyy yazdı:
Sanırsam kaçma sebebi GAFFAR 6 canda iken yanlışlıkla semihanın canı 9 a indirilmiş bu durumdada ikiside 100 lenmiş olabilirmi ? Erg paylaşıyoruz... yazısını 9 canda yapıyor çünkü ? Tahminim doğruysa semihaya vuran büyücü çok küfür yemiştir TEBRİKLER.
Tahmin Çok Güzel ama Gaffar Fazla vurdum semihayı unnutum :) Laf Yedim mi Asla Sadece hepmiz üzüldük Birbirimze laf vuracak kadar küçüldükse, bırakalım biz bu oyunu :)
öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı.ancak bir boss için bu kadar uğraşılmış olması ve hala kesilememiş olması çok enteresan.belkide sizin Gaffar ı kesmeye çalışırken oyundan aldığınız zevki bir çok oyuncu oyunda bulamıyor.(ben dahil)keşke gaffar bu kadar zor iken gruptan bir kişiye silah bir kişiye reçete düşmesi kesin olsa.en azından verilen onca emeğin ufacık bir karşılığı olur.Başarılarınızın devamını dilerim.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Turkkizilayyy yazdı:

2 sininde canı 10 ken hangi oranla canını indiriyorsunuz ??
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Giray senden bir ricam olacak benim 1337 iyileştirmem var madem senin 1100 şifan varken gaffarı gördün bana gidene kadar yaptığın işleri söylermisin bide yetenek dağılımını almıyorlarda
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön