atabey yazdı:Tebrik ederim arkadaşlar, umarım emeğinizin sonucunu alırsınız.
Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Re: Gaffar 6 Can :( Kaçtı Tılsımın Neferleri :)
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
samedsedir06 yazdı:Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuzGerçekten süpersiniz darısı bize
- Resım karalamak bızım ısımız degıldır hoca HAyat paylaştıkca guzel 4 çeker..xD

Galiba bu resimden bahsediyorsunuz
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
o resimin montaj olduğunu düşünüyorum dirençleri niye karalasınki? orada gaffar bile gözükmüyor öylesine foto çekmiş direnç bölümlerini bile karalamış.Mkaloncabaskan yazdı:samedsedir06 yazdı:Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuzGerçekten süpersiniz darısı bize
- Resım karalamak bızım ısımız degıldır hoca HAyat paylaştıkca guzel 4 çeker..xD
![]()
Galiba bu resimden bahsediyorsunuzHer neyse farkettiyseniz bizim resimdeki karalama abartının abartısı
Espriyi kaçırmayın
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
ya bırak montajmışErNeSTo yazdı:o resimin montaj olduğunu düşünüyorum dirençleri niye karalasınki? orada gaffar bile gözükmüyor öylesine foto çekmiş direnç bölümlerini bile karalamış.Mkaloncabaskan yazdı:samedsedir06 yazdı:Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuzGerçekten süpersiniz darısı bize
![]()
Galiba bu resimden bahsediyorsunuzHer neyse farkettiyseniz bizim resimdeki karalama abartının abartısı
Espriyi kaçırmayın
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
ya bırak montajmışErNeSTo yazdı:o resimin montaj olduğunu düşünüyorum dirençleri niye karalasınki? orada gaffar bile gözükmüyor öylesine foto çekmiş direnç bölümlerini bile karalamış.Mkaloncabaskan yazdı:samedsedir06 yazdı:Kayzer yazdı:Helal olsun hepinize siz nie bu kadar açık yapıosunuz bu işi Resimleri karalamayı unutmuşsunuzGerçekten süpersiniz darısı bize
![]()
Espriyi kaçırmayın
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
helal olsun iyi lafgirayankara yazdı:İyileştirmenin ne önemi var 1100 büyü şifa ilede Gaffar Bey'i gördüm.kafemeze yazdı:Giray sana bir sorum olacak iyileştirmen kaç :?: :?:![]()
Ali'nin dediği gibi bir arkadaş grubu olduğumuzdan item önemli değil önemli olan hata yapmadan sonuca ulaşmak .
Ama sorunu cevaplayacağım 2100 büyü şifam bulunmakta.
Benim hala iyileştirme zırhım yok biliyor musun![]()
- Turkkizilayyy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Tahmin Çok Güzel ama Gaffar Fazla vurdum semihayı unnutumSanırsam kaçma sebebi GAFFAR 6 canda iken yanlışlıkla semihanın canı 9 a indirilmiş bu durumdada ikiside 100 lenmiş olabilirmi ? Erg paylaşıyoruz... yazısını 9 canda yapıyor çünkü ? Tahminim doğruysa semihaya vuran büyücü çok küfür yemiştir TEBRİKLER.

LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
öncelikle tebrik ederim başarınızdan dolayı.ancak bir boss için bu kadar uğraşılmış olması ve hala kesilememiş olması çok enteresan.belkide sizin Gaffar ı kesmeye çalışırken oyundan aldığınız zevki bir çok oyuncu oyunda bulamıyor.(ben dahil)keşke gaffar bu kadar zor iken gruptan bir kişiye silah bir kişiye reçete düşmesi kesin olsa.en azından verilen onca emeğin ufacık bir karşılığı olur.Başarılarınızın devamını dilerim.Turkkizilayyy yazdı:Tahmin Çok Güzel ama Gaffar Fazla vurdum semihayı unnutumSanırsam kaçma sebebi GAFFAR 6 canda iken yanlışlıkla semihanın canı 9 a indirilmiş bu durumdada ikiside 100 lenmiş olabilirmi ? Erg paylaşıyoruz... yazısını 9 canda yapıyor çünkü ? Tahminim doğruysa semihaya vuran büyücü çok küfür yemiştir TEBRİKLER.Laf Yedim mi Asla Sadece hepmiz üzüldük Birbirimze laf vuracak kadar küçüldükse, bırakalım biz bu oyunu
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Turkkizilayyy yazdı:Tahmin Çok Güzel ama Gaffar Fazla vurdum semihayı unnutumSanırsam kaçma sebebi GAFFAR 6 canda iken yanlışlıkla semihanın canı 9 a indirilmiş bu durumdada ikiside 100 lenmiş olabilirmi ? Erg paylaşıyoruz... yazısını 9 canda yapıyor çünkü ? Tahminim doğruysa semihaya vuran büyücü çok küfür yemiştir TEBRİKLER.Laf Yedim mi Asla Sadece hepmiz üzüldük Birbirimze laf vuracak kadar küçüldükse, bırakalım biz bu oyunu
2 sininde canı 10 ken hangi oranla canını indiriyorsunuz ??
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Giray senden bir ricam olacak benim 1337 iyileştirmem var madem senin 1100 şifan varken gaffarı gördün bana gidene kadar yaptığın işleri söylermisin bide yetenek dağılımını almıyorlarda
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011