ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !

Mesaj gönderen koLopere »

Tryagain yazdı:Tatillere gidiyorum, dönüyorum Emin paşamız hala oyunda kendini çürütüyormuş :lol: Ne diyeyim hayallerinin peşinden koşan bir genç görüyorum, tebrik ediyorum paşamızı. Şerruh'a da centilmenliğinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum.(Malum ters bir şey yazsa olay büyüyecek) Aynen devam ne diyelim, zevk meselesi ;)
Gökhan vallahi övdün mü sövdünmü anlayamadım :D Oyuna girdiğim yok ;) Geceleri 2 saat dolanıp cıkıyorum :D teşekkür ederim .
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
xNeFeS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xNeFeS »

Fadlullah bunu beğendi :D
Bu imtihan bir seferlik ...

Bedenin kağıt , kalemin amel !..
Kullanıcı avatarı
MeRHaMeTT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeRHaMeTT »

Vaaay emin demek hacca gidiyon oyunuda bırakıyon :D en iyisini yapıyon kardeş bak o dedikleri doğru ilk kabeyi gördüğünde duan kabul olur benim sana tavsiyem fatihadaki duayı yap "ihdinessiratelmüstakim" de yarabbi beni doğru yola ilet ve doğru yoldan çıkarma de inan en büyük dua budur onun için fatihada vardır dünyalık bişi isteme emin ol pişman olmazsın...

ikincisi orada bol bol namaz kıl bırada kıldığın namazların 100bn katı yanlış değilsem medinede 10bn katı kudüstede 500 katıymış günde bi umre yapsan yeter orada yaptığın her sevap buradakinin katbe kat fazlası günahıda buradakinin kat be kat fazlası diyeceğim oki bu fırsatları iyi değerlendir oraları gidip görmüş biri olarak diyeceklerim bunlar

ikincisi maşallah çarları dizmişin bende bıçak sırtı eldivenle taşkanat eldiven düşürdüm dün gece... o çarı o şekle getirmeyi ne kadar çok istediğimi biliyosun bana güvendiğinide biliyom istersen sen benimkine bi gir bende seninkine bi bakıp konsa filan vercem bakacam kaç vuruyo filan ortalıkta gezinip çıkacam telden msj atarsan sevinirim zaten bende bırakmayı düşünüyom oyunu...

Abdullah...
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xNeFeS yazdı:Fadlullah bunu beğendi :D
Eksik olmasın :D
MeRHaMeTT yazdı:Vaaay emin demek hacca gidiyon oyunuda bırakıyon :D en iyisini yapıyon kardeş bak o dedikleri doğru ilk kabeyi gördüğünde duan kabul olur benim sana tavsiyem fatihadaki duayı yap "ihdinessiratelmüstakim" de yarabbi beni doğru yola ilet ve doğru yoldan çıkarma de inan en büyük dua budur onun için fatihada vardır dünyalık bişi isteme emin ol pişman olmazsın...

ikincisi orada bol bol namaz kıl bırada kıldığın namazların 100bn katı yanlış değilsem medinede 10bn katı kudüstede 500 katıymış günde bi umre yapsan yeter orada yaptığın her sevap buradakinin katbe kat fazlası günahıda buradakinin kat be kat fazlası diyeceğim oki bu fırsatları iyi değerlendir oraları gidip görmüş biri olarak diyeceklerim bunlar

ikincisi maşallah çarları dizmişin bende bıçak sırtı eldivenle taşkanat eldiven düşürdüm dün gece... o çarı o şekle getirmeyi ne kadar çok istediğimi biliyosun bana güvendiğinide biliyom istersen sen benimkine bi gir bende seninkine bi bakıp konsa filan vercem bakacam kaç vuruyo filan ortalıkta gezinip çıkacam telden msj atarsan sevinirim zaten bende bırakmayı düşünüyom oyunu...

Abdullah...
He Apo Allah razı olsun :) Amin inşallah bütün günahlarımız af olur,hepiniz dualarımdasızınz sen fado halil :D çarları dizdik boş iş oyun bunu anladım sizinle ortaklık bittikten sonra :D yuvarlanıp gıdıyorz :D hayırlı olsun sanada:D şifreyi gönderdım telefondan :D
Resim

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
baba60
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen baba60 »

kardes carı bana verimisn rica etsem
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

baba60 yazdı:kardes carı bana verimisn rica etsem
çokta mütevazi :D :D :D
En son DeathxShock tarafından 23 Ağu 2011 12:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

baba60 yazdı:kardes carı bana verimisn rica etsem
Ayıpsın baba :D K.adı eminatak_66@hotmail.com şifre 357951
Resim

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen SoLo »

Denermiş şimdi :D
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

Konu kilit oyun içerisinde karakter alışverişi yasaktır.

İyi forumlar diye bir GM gelirmiş :P
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Canceazi yazdı:
SeRRuh yazdı:Tebrik ederim ;)
Şerruh şimdi tam anlamıyla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı bence :)
Tryagain yazdı:Tatillere gidiyorum, dönüyorum Emin paşamız hala oyunda kendini çürütüyormuş :lol: Ne diyeyim hayallerinin peşinden koşan bir genç görüyorum, tebrik ediyorum paşamızı. Şerruh'a da centilmenliğinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum.(Malum ters bir şey yazsa olay büyüyecek) Aynen devam ne diyelim, zevk meselesi ;)
Teşekkür ederim arkadaşlar

Olayın büyümesi söz konusu bile degil köprünün altından çook sular aktı çok şey degişti zaten Eminönü sunucusunda bol bol konuştuk bunları Emin ile son istekleri arasında beni kesebilmek gibi saçma bişeyde olsa yerine getirmesine yardımcı oldugum için ufak bir rica hakkım olmuştur umarım. Kutsal topraklara gidince benim içinde bir dua edersen çok sevinirim :) ayrıca uzun yola çıkıyorsun gidipte dönmemek var hakkım varsa helal olsun.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön