Gökhan vallahi övdün mü sövdünmü anlayamadımTryagain yazdı:Tatillere gidiyorum, dönüyorum Emin paşamız hala oyunda kendini çürütüyormuş :lol: Ne diyeyim hayallerinin peşinden koşan bir genç görüyorum, tebrik ediyorum paşamızı. Şerruh'a da centilmenliğinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum.(Malum ters bir şey yazsa olay büyüyecek) Aynen devam ne diyelim, zevk meselesi![]()
ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !
Re: ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
Fadlullah bunu beğendi 
Bu imtihan bir seferlik ...
Bedenin kağıt , kalemin amel !..
Bedenin kağıt , kalemin amel !..
Vaaay emin demek hacca gidiyon oyunuda bırakıyon
en iyisini yapıyon kardeş bak o dedikleri doğru ilk kabeyi gördüğünde duan kabul olur benim sana tavsiyem fatihadaki duayı yap "ihdinessiratelmüstakim" de yarabbi beni doğru yola ilet ve doğru yoldan çıkarma de inan en büyük dua budur onun için fatihada vardır dünyalık bişi isteme emin ol pişman olmazsın...
ikincisi orada bol bol namaz kıl bırada kıldığın namazların 100bn katı yanlış değilsem medinede 10bn katı kudüstede 500 katıymış günde bi umre yapsan yeter orada yaptığın her sevap buradakinin katbe kat fazlası günahıda buradakinin kat be kat fazlası diyeceğim oki bu fırsatları iyi değerlendir oraları gidip görmüş biri olarak diyeceklerim bunlar
ikincisi maşallah çarları dizmişin bende bıçak sırtı eldivenle taşkanat eldiven düşürdüm dün gece... o çarı o şekle getirmeyi ne kadar çok istediğimi biliyosun bana güvendiğinide biliyom istersen sen benimkine bi gir bende seninkine bi bakıp konsa filan vercem bakacam kaç vuruyo filan ortalıkta gezinip çıkacam telden msj atarsan sevinirim zaten bende bırakmayı düşünüyom oyunu...
Abdullah...
ikincisi orada bol bol namaz kıl bırada kıldığın namazların 100bn katı yanlış değilsem medinede 10bn katı kudüstede 500 katıymış günde bi umre yapsan yeter orada yaptığın her sevap buradakinin katbe kat fazlası günahıda buradakinin kat be kat fazlası diyeceğim oki bu fırsatları iyi değerlendir oraları gidip görmüş biri olarak diyeceklerim bunlar
ikincisi maşallah çarları dizmişin bende bıçak sırtı eldivenle taşkanat eldiven düşürdüm dün gece... o çarı o şekle getirmeyi ne kadar çok istediğimi biliyosun bana güvendiğinide biliyom istersen sen benimkine bi gir bende seninkine bi bakıp konsa filan vercem bakacam kaç vuruyo filan ortalıkta gezinip çıkacam telden msj atarsan sevinirim zaten bende bırakmayı düşünüyom oyunu...
Abdullah...
Eksik olmasınxNeFeS yazdı:Fadlullah bunu beğendi
He Apo Allah razı olsunMeRHaMeTT yazdı:Vaaay emin demek hacca gidiyon oyunuda bırakıyonen iyisini yapıyon kardeş bak o dedikleri doğru ilk kabeyi gördüğünde duan kabul olur benim sana tavsiyem fatihadaki duayı yap "ihdinessiratelmüstakim" de yarabbi beni doğru yola ilet ve doğru yoldan çıkarma de inan en büyük dua budur onun için fatihada vardır dünyalık bişi isteme emin ol pişman olmazsın...
Abdullah...

> ! EMiN ! <[/center]
kardes carı bana verimisn rica etsem
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
çokta mütevazibaba60 yazdı:kardes carı bana verimisn rica etsem
En son DeathxShock tarafından 23 Ağu 2011 12:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Ayıpsın babababa60 yazdı:kardes carı bana verimisn rica etsem

> ! EMiN ! <[/center]
Denermiş şimdi
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Konu kilit oyun içerisinde karakter alışverişi yasaktır.
İyi forumlar diye bir GM gelirmiş
İyi forumlar diye bir GM gelirmiş
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Canceazi yazdı:Şerruh şimdi tam anlamıyla başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladı benceSeRRuh yazdı:Tebrik ederim![]()
Teşekkür ederim arkadaşlarTryagain yazdı:Tatillere gidiyorum, dönüyorum Emin paşamız hala oyunda kendini çürütüyormuş :lol: Ne diyeyim hayallerinin peşinden koşan bir genç görüyorum, tebrik ediyorum paşamızı. Şerruh'a da centilmenliğinden ötürü kendi adıma teşekkür ediyorum.(Malum ters bir şey yazsa olay büyüyecek) Aynen devam ne diyelim, zevk meselesi![]()
Olayın büyümesi söz konusu bile degil köprünün altından çook sular aktı çok şey degişti zaten Eminönü sunucusunda bol bol konuştuk bunları Emin ile son istekleri arasında beni kesebilmek gibi saçma bişeyde olsa yerine getirmesine yardımcı oldugum için ufak bir rica hakkım olmuştur umarım. Kutsal topraklara gidince benim içinde bir dua edersen çok sevinirim