AYRICA
LİNK AŞAĞIDADIR ASLA ŞAHSI YAZIM DEYILDIR SİZ KARAR VERIN..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=menzil
DEVAMIDA AŞAĞIDADIR..
fethullah gülen hoca efendi cemaatiyle yarışan ve ülkemizde
islami yaşam anlayışını seçen insanların sayısının
hükümetin de desteğiyle hızla artması nedeniyle de,
islami kesimin yaratttığı rant'ın ,
dolayısıyla paylaşılacak pasta'nın da çok büyümesi sonrası
artık kendilerine baş rakip olarak gördükleri fethullah gülen cemaatiyle yarışabilmek için
onlar gibi eğitim sektörüne de el atarak kurdukları özel biltek eğitim kurumlarıyla bu alanda da hızla ilerleyen adıyamanlı ve kürt kökenli islami oluşum.
RYB yeni adıyla !
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: RYB yeni adıyla !

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
sen kadr gıcık bi insn daha tanımıorum=)))MORDuMan yazdı:herşeye atlama sen büyüklerin konuşuyo xDFuNdaa yazdı:belki gerçekten amaçları odur ama ifade ediş şekilleri yanlışkiyametxbaskan yazdı:Amacınız Oyun ıcınde Yapılanıp gruplanıp yardım bırlığı adı altında tarıkat gıbı cemaat gıbı kendınıze çekıp msn facebook gibi ısteklerle kendınıze çekerek genclerın beyınlerını boyamaya çalışmaktır bu dupe duz..Rapkoliq yazdı:Ben mi san küfür ettim ? yazıklar olsun ya şer... foto çekip foruma koysana benım sana küfür ettiğime dair ?
Hıc Bır Oyunda RYB Gibi Yardımlaşma Bırlığı gibi zıhnıyet oluşmadı.Kısacası benım oyunda başlangıcından bu yana merandayımdır.hıc bır sekılde sızın gibi cemaat tarzı allah muhammet vs gibi istısmar edılerek kullanan 1 kişilere raslamadım.Yardımlaşmak için Lonca sıstemı kuruludur.Bu Lonca sıstemı uzerınden sevdığın arkadaslarını toplar oyunuda kuralına göre döndurursun oynarsın.ne bu RYB Cemaatı gibi saçma sapan kurmalar duzmeceler .GERÇEKLERI Saklamayın!
Bızler Okumus Görmus Insanlarız.Oyunla Gerçek Hayatı Karsılaştırıp Oyuna bunları yansıtıp genc çocukları kandırmayın ve bundan vaz gecın.Sen Bence 1 Camii ye Git Orada RYB Dıye Toplantılar yap Yardım eden elbette Çıkar.Oyunda Uzgunum Bu Tur Şaklabanlıklara musade etmem ettırmem her daım Karsınızda olacağım.Kurun Loncanızı bende yardım edeyım.Ama Yok Yardımlaşma RYB Muhammet vs dıye Duyguları ıstısmar edıcı ıtıcı davranışlardan vaz gecın
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
farkımız tarzımz xDFuNdaa yazdı:sen kadr gıcık bi insn daha tanımıorum=)))MORDuMan yazdı:herşeye atlama sen büyüklerin konuşuyo xDFuNdaa yazdı:belki gerçekten amaçları odur ama ifade ediş şekilleri yanlışkiyametxbaskan yazdı:Amacınız Oyun ıcınde Yapılanıp gruplanıp yardım bırlığı adı altında tarıkat gıbı cemaat gıbı kendınıze çekıp msn facebook gibi ısteklerle kendınıze çekerek genclerın beyınlerını boyamaya çalışmaktır bu dupe duz..Rapkoliq yazdı:Ben mi san küfür ettim ? yazıklar olsun ya şer... foto çekip foruma koysana benım sana küfür ettiğime dair ?
Hıc Bır Oyunda RYB Gibi Yardımlaşma Bırlığı gibi zıhnıyet oluşmadı.Kısacası benım oyunda başlangıcından bu yana merandayımdır.hıc bır sekılde sızın gibi cemaat tarzı allah muhammet vs gibi istısmar edılerek kullanan 1 kişilere raslamadım.Yardımlaşmak için Lonca sıstemı kuruludur.Bu Lonca sıstemı uzerınden sevdığın arkadaslarını toplar oyunuda kuralına göre döndurursun oynarsın.ne bu RYB Cemaatı gibi saçma sapan kurmalar duzmeceler .GERÇEKLERI Saklamayın!
Bızler Okumus Görmus Insanlarız.Oyunla Gerçek Hayatı Karsılaştırıp Oyuna bunları yansıtıp genc çocukları kandırmayın ve bundan vaz gecın.Sen Bence 1 Camii ye Git Orada RYB Dıye Toplantılar yap Yardım eden elbette Çıkar.Oyunda Uzgunum Bu Tur Şaklabanlıklara musade etmem ettırmem her daım Karsınızda olacağım.Kurun Loncanızı bende yardım edeyım.Ama Yok Yardımlaşma RYB Muhammet vs dıye Duyguları ıstısmar edıcı ıtıcı davranışlardan vaz gecın

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
kiyametxbaskan yazdı:AYRICA
LİNK AŞAĞIDADIR ASLA ŞAHSI YAZIM DEYILDIR SİZ KARAR VERIN..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=menzil
DEVAMIDA AŞAĞIDADIR..
fethullah gülen hoca efendi cemaatiyle yarışan ve ülkemizde
islami yaşam anlayışını seçen insanların sayısının
hükümetin de desteğiyle hızla artması nedeniyle de,
islami kesimin yaratttığı rant'ın ,
dolayısıyla paylaşılacak pasta'nın da çok büyümesi sonrası
artık kendilerine baş rakip olarak gördükleri fethullah gülen cemaatiyle yarışabilmek için
onlar gibi eğitim sektörüne de el atarak kurdukları özel biltek eğitim kurumlarıyla bu alanda da hızla ilerleyen adıyamanlı ve kürt kökenli islami oluşum.

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
farkımız tarzımz xD[/quote]
şu lafı kullanma
şu lafı kullanma
Allahallah niye xD[/quote]MORDuMan yazdı:şu lafı kullanmaFuNdaa yazdı:farkımız tarzımz xD
hekres aynı alfı kullanıyorda ondn=))
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Öncelikle hepinize iyi eğlenceler. İyi eğlenceler diyorum ki gerçekten eğlenmeye hakkımız var. Fakat görüyorum ki eğlenmeye geldiğimiz şu oyunda bile siyaset politika ve din söylemleri eksik kalmıyor ve çok acıdır ki bu söylemleri sokakta yapmaya korkan çekinen insanlar oyun içerisinde yapmaya çalışıyorlar.
Forumun 1. kuralını hatırlayalım ne diyordu?
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Bu nedenle bu konuyu kilitliyorum ve uyarıyorum!!
Bu tarzda konunun bir daha açılmamasını diliyorum. Aksi takdirde cemaat tarzı bu konular silinecek konuyu açan ve GRUBA ÜYE OLANLAR DAHİL haklarında yaptırıma tabi tutulacaklardır.
Bilginize...
Öncelikle hepinize iyi eğlenceler. İyi eğlenceler diyorum ki gerçekten eğlenmeye hakkımız var. Fakat görüyorum ki eğlenmeye geldiğimiz şu oyunda bile siyaset politika ve din söylemleri eksik kalmıyor ve çok acıdır ki bu söylemleri sokakta yapmaya korkan çekinen insanlar oyun içerisinde yapmaya çalışıyorlar.
Forumun 1. kuralını hatırlayalım ne diyordu?
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Bu nedenle bu konuyu kilitliyorum ve uyarıyorum!!
Bu tarzda konunun bir daha açılmamasını diliyorum. Aksi takdirde cemaat tarzı bu konular silinecek konuyu açan ve GRUBA ÜYE OLANLAR DAHİL haklarında yaptırıma tabi tutulacaklardır.
Bilginize...
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları