Sormama Gerek Yok Nasıl ws Atıldığı Meranda Adam Şıfacı İtem Değiştiriyo ws'de
.•*˜ THex Loncası ˜*•.
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
Re: .•*˜ THex Loncası ˜*•.
ve 2 siylede attıgım vs de onların kuralına göre attım hiç bilmediğim şekilde zıhı nkutup teslasız atılıyormuş burada öyle attık yendım el wermedım fotolarıda var
Dediği Lafa Bak Ws İtemleriyle Mi Can Basacam
Dedim Oh Ne Güsel 
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
Beni Telefonda DuruyoMeGaxSHooT yazdı:canın sağolsun iksirden bol ne war :d telefonun akçe sınırı bitti oyun parası verım sıze alın bana akçe aktarım çarları :dIISaDoSaDoII yazdı:MeGaxSHooT yazdı:la sado inşallah şifayla savascıyıda aktarıcam onları thex yaparım![]()
konsantrasyon megaxmoney e ben yenılmedım karakterıme gıren ortagım atmış yenilmiş sana 100 kez soyledım anlamtamadımbu oyunda benı yenecek buyucu ya azdır yada yoktur emın konusmayayım herkesede kapım açık isteyen olursa atarım vs adam olsunda yendım yenıldım amenna farketmez suncuuya geldım dedıler en ıyı büyücüü agresif ve memiş vs sonuçlarını yazayım fotoda atayım ıstersenız
YoZGaTLıxEmiN 5 * 0 KabusxAGReSiF
YoZGaTLıxEmiN 5* 0 YOKEDİCİıııMeMiş
ve 2 siylede attıgım vs de onların kuralına göre attım hiç bilmediğim şekilde zıhı nkutup teslasız atılıyormuş burada öyle attık yendım el wermedım fotolarıda var
İyi Aktar Onlarıda Çemberlitas İçin Bir Amele Daha LazımdıOda Sen Olursun İksir Felan Getir Ha
Yiğit Vermez Bak
Ona Güvenme
Ecel'e için Son 3 karbon Daha Bana karbon Çeliği Verecek
1 Ay Oldu
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Selamın ALeyküm THex Loncası ;
Mübarek Ramazan Ayı ; Size Vücudunun Sihhat ve Selameti oLan "Az Yemege"... Ruhunuzun Sihhat ve Selameti oLan "Günahsiz oLmaya"... Dininin Sihhat ve Selameti oLan "Peygamber Efendimiz'in Güzel Âhlakina Sahip oLmaya" Vesile oLsun...

RebeLs Ailesi[/b][/size]
Mübarek Ramazan Ayı ; Size Vücudunun Sihhat ve Selameti oLan "Az Yemege"... Ruhunuzun Sihhat ve Selameti oLan "Günahsiz oLmaya"... Dininin Sihhat ve Selameti oLan "Peygamber Efendimiz'in Güzel Âhlakina Sahip oLmaya" Vesile oLsun...

RebeLs Ailesi[/b][/size]
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Teşkilat Neferi
Teşekkürler SizindeChuckyx yazdı:Selamın ALeyküm THex Loncası ;
RebeLs Ailesi[/b][/size]
THex TaYFa
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi

Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde buyuruyor ki: Oruç perdedir. Biriniz bir gün oruç tutacak olursa kötü söz sarf etmesin, bağırıp çağırmasın. Birisi kendisine yakışıksız laf söyleyecek veya onunla kavga edecek olursa, Ben oruçluyum, desin (ona bulaşmasın).
Hepimize Hayırla Olması Dileğile İyi Ramazanlar
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Selamın aleyküm arkadaşlar , THex Loncasına katılmak için başvuru yapmak istiyorum , Başvuru form siteniz varmı yoksa buradanmı , Başvuru yapabilirim? İzniniz olursa loncanıza katılmak isterim.
- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sitemiz yapım aşamasındandır ve üye alımı geçici bir süre durdurulmuşturRizeLee yazdı:Selamın aleyküm arkadaşlar , THex Loncasına katılmak için başvuru yapmak istiyorum , Başvuru form siteniz varmı yoksa buradanmı , Başvuru yapabilirim? İzniniz olursa loncanıza katılmak isterim.

Selamun Aleykum.
Bu lonca ne işe yanıyor? Yeniyor mu? İçiliyor mu? Ola varya başınızda böyle bir yönetim varken hiç bir cacık olmaz. Vay anasını var ya
Şaka bir yana, hepinizi birbirinizden daha çok seviyorum hayvan eti yemişler
Lonca sayfanız hıyarlı olsun ki cacık olsun dostlarım
Allah'a emanet olun.. Benim için çok değerlisiniz.
Bu lonca ne işe yanıyor? Yeniyor mu? İçiliyor mu? Ola varya başınızda böyle bir yönetim varken hiç bir cacık olmaz. Vay anasını var ya

aLpoS
xScHooLBoyx
- Yasakask
- Işık Hanım'ın Elemanı
Saolasın emreRuTkaYx yazdı:Selamun Aleykum.
Bu lonca ne işe yanıyor? Yeniyor mu? İçiliyor mu? Ola varya başınızda böyle bir yönetim varken hiç bir cacık olmaz. Vay anasını var yaŞaka bir yana, hepinizi birbirinizden daha çok seviyorum hayvan eti yemişler

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Adam Sizi Övüyor kuru kuruya bir Sağol Cok yanlıs cokkkkkYasakask yazdı:Saolasın emreRuTkaYx yazdı:Selamun Aleykum.
Bu lonca ne işe yanıyor? Yeniyor mu? İçiliyor mu? Ola varya başınızda böyle bir yönetim varken hiç bir cacık olmaz. Vay anasını var yaŞaka bir yana, hepinizi birbirinizden daha çok seviyorum hayvan eti yemişler
![]()