[14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: [14.07.2011]Şehitleri Uğurlama Yürüyüşü

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Hlpr sabahtan beri yazıyorsunda sana cevap veren varmı benım muhattabım 18+ dır 16 yasındaki cocuk degıl foruma 2 tane bilek güreşi yapan ameleyi koyupta Helper ws helperr diye konu acan amele sen degilmiydin ? Yalakalıga devam et mehmet abicin seni cemberliye sokucak birde lonca baskan yardımcısı olucaksın devam :D
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xHeLPeR »

QMCERDEMQ yazdı:Hlpr sabahtan beri yazıyorsunda sana cevap veren varmı benım muhattabım 18+ dır 16 yasındaki cocuk degıl foruma 2 tane bilek güreşi yapan ameleyi koyupta Helper ws helperr diye konu acan amele sen degilmiydin ? Yalakalıga devam et mehmet abicin seni cemberliye sokucak birde lonca baskan yardımcısı olucaksın devam :D
O Konuyu açan bendim. yaşımda 16 değil Sor eski lonca arkadaşlarına .Yaşımı resmimi gizleyecek de değilim. Ben neysem oyum .Sen kendi loncana laf söylendiğinde susacaksan tmm eyw. Ben loncama, arkadaşlarıma laf söylendiğinde susamam tavrımı tarafımı hemen belirlerim bu megax kende böyle olmuştur .Ama bunu yalakalık değil bağlılık, kardeşlik düşüncelerimden dolayı yapmaktayım. Hem Lonca başkanı bile olsam seni alakadar eder mi ?Bu senin yalakalık yapıp giremediğin bir lonca .Ve hala hazımsızlık ve muhalefet olma derdin var. Ben yazdıklarımda çelişki yaşamam senin gibi . bi önceki yorumumu tekrar oku sanırım beynine yer etmemiş.
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Bundan sonra emin olmadığın şeyleri söyleyerek insanları karalamaya çalışma.Yan çizerek herkese ne olduğunu göstermiş oluyorsun Mcerdem.Bir önceki mesajında hakkımda bölgeden boy boy ana avrat küfür etti diyorsun sonra sway charı senin mi içinde sen mi varsın bilemem diyerek kendini o kadar komik duruma düşürüyorsun ki..Sanada bu yakışır.
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Kholpashalixsway charı senın bunu bılıyorum , fakat malum ki loncada arkadaslar sifrelerini biliyorlar ben mechanizenin charında onlarca kez Eolo nun oldugunu gördüm , Loa nın charında Faer ile ws atarken Ömer'in olmadıgınada tanıklık ettım . İşin kısası siz yine o GERİzekanızla söyledıklerımı baska taraflarınızdan anlıyorsunuz . Ne bileyim hani 35 yasındasın ya belki charında oglun vardırda o küfür etmiştir :))
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

http://www.dailymotion.com/video/x3kweb ... luxt_music

Akşam olur hasret büyür dağ olur
Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur
Sen oğlunu geri dönmez say annem
Ben ölünce belki vatan sağ olur

Belki dağlar duman duman savrulur
Belki sesim çığlık çığlık duyulur
Belki yavrun bir tabuta koyulur
Üzülme annem

Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur
Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur
Belki kalbim bir bayrağa kan olur
Gülümse annem

Yine yağmur ince ince çiselenir
Yine toprak yaz gelince çiçeklenir
Sen beni hep rüyalarda gör annem
Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir
Belki dağlar duman duman savrulur
Belki sesim çığlık çığlık duyulur
Belki yavrun bir tabuta koyulur
Üzülme annem

Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur
Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur
Belki kalbim bir bayrağa kan olur
Gülümse annem
Kullanıcı avatarı
xHeLPeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHeLPeR »

QMCERDEMQ yazdı:Kholpashalixsway charı senın bunu bılıyorum , fakat malum ki loncada arkadaslar sifrelerini biliyorlar ben mechanizenin charında onlarca kez Eolo nun oldugunu gördüm , Loa nın charında Faer ile ws atarken Ömer'in olmadıgınada tanıklık ettım . İşin kısası siz yine o GERİzekanızla söyledıklerımı baska taraflarınızdan anlıyorsunuz . Ne bileyim hani 35 yasındasın ya belki charında oglun vardırda o küfür etmiştir :))
Yine yazdıklarımı geçiştiriyorsun, yine aynı laflar . Loncamızdakı char kımın charı hangı charda kım var onlarla ilgileneceğine sen git alicik ıcın açtığın konuya yoğunlaş. O ortamda takıl .
Resim

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
Kullanıcı avatarı
Kholpaxreck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kholpaxreck »

Buralarda boşboş takılıp ona buna laf atacağına gir bi konumuza da loncada kim var hangi charlar hangi karakterlere özgü ona bi bak istersen sway dediğin kişi farklı bir kişidir.Benim charıma bir kişinin girdiği ve benim bir başkasının charına giripte küfür ettiğim tarihte görülmemiştir.oğlum yok ama olduğunda oyuna sokacağım sana pipisini göstersin diye.:) Tam bir şizorfen olmuşsun biraz açıl,hayata katıl ne bilim odanın penceresini aç bi nefes al kendine gel.Sen o havasız odanda takıla takıla herkesi kendin gibi görmeye başlamıssın..Yazık sana acıyorum.
KHoLPaSHaLıxReck

Sert İklimin , Mert Çocuğu..:D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Kholpaxreck yazdı:Buralarda boşboş takılıp ona buna laf atacağına gir bi konumuza da loncada kim var hangi charlar hangi karakterlere özgü ona bi bak istersen sway dediğin kişi farklı bir kişidir.Benim charıma bir kişinin girdiği ve benim bir başkasının charına giripte küfür ettiğim tarihte görülmemiştir.oğlum yok ama olduğunda oyuna sokacağım sana pipisini göstersin diye.:) Tam bir şizorfen olmuşsun biraz açıl,hayata katıl ne bilim odanın penceresini aç bi nefes al kendine gel.Sen o havasız odanda takıla takıla herkesi kendin gibi görmeye başlamıssın..Yazık sana acıyorum.
Sert iklimin,Mert Çocugu :!:

“Genel Sohbet” sayfasına dön