29 levellerde Brhndayı ( Phlietos görevimi Bronzxnejdet ( Kurmayxnejdet ) ile birlikde yapmıştık )
Sonradan Bysempatik ne yazık kı 32 levelde çalınmıştı ve büyücüye merak sarmıştım
Redragonss diye çar açtım hala duruyor
Blacfox loncasına girdim Blackfoxredragonss die devam etmişken lonca kurmaya karar verdim
Policex Loncasını kurdum Policexbaşkomser benim karakterimdi tabi lonca kurmak kolay olmadıgı ıcın 1 yıl bir süre içersinde dağıldık ve yeni lonca kurmaya karar verdim tekrardan .
Akıncılarx loncasını kurdum Akıncılarxsıpahi idi ismim Djss isimli karakter loncayı soydu o loncamda dağıldı
Son olarak Zamanx Loncasına Üye olarak girdim Kurucu üyeler beyaz köşke geçti loncayı bana devrettiler
Zamanxsavaşçısı olarak loncayı 4 kişi devam ettiriyorduk karakterimi oğuz kardeşime hediye ettim ve
ZamanxYİNGG adlı karakterimi açtım işte dünden bugune ben Lodosların en güçlü loncalarından biri olan Zamanx Loncasının başındayım ...
brss
yarasa
darkrock
kontes
lordxoguz
şentürk
speedy
iskxbaşkan
iskxacımasız
sonra alayına loncasının yarısı (beyazköşkten ebuhanla beraber gelmişlerdi)
cenkoğlu
yalçın
harputlu
korell miydi kortell miydi(kimse k.bmasın tam akılımda değil)
rapkoliq
vandervaat
nejdat
cenazeci
megasifa
bir sürü kişi vardı meran ilk açıldığında 39 sıralaması geldiğnide meran 250 kişydi şimdi 1 bin rahat var
ilk çarları yazdğım için pek eksği yok zaten yazdıklarının 3 5 tanesini ben yukarda ilk çarlarını yazdım demek ki sen yeterince eski değilsin kardeşim
Bilgisayarın Başına Oturup yaklaşık 15 Dk dosyalarla Boğuşup aradıklarımı bulmak ve sonrası Upload'ları tektek siz Dostlarımıza Sunmak Tabikide Beni mutlu ederdi.
Sizler İçin bir belirsiz bir süre zarfında o belgeleri bulup sizlerin beğenısıne sunacağım'dan şüpheniz Olmasın...
Saygılarımlar
Justcause
Cenkoğlu EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
ilk çar= Kupakizi
ilk lonca= o zamanların en iyi loncalarından biri olan Starx loncası
son karekter=MaÇaxKıZı
meran lonca kavramını Kurmayx warlordsx ve kholpashalix lerden aldı Alayınax kapandında lonca diyen pek az insan vardı arkdaş topluluğu diyorlardı eskilerden bi hatırlatma
brss
yarasa
darkrock
kontes
lordxoguz
şentürk
speedy
iskxbaşkan
iskxacımasız
sonra alayına loncasının yarısı (beyazköşkten ebuhanla beraber gelmişlerdi)
cenkoğlu
yalçın
harputlu
korell miydi kortell miydi(kimse k.bmasın tam akılımda değil)
rapkoliq
vandervaat
nejdat
cenazeci
megasifa
bir sürü kişi vardı meran ilk açıldığında 39 sıralaması geldiğnide meran 250 kişydi şimdi 1 bin rahat var
ikinizinde eksiği var hep plus alıpda reklam yapanları yazmışsınız yani tanınanları meran açıldıktan 2 ay sonra açtığım Değirmenciyi yazmamışsınız oda ilklerden sayılır.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...