Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat

Mesaj gönderen seagle »

Silah ele saplanmış demişsin

NEDENİ ise ;

Şaheserlerin sahibinden kopartılamaz bir bağı vardır . tek nedeni bu olsa gerek :mrgreen:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CANSU »

seagle yazdı:Silah ele saplanmış demişsin

NEDENİ ise ;

Şaheserlerin sahibinden kopartılamaz bir bağı vardır . tek nedeni bu olsa gerek :mrgreen:

Sende bu Şifacılığı SANAT gibi görenlerden misin ? :)

Bir kerede YÖNETİM yaptı deyin be . :D

Ha adamlar yine de emekleri var yani , çok güzel çileden çıkarabiliyorlar bu konuda çok yetenekliler. Tebrik etmek lazım. :) ;)
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Harunyus »

Arkadaşlar son güncelleme ile oyun grafiklerinde ciddi derecede iyileştirme görüldü, kendi bilgisayaranızın ekran kartınızın sorunuda olabilir bu konuda eleştiri bana göre haksız çünkü ben farkedebiliyorum farklılığı.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Harunyus yazdı:Arkadaşlar son güncelleme ile oyun grafiklerinde ciddi derecede iyileştirme görüldü, kendi bilgisayaranızın ekran kartınızın sorunuda olabilir bu konuda eleştiri bana göre haksız çünkü ben farkedebiliyorum farklılığı.
Yönetim Yalakası Detected!

O yüzden silahlar deparlı gibi gidiyor, o yüzden cketi üstümüze dikmişler değil mi?
Mr. Yönetim Yalakası
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kendinegel147
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kendinegel147 »

Harunyus yazdı:Arkadaşlar son güncelleme ile oyun grafiklerinde ciddi derecede iyileştirme görüldü, kendi bilgisayaranızın ekran kartınızın sorunuda olabilir bu konuda eleştiri bana göre haksız çünkü ben farkedebiliyorum farklılığı.
Farklılığı fark edebiliyormuş;

İşte bu yazına çok güldüm ekran kartı sorunu diyorsun adam lagtan bahsediyor 2 adım atıyorsun bir kasıyor sonra tekrar kendine geliyor bir daha kasıyor bir daha kendine gelemiyor yönetimde böyle işte oyunu açtılar ilgilendiler bölge geldi ilgilendiler sonra akçe geldi para verin gelelim dediler para verdik yine gelmediler hep daha fazlasını istediler bundan size bu yakışır YÖNETİM /nah
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Bilgisayarın özelliği çok iyi ise (2 Gb Ram 512 Ekran Kartı yetersiz) düzelir o sorun ancak. :roll:
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

aSkLePioS yazdı:Öncelikle para kazanmak için Dükkan geldi.
Dükkan geldikten sonra Ayı, eşek meşek bişiler geldi ve extra para gitti.
Onlardan sonra karakter transferi paraya dönüştürüldü. Gelirin yetersiz olduğu düşünüldü ve yeni bir paket için Çemberlitaş getirildi. Çok satması için içine kasa anahtarı, +5 yetenek puanı getirildi. Ama ne yazikki Çemberlitaş ellerinde patladı.

*Migrat ve Sığınak yağma arttırıcı aldık 6 kişi. Hepsi %60'lık. İtem düşme olasılığı %120 idi ama gel görki madalya ve iksirlerden başka bir şey yok.

*Geçen oksidant sarmaşık düşürdüm. Sağ tıkladım almak için. Ama kritik hata verdi ve oyundan attı. Girdiğimde çıkıştaydım. Neyse sağlık olsun zaten bir işime yaramazdı deyip devam ettim. 1 gün sonra tekrar girdim Funditores'in Şifacı Nefs-i Müdafa Sarmaşık düştü. Sevindim sağ tıkladım sonuç :" Kritik Hata!" girdiğimde çıkıştaydım.
Şimdi benim zararımı kim karşılayacak merak ediyorum.

*Her şey yapıldı ama şu silahı karakterlerin eline bir türlü tuturamadılar.
"Güncelleme notu;
Görsellik daha göze hitap edici hale getirildi." Yalaaan.

Bakınız silah ;

Resim

Bakınız ceket ;

Resim

Ceket omuza dikilmiş, silah ise ele saplanmış olarak duruyor.

Para için son 2 3 yıldır üç hanede bir nokta koyun diyorlar ama dinleyen yok.

Bakınız ;

45652165
45.652.165

Aynı şey klan parası içinde geçerli.

Eski oyuncular bilir. Eskiden büyü asadan çıkardı. Şimdi adamın bağrından kopup gidiyor.

Paralar bankaya koyulsun deniliyordu hala bir şey yok.

Migrat'a giriş çıkış süresi en az 1 saat 30 dakika. Sığınak ise minimum 45 dakika.

Mirat'da sadece 2 patron var 1 saat 30 dakika, sığınakta 3 patron var 45 dakika. Artık gerisini siz düşünün.

Madenlere geldi sıra. Şans(sızlık) arttıcılar hiç bir işe yaramıyor. Şans arttırıcıyla 2 menekşe çekerken aynı madenden şans çekici olmadan 5 menekşe çekilebiliyor.

*Bize yapılan en büyük vurgun iksirlere olan zaaflığımız.

Buraya dikkatinizi çekerim. İksirler geldiğinde 250 akçe idi. Bu onların düşüncesinde bir hata.
250 akçe 2.5 tl. 500 akce çeker 10 iksir alırlar ki yönetim bunu istemez.
50 akçe arttırıcı 300 yaptılar. 500 akceye artık sadece 5 iksir alınabiliyor.
250 akçe /1000 akce = 20 iksir
300 akçe /1000 akce = 15 iksir.

*Demedi demeyin. Yakında androit botlar, androit hayvan yardımcılar gelecek. Karakter klonlama çıkacak.
BUNLARA İNANMAYANLARA ŞUNU SÖYLİYİM.
ÇEMBERLİTAŞ YAĞMA ARTTIRICI GARANNTİİİ GELECEK. ŞU ANDA TEST AŞAMASINDADIR AMA EN YAKIN ZAMANDA GELECEK.
Çemberlitaş'ın genişleme paketi olduğunu söyleyen yönetim farkında değil.
Grub bölgeleri genişleme paketlerine dahil değildir.
Seviyeler arttırımı ?
Bakınız ;
Eminönü Devri ; 29 (Normal)
Meteor Devri ; 39 (Genişleme paketi)
Yeraltı Devri ; 49 (Genişleme paketi)
Grup Bölgeleri ; 49 (Genişleme paketi değil.)

Grup bölgeleri genişleme paketi değil çünkü seviyeler artmadı.
Artmayacakta. GM'ler Yöneticiler bile 50 seviye için oyuncuları 59 seviye olması dengesiz olur.
Diyeceksiniz ki onlarında leveli artar.
Bu zaman kadar 1 seviye artmadı daha da artmaz.

eline koluna sağlık kardeş çok güzel yazmışın + rep
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Ben sadece şu şahaserın senden onde gıtmesıne yorum yapıcam neden se bu hata bende yok?? bu oyunla ılgılı degılde sızın sıstem yetersızlıgınızden olmasın? az once ozellıkle cok dıkkatlı baktım benden onde gıtme yok :) şifacıda sadce dururken asayı dık tutmadıgnda elıne cakılmıs gıbı duruo cıden ona bı cozum lazım. savascıda hıc bır problem yok...
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Neowin yazdı:Ben sadece şu şahaserın senden onde gıtmesıne yorum yapıcam neden se bu hata bende yok?? bu oyunla ılgılı degılde sızın sıstem yetersızlıgınızden olmasın? az once ozellıkle cok dıkkatlı baktım benden onde gıtme yok :) şifacıda sadce dururken asayı dık tutmadıgnda elıne cakılmıs gıbı duruo cıden ona bı cozum lazım. savascıda hıc bır problem yok...
Ati Radeon Hd5800 + 4GB Ram 2.9 GHz işlemciyle denedim. Bana mı anlatıyorsun ;) .
Ciddi bir problem var demedi demeyin. Hele bide lag oldumu silah tek başına gezinitiye çıkıyo.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Redstrom »

Açılan Konuyu Gayet Dikkatli Bir Şekilde Okudum.Arkadaşa Katılıyorum Lakin Ben İKV yi Bu Şekilde Dizayn Eden Yönetime Sonsuz Saygılarımı Sunuyorum ve Canıgönülden Teşekkür Edeyorum.İKV ile Tanışmam 2007 yılının Ortalarına Denk Gelmektedir.O günden Bu yana İKV Bende Büyük İstek Bir Anlamda Bağımlılık Yarattı Hatta Boş Vakıtlerımın Çogunu Bu Oyuna Harcadıgımıda Söyleyebılırım.Derken İKV nin Özellıkle Grup Bölgelerı ve Çemberlitaş Eklentisi ve Akabınde Arkadaşın Sıraladığı Eksik ve Problem, Sıkıntılardan Dolayı Oyundan Büyük Ölçüde Soğudum.Artık 3-4 Günde Bir veya Haftada Bir Arkadaşları Görmek İçin veya Zevklı Vakıt Geçsin die Klan Savaşı Yapmaya Giriyorum.Beni Bu Bağımlılıktan Kendi Elleri ile Kurtaran Yönetime Teşekkürü Borç Bilirim..
Redstrom

“Genel Etkileşim” sayfasına dön