samedsedir0606 yazdı:Forumda yazdıgın yazıyı begendım Ama herseyy yazıylaa ollmuyorrr...Masterlid yazdı:
+++Lodos Klanında En ıyı bızım grubumuzdurr bu konudada herkez ıle ıdaasına gırerım
hadi lan ordan
samedsedir0606 yazdı:Forumda yazdıgın yazıyı begendım Ama herseyy yazıylaa ollmuyorrr...Masterlid yazdı:
+++Lodos Klanında En ıyı bızım grubumuzdurr bu konudada herkez ıle ıdaasına gırerım
Dostum En iyi grubuz Biziz halada ıddamız varr Dıkkatınız cekersen kımseden taktık almadan lodoslardan ılk gbm x kesen biziz Yol Savascısını kımseden taktık almadanda bızız. 2 bölumdekı stuart Efendıyıde SUNUCUmuzda ılk kesende bızız Kımseden ne taktık aldık ne baska bısey eddık..Rocnqpung yazdı:samedsedir0606 yazdı:Forumda yazdıgın yazıyı begendım Ama herseyy yazıylaa ollmuyorrr...Masterlid yazdı:
hadi lan ordan![]()
Tşker Ederım Salıh Hacım Darısı Sızlerın basınıza Insallah deddıgın gıbı gaffar yakındaa fotografları bızım sayemızde Forumlarda yerlerını alacaktır...Stylxkcalb yazdı:tebrikler canlar , ee yakısır bu gruba gaffarı kesmeden gelmeyın bıdahakınehelal olsun.
bizim ekıp oyunda bır toplansak sorun olmıcak yaz geldı sokaklara dokulduksamedsedir0606 yazdı:Tşker Ederım Salıh Hacım Darısı Sızlerın basınıza Insallah deddıgın gıbı gaffar yakındaa fotografları bızım sayemızde Forumlarda yerlerını alacaktır...Stylxkcalb yazdı:tebrikler canlar , ee yakısır bu gruba gaffarı kesmeden gelmeyın bıdahakınehelal olsun.
samedsedir0606 yazdı:Dostum En iyi grubuz Biziz halada ıddamız varr Dıkkatınız cekersen kımseden taktık almadan lodoslardan ılk gbm x kesen biziz Yol Savascısını kımseden taktık almadanda bızız. 2 bölumdekı stuart Efendıyıde SUNUCUmuzda ılk kesende bızız Kımseden ne taktık aldık ne baska bısey eddık..Rocnqpung yazdı:samedsedir0606 yazdı:Forumda yazdıgın yazıyı begendım Ama herseyy yazıylaa ollmuyorrr...Masterlid yazdı:
hadi lan ordan![]()
+++taktık almadıgımız Halde Sızlere taktıkler verdıkk Onunla yetınmeyıpp Foruma VIDEOsunu üşenmedık çektık foruma koydukkk Sorarım Sana bunları bızım grubumuzdan Önce yapan varmı _?
Bızde Item olmaya bılır Ama Taktık Zeka olunca hersey elımızden gelıyorr...
Hayırlı oyunlar
GUncellemeden Sonra Zaten bızde gbm x kestık sadece Snakegs arkadasımın Meslegı yuzunden ertelemek zorunda kaldık ve oo gelınce ILK DENEMEDE KEstık ve VIDEO YA Cektıkk bu 1 ..Rocnqpung yazdı:samedsedir0606 yazdı:Dostum En iyi grubuz Biziz halada ıddamız varr Dıkkatınız cekersen kımseden taktık almadan lodoslardan ılk gbm x kesen biziz Yol Savascısını kımseden taktık almadanda bızız. 2 bölumdekı stuart Efendıyıde SUNUCUmuzda ılk kesende bızız Kımseden ne taktık aldık ne baska bısey eddık..Rocnqpung yazdı:samedsedir0606 yazdı:Forumda yazdıgın yazıyı begendım Ama herseyy yazıylaa ollmuyorrr...Masterlid yazdı:
hadi lan ordan![]()
+++taktık almadıgımız Halde Sızlere taktıkler verdıkk Onunla yetınmeyıpp Foruma VIDEOsunu üşenmedık çektık foruma koydukkk Sorarım Sana bunları bızım grubumuzdan Önce yapan varmı _?
Bızde Item olmaya bılır Ama Taktık Zeka olunca hersey elımızden gelıyorr...
Hayırlı oyunlar
Güncelleme çıkmadan önce Gbmx kesmedik ve dikkatini çekerse güncelleme çıktıktan sonra gbmx i ilk kesen grup biziz..
Stuartı da zaman olmadı bugün keselim dedik ve kestik çıktık , hedefimiz Gaffar
yani şimdi bizde zeka yok mu ne demeye çalışıyorsun sen anlamadım
kendi adıma kimseden taktik flan da almadım
Burda Anlatmıyayım Ben MAHKUM::::MUSTAFA::::YUSUFA sor derım benn gerısı anlarsın zatenRocnqpung yazdı:Sizin gruptakilerin yardım severliliği derken ?