Şaheserler gerçek değerini yansıtmıyor ....
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Şaheserler gerçek değerini yansıtmıyor ....
Arkadaşlar Ashab-ı Keyf Kullanmasını bilmeyenler üretmesin benim tanıdığım en iyi şifacılar ve ben Ashabı keyf den memnunuz.Büyücü ve şifacı vs lerinde Rahatlıkla yeniyorum.Savaşçıda ise Bazılarında yeniyorum bazılarında yeniliyorum bundaki sebep şifacılarının zırhı olmaması zırh olunca hasarımız 187 Daha fazla zırhımız 0.85 Daha fazla olcak.Demekki bu ne anlama geliyor
Kullanmasını Bilene
:lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
yeni bölgelerde ecel avantajlı olabilir.Ama ws de savaşlarda özüme geri dönerim ben kafa koparan.
Ayrıca biz savaşçılar neden tartışıyoruzki arada büyücüler götürüyor farkındaysanız ejder asa en iyi şahaser silah bence
eskiden savaşçılar üstündü şimdi ise büyücüler yeteneklerle şaheserle ve %25 büyüleri güçlendirildi.Bu yüzdende yöneticiler eceli bırakın siz ilk şu ejder meselesini halledin eşitsizlik var oyunda
Ayrıca biz savaşçılar neden tartışıyoruzki arada büyücüler götürüyor farkındaysanız ejder asa en iyi şahaser silah bence
eskiden savaşçılar üstündü şimdi ise büyücüler yeteneklerle şaheserle ve %25 büyüleri güçlendirildi.Bu yüzdende yöneticiler eceli bırakın siz ilk şu ejder meselesini halledin eşitsizlik var oyunda
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyunda eşitsizlik mi var ? Sen büyücüye 3 vursan yerde zaten . Kendi canına bak bide büyücünün canına bak. Ozaman anlıcaksın nıye buyucuyu guclendırdıklerını
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Bende Ecel Getiren den cok umutsuzdum.Lakin yapılan kesici ezici delici silahlar güncellemesi ile Ecel Getiren favorim oldu (savaşcı ıcın).
Ejder Asa mükemmel.Ashab-ı Keyf kullanmadım ama şifacılar için tek şaheser kötü olacağını sanmıyorum.Latif gözdemdi ancak güncellemede Latif canavarların zırhından etkılenmıyordu artık etkılenıyor ve hasarı düştü.Ecel Getiren ise etkilenıyordu artık etkılenmıyor ve hasarı yükseldi.
Biraz mantıkda yürütürsek eğer bunlar güzel silahlar olmasaydı yönetimin oraya koyar mıydı ? Oyunu onlar yaptı bu zamana getirdi, tabi bizimde katkılarımız var.Öneri, plus vs vs..
Güncelleme ile kafa koparan değerini kaybedıyordu ama bir çok kişi Yücelen Ardenneler gibi yüksek miktarlı efsununu ürettiği için zırhlar düşürüldü.
Kısacası savaşcı ıcın Ecel Getiren düzeltildi ve Ejder asa kadar olmasada çok yararlı olucak.
Ejder Asa mükemmel.Ashab-ı Keyf kullanmadım ama şifacılar için tek şaheser kötü olacağını sanmıyorum.Latif gözdemdi ancak güncellemede Latif canavarların zırhından etkılenmıyordu artık etkılenıyor ve hasarı düştü.Ecel Getiren ise etkilenıyordu artık etkılenmıyor ve hasarı yükseldi.
Biraz mantıkda yürütürsek eğer bunlar güzel silahlar olmasaydı yönetimin oraya koyar mıydı ? Oyunu onlar yaptı bu zamana getirdi, tabi bizimde katkılarımız var.Öneri, plus vs vs..
Güncelleme ile kafa koparan değerini kaybedıyordu ama bir çok kişi Yücelen Ardenneler gibi yüksek miktarlı efsununu ürettiği için zırhlar düşürüldü.
Kısacası savaşcı ıcın Ecel Getiren düzeltildi ve Ejder asa kadar olmasada çok yararlı olucak.
vatan abi tamam kızma aynı sunucudayız o kadarVatanXLydeR yazdı: Oyunda eşitsizlik mi var ? Sen büyücüye 3 vursan yerde zaten . Kendi canına bak bide büyücünün canına bak. Ozaman anlıcaksın nıye buyucuyu guclendırdıklerını
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel