xDrockipsiz yazdı:Yandaki odaya geç geliyorum...Perfectmagician yazdı:Yolun açık olsun kardeşim inş olurda birdaha geri dönersin...Ama bu senin isteğin...Hade ağlamak istemiyorum yeter...XD
SoNxCuRe; ''Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır.!''
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: SoNxCuRe; ''Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır.!''
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncada Sevdiğim bi kardesımsın ünalım.. yolun acık olsun bende bıraz oyuna ara verıyorum seni seviyom lan
ops:
ops: allaha emenet ol aglıycam lan ıyılıgın tartısılmaz kardesm Nese dolu krdesm benm...
Meran'ın ''SoN'' Neferleri

RABBİME emanet ol ünal abim seninle birçok anılarımız ve güldüğümüz birçok konu oldu en kısa zamanda gelmen dileği ile görüşürüz ! ( ENES )

[Sonxdelii] (49) [SoNxCeSuR] (49) [SoNxDeeLi] (49)
[(^)Ashab-ı Kehf] [(^)Ejder Asa] [(^)Ecel Getiren]
- SonxYozgattt
- Acemi Savaşçı
sonxlazz yazdı:kilitle lan şu konuyu
Son noktayı abdullah abi koydu aynen diyorum.Kilitle lan şu konuyu !!!! :evil: :evil:
Eyvallah Gökhan'mbetaxuzmannn yazdı:Oyunu Bırakman Çok Üzücü :?Hakkımı Helal Ediyorum Yolun açık olsun.
Eyvallah Yozgatlı görünüşlü Angaralı kardeşim.SonxYozgattt yazdı:Yolun açık olsun Ünal namı değer küre.Gerçek hayatta başarılar kardesim...
Sağol BurakcımAspandos yazdı:Güle Güle kardeşim Allaha Emanet Ol..
Benim seninle bir sorunum yoktu kardeşim bozdular. Kimseye kin beslemiyorum duygusal yapım nedeni ile kabuk tutmuş yarayı kanatmazsa kimse unutup gidiyorum ben.. Yinede sağol.messi58 yazdı:Yolun acık olsun ünal her ne kadar birbirimizden haz almasakta
KbLy....messi...
sonxlazz yazdı:kilitle lan şu konuyu
Sağol Okan'm çok güzel günlerimiz oldu birlikte realde degörüşücez inşallah. Ama ailemize sahip çıkın kardeşim boşlamayın ne sebep olursa olsun bırakmayın o ismi '' SoN ''sonxfederal yazdı:Loncada Sevdiğim bi kardesımsın ünalım.. yolun acık olsun bende bıraz oyuna ara verıyorum seni seviyom lanops:
ops: allaha emenet ol aglıycam lan ıyılıgın tartısılmaz kardesm Nese dolu krdesm benm...
Ezüüüüüqsonxdelii yazdı:RABBİME emanet ol ünal abim seninle birçok anılarımız ve güldüğümüz birçok konu oldu en kısa zamanda gelmen dileği ile görüşürüz ! ( ENES )
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
EYVALLAH KARDESIM BERABER GUZEL GUNLERIMIZDE GECTI KIRICI GUNLERIMIZDE AMA OLSUN HAYAT BU OLUYOR BOYLE NE KADAR HAKKIM VARSA HELAL OLSUN HAYATINDA BASARILAR DILERIM ***
[BeoWulfxLEGOLASS] (49) [BeoWulfxLeqOLaS(49)
[(^)Ecel Getiren] [(^) Latif] [(^)Ejder Asa]
[(^)Ecel Getiren] [(^) Latif] [(^)Ejder Asa]
Sağolasın kardeşim.BeoWulfxLEGOLAS yazdı:EYVALLAH KARDESIM BERABER GUZEL GUNLERIMIZDE GECTI KIRICI GUNLERIMIZDE AMA OLSUN HAYAT BU OLUYOR BOYLE NE KADAR HAKKIM VARSA HELAL OLSUN HAYATINDA BASARILAR DILERIM ***
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
Lann Küree nereye beni bırakıp senle özel görüşcez Ankaraya geleyim ben seni bulacam ozaman sorarım hesabını
küremiz dedik bağrımıza bastık adamın ettiğine bak senle dalga geçiyolarsa İsim epin alırız cure yerine başka bir şiey koyarsın neyse benim skypme telefonu yaz ankaraya yolum düşerse seni bulacam Yolun açık olsun beni unutma telini yaz bana bende sana atayım arada mesaj atarsın bari bende atarım ezüqqqqq küre diye kaydetcem telede :lol: beni unutma esenle kal facebookta beklerim

MeRaN'ın SoN'KaHraMan'ı.!
- vipxcons
- İri Fare Avcısı
- Lonca: VİP
ünal oyunu bırakmana hem sevındım hemde bi o kadar üzüldüm.
Kendın için en dogru kararı vermıssın kim ne derse desın bu oyun bızlerı bır yere goturmeyecek sadece zaman kaybı ama zaman gecsın dıye oynuyoruz saten
Hakkımız varsa helal olsun ne diyelim Başarılar
Kendın için en dogru kararı vermıssın kim ne derse desın bu oyun bızlerı bır yere goturmeyecek sadece zaman kaybı ama zaman gecsın dıye oynuyoruz saten
Hakkımız varsa helal olsun ne diyelim Başarılar
La BaRi MaDeNLeRi VerSeYDiN BaNa
BaKtIKÇa KüReMiNDi BuNLaR dERDiM
=)=)=)