Yepyeni Arayüzüyle İKV!
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Yepyeni Arayüzüyle İKV!
Yorum yapan herkese teşekkürler.Çanta ve diğer panellerde ileride değişiklikler yapılabilir.
2006-2013
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Güzel tasarım.Tebrikler.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- osmanali
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Shadow ofthe Sun
Eline sağlık umut güzel olmuş devamını bekleriz.
BORMOS / SsToPKINg / SsToPKINq/BBORMOS
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
Hayali bile güzeldi be umut
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
izdirapgrafik yazdı:Yorum yapan herkese teşekkürler.Çanta ve diğer panellerde ileride değişiklikler yapılabilir.
kardeşim ben oyunun dosyalarını açmayı başardım yani o grafiklerini oyun üzerinde yapıp deneyebilirsin
şöle söleyim
o grafiklerini ince detaylar oyundeki resimlerle değiştirebilir ve oyunda canlı canlı görebilir ve deneyebilirsin
ama bu yasak tabiki oyun üzerinde değişiklik yapmak artık gm ler ne der bilemem ama
eğer bunu denemek istersen canlı canlı oyunu böle oynamak istersen bana ulaş sana eski grafik dosyasını gönderiyim sende bu dosyaları yaptığın yeni grafikdeki gibi değiştir
ve buna alışveriş penceresi banka vs. vs. de ekle
tabi bunu sadece sen görürsün yönetim olurda beğenirse
uygulamaya geçirebilirler
yapalım derken özel mesajla ulaş bana
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Çok teşekkürler öncelikle.Ben resimde kalmasından yanayım.Zaten oyundaki hali de resimden farklı olmayacak.Kuralları çiğnemek bir yana bence bunu yapması gereken bizler değiliz.Ben sadece yol göstermek ve fikir oluşmasını sağlamak amacıyla bu çalışmaları yayınlıyorum.Afterlife yazdı:izdirapgrafik yazdı:Yorum yapan herkese teşekkürler.Çanta ve diğer panellerde ileride değişiklikler yapılabilir.
kardeşim ben oyunun dosyalarını açmayı başardım yani o grafiklerini oyun üzerinde yapıp deneyebilirsin
şöle söleyim
o grafiklerini ince detaylar oyundeki resimlerle değiştirebilir ve oyunda canlı canlı görebilir ve deneyebilirsin
ama bu yasak tabiki oyun üzerinde değişiklik yapmak artık gm ler ne der bilemem ama
eğer bunu denemek istersen canlı canlı oyunu böle oynamak istersen bana ulaş sana eski grafik dosyasını gönderiyim sende bu dosyaları yaptığın yeni grafikdeki gibi değiştir
2006-2013
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
tabi fikrine saygı duyuyorum ama ben görsellik açısından bazı dosyaları değiştirdim ve değiştiriyorumdaizdirapgrafik yazdı:Çok teşekkürler öncelikle.Ben resimde kalmasından yanayım.Zaten oyundaki hali de resimden farklı olmayacak.Kuralları çiğnemek bir yana bence bunu yapması gereken bizler değiliz.Ben sadece yol göstermek ve fikir oluşmasını sağlamak amacıyla bu çalışmaları yayınlıyorum.Afterlife yazdı:izdirapgrafik yazdı:Yorum yapan herkese teşekkürler.Çanta ve diğer panellerde ileride değişiklikler yapılabilir.
şöle söleyim
oyuna hava katmak lazımki
sanırım 2007 yılından beri aynı görüntü tipine sahip bir pencere grefiğiyle oynuyoruz yani ne bilim
alışveriş aynı banka aynı o aynı bu aynı
bunları daha güzel olmalı bence ve bunlar ufak grafik detayları
gerçekten güzel bi çalışma
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Ben - özgür abi(Zwartan) oyun arayüzüyle ilgili değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?
Zwartan - Hayır şimdilik böyle bir şey düşünmüyoruz hatta arayüzde var olan hataları düzelttik(örnek: karakter oluştururken pencere karakterin üstüne geliyordu)
Zwartan - Hayır şimdilik böyle bir şey düşünmüyoruz hatta arayüzde var olan hataları düzelttik(örnek: karakter oluştururken pencere karakterin üstüne geliyordu)