woLveRiNe yazdı:konfucyus yazdı:
neden meydan okumayı kendinizde meziyet olarak görürsünüz ? ha meydan okudun ankada 4 tane char sildin başın göğe mi erdi ? burda anlatmak istediğin ne ? ankada herkes üstünü başını biliyormuş bundan banane ?
öncelikle burda birilerine meydan okumak için bir konu açılmadı bunun bilincine var. kesebileceğini idda edenlere sadece sayısal olarak bilgiler verildi. inanmayana ispatlaması kolay dendi bu kadar basit.
sunucunda istediğin eşyalarla ol farketmez ben; sen ve senin gibileri sadece tek efsun cevriyelerle paspas ettiğim günleride bilirim.
kesebileceğini idda eden varsa eminönünde herdaim beklerim. gelen gelir gelmeyen ise havasını alsın gerisi önemli değil. konular altına aptal abuk sabuk cevaplar yazmaya gerek yok.
eminönündeki charını ben kasarım ve istediğin eşyaları ben bulurum yeterki gel tamam ?
konfüçyüs
Konficyus Tamam KAs benim çarımı 49 yap..!!!
49 lwlde istediklerim.! Giyebildiklerim fuLL * ( yıldızlı ) olacak.!
itemlerim Çember Cevriye olacak..!!
Elimdeki asa ise Ejder Asa olacak..!!
Birde FuLL Fevzibey itemler Aynı cevriyeli..!!
Yine Yıldızlı olacaklar..!!
Bunları Ver bana eminde Kasın çarımı.. Bak şifacının Sesi nasıl kesiliyormuş öğren..!!!
Görelim bakalım Hangimiz daha Yaaver..!! Hangimiz Daha kıvrak..!!!
Ve Ben kazanırsam İtemlerin Tümünü..!!!! Sen kazanırsan Benim Üyeliğimi!!! ARtı 5 ay da plus Paketi Benden..!!!
Ve artı Ben kazanırsam Sen çarlarını sıleceksın.. Aynı isim altında açoılmayacak Ve artı Sen kazanırsan Bende büyücü oynamayacağım..!!!
KabuL edersen...!!! Etmiyorsan Keyfi Bilir.!!!
Ayrıca 5 ay plus demişsin o ne oluyo 3-5 tl verip karşılığını mı ödüyosun emeğinin ...