Kolpa olan varmı yokmu bıLemessın
Yahşi ( Silndi ) sentepeli bacanak ( duruyor ) blader OguzBey ( çalındı ) Sentepeli ( Nıcke bakmayın acılıs tarıhınde gore betadır )
Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??
Re: Oyunu Beta Sürümünden beri kimler oynuyo??
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
Eminönü ; İllEqAL Köşk; İSKOÇYALI - ULUTÜRK - YÖNETİCİPm (bunu pm istediğim için açmıştım hala duruyoru.
)

Walla oynadığım zaman betamıydı bilmem ama beyazköşkte oynuyodum hala da ordayım. Ozaman klanlar mısır çarşısıyla caminin arasındaki yerdeydi milletin korktuğunda kaçıp klandan çıkması kolay oluyordu:D kp falan yoktu tabi:D muhafızlarda saldırmıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiki arzların olduğu yerde kurtadamlar vardı. Uçağın olduğu yere çıkan sokakların birine de taşkanatları koymuşlardı. Gerçi kaldırdılar sonra. Zaten 29 olunca da bıraktım. 3-4 ay önce de yeniden başladım. Böle işte niye anlattım bilmiyorum ama özledim sanırım
)
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
beta döneminde sadece eö sunucusu vardı.myqueen yazdı:Walla oynadığım zaman betamıydı bilmem ama beyazköşkte oynuyodum hala da ordayım. Ozaman klanlar mısır çarşısıyla caminin arasındaki yerdeydi milletin korktuğunda kaçıp klandan çıkması kolay oluyordu:D kp falan yoktu tabi:D muhafızlarda saldırmıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiki arzların olduğu yerde kurtadamlar vardı. Uçağın olduğu yere çıkan sokakların birine de taşkanatları koymuşlardı. Gerçi kaldırdılar sonra. Zaten 29 olunca da bıraktım. 3-4 ay önce de yeniden başladım. Böle işte niye anlattım bilmiyorum ama özledim sanırım)
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşın bahsettiği 29 lvl yani v1xxreddevilxx yazdı:beta döneminde sadece eö sunucusu vardı.myqueen yazdı:Walla oynadığım zaman betamıydı bilmem ama beyazköşkte oynuyodum hala da ordayım. Ozaman klanlar mısır çarşısıyla caminin arasındaki yerdeydi milletin korktuğunda kaçıp klandan çıkması kolay oluyordu:D kp falan yoktu tabi:D muhafızlarda saldırmıyodu yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiki arzların olduğu yerde kurtadamlar vardı. Uçağın olduğu yere çıkan sokakların birine de taşkanatları koymuşlardı. Gerçi kaldırdılar sonra. Zaten 29 olunca da bıraktım. 3-4 ay önce de yeniden başladım. Böle işte niye anlattım bilmiyorum ama özledim sanırım)
![]()
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
tılsım bizleri iyi bilir tılsımın ilk loncası ve ilk üyelerindenim GODFRETXNEFRET...AMA suan hiç bir lonca mensubu değilim ...
KurtlarxFedakar
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
bennnn
harikaydı ya ben komutana gitmek için 1 hafat uraşmıştım ilkçarımda herkese nerde die soruodum XXDDD
:mrgreen: :mrgreen:
harikaydı ya ben komutana gitmek için 1 hafat uraşmıştım ilkçarımda herkese nerde die soruodum XXDDD
:mrgreen: :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Bende 29 lwl zamanından oynuyorum İsmim ArizoNa Ve sSnypeR Eö vardı ozman Tılsım görevi için ölürdük Binayy GÖKHAN
NESLİHAN MadTürk Abura EşrefPaşaHospitaL XXXXUSTAXXXX xIxIUSTAIxIx XAVCIX gibi bişi vardı sonra SAYGINBEY&TUANAA 2 si Kardeştir Bilginize
NESLİHAN MadTürk Abura EşrefPaşaHospitaL XXXXUSTAXXXX xIxIUSTAIxIx XAVCIX gibi bişi vardı sonra SAYGINBEY&TUANAA 2 si Kardeştir Bilginize
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ben oyunu beta sürümnün üzerinden 6 ay geçtilten sonra başladım oyunu geçen sene bırakmıştım şimdi gene başladım