ben kuklacı ' da oynuyorum ama güzel bir teklif yarın saat 15:00 da SANCAK SUNUCUSU ANTREPOR' DA OL UYARMI :? :lol:CaptainATX yazdı:Merhaba,
Son olarak şunu eklemek istiyorum dilerseni sizlerin sorunlarını dinlemek adına bir gün sözleşip antrepoda sohbet edelim zamanı ve günü sancak oyuncuları belirlesin...
İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV yönetimi içeri girebilir misiniz??
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Bir oyunda söyleşi yapıyorsunuz fakat plusu olamayanlar sesini duyaramıyor.
katılıyorum bu saat en uygun saat hazır 18 yaş altı kişilerde yokken bu konu tartışılabilirPASAXVARYEMEZ yazdı:
ben kuklacı ' da oynuyorum ama güzel bir teklif yarın saat 15:00 da SANCAK SUNUCUSU ANTREPOR' DA OL UYARMI :? :lol:
Frm28b yazdı:katılıyorum bu saat en uygun saat hazır 18 yaş altı kişilerde yokken bu konu tartışılabilirPASAXVARYEMEZ yazdı:
ben kuklacı ' da oynuyorum ama güzel bir teklif yarın saat 15:00 da SANCAK SUNUCUSU ANTREPOR' DA OL UYARMI :? :lol:
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
-
- Kadim 999
Merhaba,,
Gündüz saatleri bende uygun olmaya bilirim yoğun iş temposu sebebiyle dilerseniz yarın akşam 21:00 da buluşalım. Ayrıca alan antrepo olacağı için sohbet kanalından soruları alırız plussuz oyuncularımızda bundan faydalanır...
Gündüz saatleri bende uygun olmaya bilirim yoğun iş temposu sebebiyle dilerseniz yarın akşam 21:00 da buluşalım. Ayrıca alan antrepo olacağı için sohbet kanalından soruları alırız plussuz oyuncularımızda bundan faydalanır...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
daimon yazdı:Frm28b yazdı:katılıyorum bu saat en uygun saat hazır 18 yaş altı kişilerde yokken bu konu tartışılabilirPASAXVARYEMEZ yazdı:
ben kuklacı ' da oynuyorum ama güzel bir teklif yarın saat 15:00 da SANCAK SUNUCUSU ANTREPOR' DA OL UYARMI :? :lol:yanlış düşünce. üniversite de derste olmak zorunda olanlarda var
![]()
merak etmeyin ya 5 6 kişi VEYA BEN TEK gitsem
PAŞAXVARYEMEZ
Cezaları veren denetmen ekibi kendi sunucusuna bakamıyor derseniz bu bir palavradan baska birşey deişdir tam hadi nandık diyelimm.. ozman forum yöneticisi niye sancak sunucusundaki forum a bakabiliyor oralar ayrı mecralarmı 2 side tarafsıuz olması gerekmezmi forumdada ceza işlemdede char satmak 999 gün demişşiniz neden basta 3 günlük ban attınız milletede şimdi 999 a döndü bide Arge ekibine katılan kişiler bi kere bile susturma cezası almamıs olması gerekmezmı CAZGIR ın yağtıgı bölgeden 30 dk lık küfür resitali oldugu halde nasıl alındı oraya yeniçerixblack a .. ?
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
CaptainATX yazdı:Merhaba,,
HERHALDE YAZILARINI OKUMUYORSUN KENDİN DEDİN BİZ BELİRLYECEZ dediğimiz saat'e 15:00 ' gir DENİLEN YERE...
YİYİYOSA GELME
Forum üyeliği 7 gün yasaklanmıştır.
Lathander.
En son Lathander tarafından 26 Nis 2011 14:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uyarı ve ceza metni.
Sebep: Uyarı ve ceza metni.
PAŞAXVARYEMEZ
Konuşmamak için kendimi zor tutuyorum.
Mahmut,ismi gecen arkadaş bayan.. Rant meselesi..
Mahmut,ismi gecen arkadaş bayan.. Rant meselesi..
KaraGumruK - IKGumruKI
onları bşw. büyükler olsun konuşmada bence 25 yaş altı olmasın çağırsın 3 lodos 3 mecx karşılaşsınlar yönetim huzurunda tartışsınlardaimon yazdı:Frm28b yazdı:katılıyorum bu saat en uygun saat hazır 18 yaş altı kişilerde yokken bu konu tartışılabilirPASAXVARYEMEZ yazdı:
ben kuklacı ' da oynuyorum ama güzel bir teklif yarın saat 15:00 da SANCAK SUNUCUSU ANTREPOR' DA OL UYARMI :? :lol:yanlış düşünce. üniversite de derste olmak zorunda olanlarda var
![]()