Mcclever yazdı:loncanız hayırlı olsun gokhan başarılar...
Sağolasın İbom .
Mcclever yazdı:loncanız hayırlı olsun gokhan başarılar...
AlpAykan yazdı:Hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum...
Deathlife yazdı:Yeni loncanız hayıtlı olsun tılsım sunucusun iyi ve dürüst bir lonca olma dileğiyle
AKINCI LONCASI
XmarihuanaX yazdı:Yeni loncanız tılsıma hayırlı olsun.Umarım efendilik ve başarı getirir
Çar Kasmak zor değıl 3 günde 49 yaptım ex arttırıcı dıye Bişi var asımım (ben menderes)asim3428 yazdı:Aman yanlış olmasın ben Anka da yaptım bu işi Tılsımda oynuyodum şu anlık giremiyorum sadece ben anka gibi boş bi sunucuda yaptım 21 günde menekşe madeninin boş olması sebebi ile ve yinede yardım eden arkadaşlar oldu ki
15 günde tılsım gibi bir sunucuda tek başına hem 49 lvl 2 çar kasıcaksın hem ejder üreticeksin :?
İmkansız gibi birşey bu yeyip içmeyip yatmayıp 15 gün ful oyunda olucaksın (Yinede zor)
1 kere yapabiliyorsan 2. yide yaparsın bence 0 dan başlayıp birdaha denesene![]()
Not: Sen yap diyen olursa pc bozukluğu sebebiyle yaklaşık 2 aydır belki daha fazla oyuna giremiyorum
Tamam biliyorum ama o zamanlar yoktuki paşa yaCantanem yazdı:Çar Kasmak zor değıl 3 günde 49 yaptım ex arttırıcı dıye Bişi var asımım (ben menderes)asim3428 yazdı:Aman yanlış olmasın ben Anka da yaptım bu işi Tılsımda oynuyodum şu anlık giremiyorum sadece ben anka gibi boş bi sunucuda yaptım 21 günde menekşe madeninin boş olması sebebi ile ve yinede yardım eden arkadaşlar oldu ki
15 günde tılsım gibi bir sunucuda tek başına hem 49 lvl 2 çar kasıcaksın hem ejder üreticeksin :?
İmkansız gibi birşey bu yeyip içmeyip yatmayıp 15 gün ful oyunda olucaksın (Yinede zor)
1 kere yapabiliyorsan 2. yide yaparsın bence 0 dan başlayıp birdaha denesene![]()
Not: Sen yap diyen olursa pc bozukluğu sebebiyle yaklaşık 2 aydır belki daha fazla oyuna giremiyorum) Paran varsa Üretirsin ejderi zor degil sanırım :? [/b][/color]