İKV para basıyor..!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: İKV para basıyor..!!

Mesaj gönderen waffle »

Para basıp basmaması beni ilgilendirmez ama bukadar yüksek miktarda kazanıpta oyuncuların yüzünü güldürecek birşey yapmamaları gerçekten çok üzücü
Her yeni gelen yenilik +akçe olarak geliyor,ücretsiz diye birşey yok
İKV STORE geldi benimde beğendim bir çok ürün oldu ve satın aldım,
ama artık her yeni gelen yenilik ikv dükkan aracılığı ile bizlere sunuluyor
Bir avuç oyuncu oynuyor bu oyunu ama oyuna yaptıkları yatırım Dünyanın dev PvP oyunlarını katlar emin olun
Diğer oyunlarda Gold Bar satışı mümkündür ve var olan platforma hiç bir katkısı yoktur.
İKV oyuncular ise İKV store'dan veyahutta İKV özel sürüm kutusunu alıp online oyunculara oyun parası karşılığında satıyor.
Hesabını siz yapın şimdi oyuna tapmakla bir yere varılmaz
Ben demiyorumki İKV ürünü almayın İKV oynamayın tabiki oynayın ama arada bir yüzünüzü yıkayın,gözlerinizi açın :)
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MoSTaR »

4 yıl once sadece eminonu sunucusu varken ve oyuncu sayısı simdikiyle hiçbir sekilde kıyaslanamayacak kadar azken bu adamlar nasıl para kazanıyor diyordum. cidden uzuluyordum. bir yandan oyunculardan gelen bilgi ve gorusleri degerlendirip bi yandan oyun ortamınada katılmak diger bir yandan ailesini gecindirmek. bu gercekten zordu. ve plus aldıgımda bunun onların cebine cocuklarının bogazına gidecegini dusunurdum. hiç acımazdım halada acımıyorum. insallah o rakamlardan cok daha fazlasını kazanıyorlardır. 4 yıl oldu ve emegin kralını verdiler. diger bir hesap ta ben yapayım.

ikv nin 700 bin kullanıcısı var bunların 500 bin i aktif diyelim.
bu konuda yazılanlara gore ortalama sobee de 50 kişi calısıyor.
bunların 25 i destek formlarını yanıtlasın.
oyuncuların yuzde 10 u gun içinde destege form yollasa.
50.000 / 25 = 2.000
kişi basına yanıtlanması gereken 2000 sorun

(destek formlarını yanıtlayanlar 25 ten tabiki fazladır rakamlar ortalamadır)

10 parmagı gecmeyen sayıdaki adamla baslanan bu yolculukta bu safhaya getirdiler oyunu.
hataları olabilir ama benim dusuncem

hakkım helal olsun
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

Aynen adamların helal parasına göz dikme
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tarky »

waffle yazdı:Para basıp basmaması beni ilgilendirmez ama bukadar yüksek miktarda kazanıpta oyuncuların yüzünü güldürecek birşey yapmamaları gerçekten çok üzücü
Her yeni gelen yenilik +akçe olarak geliyor,ücretsiz diye birşey yok
İKV STORE geldi benimde beğendim bir çok ürün oldu ve satın aldım,
ama artık her yeni gelen yenilik ikv dükkan aracılığı ile bizlere sunuluyor
Bir avuç oyuncu oynuyor bu oyunu ama oyuna yaptıkları yatırım Dünyanın dev PvP oyunlarını katlar emin olun
Diğer oyunlarda Gold Bar satışı mümkündür ve var olan platforma hiç bir katkısı yoktur.
İKV oyuncular ise İKV store'dan veyahutta İKV özel sürüm kutusunu alıp online oyunculara oyun parası karşılığında satıyor.
Hesabını siz yapın şimdi oyuna tapmakla bir yere varılmaz
Ben demiyorumki İKV ürünü almayın İKV oynamayın tabiki oynayın ama arada bir yüzünüzü yıkayın,gözlerinizi açın :)
Katılmamak elde değil.Üşenmeden , sırf boş vaktim var diye oturdum okudum bütün yorumları.. Arkadaşlar ; hangi şirket,oyun,market,alışveriş merkezinin zarar yapması için açıldığını gördünüz. Tamam , bazı olaylar dönüyor ve herkes sürekli birbirini kışkırtıyor.. Olur böyle şeyler insan doğası işte , konuda gereksiz yere adamların kaç para kazandığına değilde , kazandıkları paralarla size ne gibi artılarla dönmesini istediğinizi beyan etmelisiniz... Bir silah yaktın , iki adet yaktın , 3 tanede köpek aldın... Nereye kadar arkadaşlar , çalışıyorsundur durumun iyidir.. O zaman bağımlı olduğun oyuna birşeyler harcarsın.. Arkadaşın dediği gibi "Ben demiyorumki İKV ürünü almayın İKV oynamayın tabiki oynayın ama arada bir yüzünüzü yıkayın,gözlerinizi açın :) gidin elinizi yüzünüzü yıkayın geri gelin.Ben Anka sunucusunda oynamaktayım , sizlerinde bildiği gibi sürekli plus alma ZORUNLULUĞU var. Sunucudaki %75 lik kesim , işi gücü olan düzenli maaşı olan insanlar.Ancak sunucuda bizimle oynayan ufak kardeşlerimizde var , onlarında aldığı bir plus 1-2 akçeden başka birşey değil..Sanırım hayatta herşeyi tadında bırakmak gerekiyor , fazlası zararlı... Umarım vermek istediğim mesajı yanlış anlamadan , tam anlamıyla bütün herkes benimser...

Tarky-Yağızz
Anka(plus)
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Bu insanlar şaşırmış arkadaşım sana ne adamın ne kadar kazandığından isterse 650bin lira kazanır isterse 6.5 milyon lira kazanır neticede senin cebinden çıkan para yine 20 lira değil mi madem öyle ben de bir hesap yapayım
Oyunu oynayan kişi sayısının 700.000 değl 3000 olduğunu düşün senin için cebinden çıkan para değil adamın kazandığı para önemli
Senin hesabınla aynı şekilde (adımları yazmayacağım) hesaplarsak adamlar toplam 3000 lira kazanır 3000 650.000 nin 216 da biri bu durumda oyunun aynı parayı kazanması için senin her ay 4 milyar 320 lira ödemen gerekiyor MANTIKLI MI?
ya da tam tersini oyunu oynayan kişi sayısının 700.000 değil 7.000.000 olduğunu düşünelim aynı hesapta adamlar 6.500.000 lira kazanır ayda yine adamların aynı parayı kazanması için her ay oyuna sadece 2 lira yatırman gerekir PEKİ BU MANTIKLI MI?
Gördüğünüz gibi önmli olan adamın kazandığı değil sizin cebinizden çıkandır
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

ISTANBULFATIHI'ne kısmen katılıyorum. Arkadaşlar tabii ki para kazanabilirler, kazanmalılarda. Hak ettiklerini kazanıyorlar, bunun size ne gibi bir zararı var anlamıyorum.
Oyuna başladığımdan beri bende her yönden (Plus Paket vs.) destek vermişimdir, vereceğim de ...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

MoSTaR yazdı:4 yıl once sadece eminonu sunucusu varken ve oyuncu sayısı simdikiyle hiçbir sekilde kıyaslanamayacak kadar azken bu adamlar nasıl para kazanıyor diyordum. cidden uzuluyordum. bir yandan oyunculardan gelen bilgi ve gorusleri degerlendirip bi yandan oyun ortamınada katılmak diger bir yandan ailesini gecindirmek. bu gercekten zordu. ve plus aldıgımda bunun onların cebine cocuklarının bogazına gidecegini dusunurdum. hiç acımazdım halada acımıyorum. insallah o rakamlardan cok daha fazlasını kazanıyorlardır. 4 yıl oldu ve emegin kralını verdiler. diger bir hesap ta ben yapayım.

ikv nin 700 bin kullanıcısı var bunların 500 bin i aktif diyelim.
bu konuda yazılanlara gore ortalama sobee de 50 kişi calısıyor.
bunların 25 i destek formlarını yanıtlasın.
oyuncuların yuzde 10 u gun içinde destege form yollasa.
50.000 / 25 = 2.000
kişi basına yanıtlanması gereken 2000 sorun

(destek formlarını yanıtlayanlar 25 ten tabiki fazladır rakamlar ortalamadır)

10 parmagı gecmeyen sayıdaki adamla baslanan bu yolculukta bu safhaya getirdiler oyunu.
hataları olabilir ama benim dusuncem

hakkım helal olsun
ikvnin 700.000 kullanıcısı yok öyleyse beni 20kişi sayın çünkü 20den fazla hesabım var
sobeede 50 kişi çalıştığını da zannetmiyorum forum ve ikv destekteki sorumlular ücretli değil gönüllü çalışıyor

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=19&t=36827
konuda gmler yazıyor maaş alan kişiler bunlar

Kod: Tümünü seç

http://www.istanbuloyun.com/Team.aspx
burada da bütün isimler var alttakiler gönüllü ;)[/b][/color]
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

TRNeFeR yazdı:
Pusux yazdı:
TRNeFeR yazdı:
Pusux yazdı:Konuyu açan arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorum :D Sanane kardeşim ne kadar kazanıyorlarsa kazanırlar. Kimse kalkıpta senin babanın maaşını soruyor veya araştırıyormu. Adamlar oyunu yapmış millete sunmuşlar. Oyun / yazılım onların. İstediği şekilde kullanır piyasaya sürerler. Sen oyuna para harcamassın harcayanları veya harcananlardan kazanılanlarıda sorgulayamassın. Üniversite falan bitirdim yazmışsında bana getir ilk okul mezunu bir arkadaşı bu foruma senden daha mantıklı konu açarlar.

Milletin kazancını düşüneceğine azcık akıl sağlığını düşünsen forumda gülünç duruma düşmezsin arkadaşım ;)
Ne güzel konuşuyorsun öyle sen. Karşımda olsan acaba o şekilde konuşabilir misin ? Biz bu oyun da pc başından çakma delikanlılık yapanları çok gördük. Sen bu konuyu anlayabilidiğin kadarıyla konuşuyorsun. Benim anlatmak istediğimi anlamadın. Anla kavramaya çalış biraz sonra gelip bana cevab yazarsın.
Haha :D Karşımdada olsan aynısını hatta daha fazLasını söylerim sen rahat ol ;) Konuda saçmaladığın ortaya çıkınca hemen klavye delikanlısı ilan ettin bizi :D Zekana bakınca iki Lafımın üstüne sadece "karşımda olsan acaba o şekilde konuşa bilirmisin? " cümLesini kurman bana zekanı yeterince kanıtlamış oLdu. Oyuna ve oyundaki kazanca kafanı takman senin hayatının sanal ortamdan ibaret olduğunun göstergesidir. Ve inan bana benimle tartışacak ne seviyeye ne karaktere sahipsin ;)

2. ben sinirli birisiyim sen karşımda o lafları kursan senin burnunu asfalta gömerim. Bi daha herşeye sokamazsın.
Konuda ki yorumları okurken bu lafa çok güldüm :D arkadaş bir kişinin burnunu asfalta gömmek o kadar kolaymı ? Bunu herkese söyleme o önündeki klavyenin tuşlarını eline verirler kapiş ;)

Diğer arkadaşlarada bir lafım olacak. Çoluk çocuğun açtığı konuyu ciddiye alıp gülünç yorumlar yazmayın. Size ne arkadaşlar kim ne kadar kazanıyorsa kazansın. Menmun değilsen alma kardeşim akçe. E yönetimde doğal olarak akçe sattığı için kazanıyor. Bırakın bu maddi boyutu oyununuza bakın.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Şimdi şöyle düşünelim arkadaşlar.Evet adamlar uğraşıyor kazanıyorlar helali hoş olsun bi diyeceğimiz yok.Ama bi kişi en fazla ne kadar para yatırabilir ki bir oyuna ? Plusa zaten sürekli para veriyoruz olmazsa olmaz o.Silah yükseltirme bir kere hadi onuda geçtim.İnsanlar şaheser üretmek istiyor napıyor arttırıcı alıyor şaheser düşürmek isticek napıcan yağmacı alıcak.Bu böyle nereye kadar ? Hadi bunuda kabullendım.Sürekli yeni eklentiler geliyor onların hepsi akçeyle oldu/olacak.Sanırım Çemberlitaş'da da yağma arttırıcı türünden şeyler olur gene bi dolu para.Korktuğum tek şey; umarım girişi akçeyle yapmazlar.Mesela bir giriş 100 akçe gibi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön