maynaq yazdı:Bu gözlükler ne ile alınıyor örneğin m2.5 şifa gözlüğünun turkuaz ve nadide değerleri neler telden girdiğimden bulamadım da bi yazarsanız sevinirim
Klan parasıyla tabi
kaç klan parasıyla maksadıyla sordum bir de bu yönetimin ne yapacağı belli olmaz gözlük aldırıcı artırıcı filan koyarlar gözlüğü akçe ile alırsın
Lütfen haberimizi okuyunuz. Gözlüklerin etkileri ve ne kadar klan parası ile alınabildiği açıklanmıştır. Şu an açıklanan değerlerde bir hata mevcut. Bu hata forum konusundaki tabloda yer almaktadır. Oyundaki değerler doğru ve geçerli değerlerdir. Tablo az sonra düzenlenecektir.
Bazı oyuncularımız mevcut gözlüklerinin boşa gittiği yönünde şikayetleri mevcut.
İKV'nin gelişen dünyası içinde sizlere daha güzel içerikler sununuyoruz ve bu gayretimiz devam edecektir. Yenile karşı her zaman istekli olan oyuncularımızın haberlerimizi dikkatle takip etmelerini tavsiye ediyorum.
İyi eğlenceler.
umarım bu gelecek yenilik nadide itemler için olmaz sadece eski nadide gözlükleri tekrar klan parasına çevirme şeklinde olur nadide eşyalar alışverişe konulursa şayet ayrı bir curcuna olur
Yeni gelen gözlükleri almanın hiçbir mantığı yok. Hem işi paraya döktüler iyice hem de yeni gelen gözlüklerin sağladığı + büyü hasarı / saldırı / şifa değeri verilen klan parasına değmiyor. Şöyle anlatayım.
M2 Buz Gözlük 75 bin kp 93 buz büyüsü M2 Buz Nadide 90 bin kp 112 buz büyüsü
90/75 = 1.2 ..... 112/93 = 1.2 oran sabit oranlarsanız birbirlerine oranları sabit %20 fazla kp parasına %20 fazla büyü hasarı veriyor.
Ancak yeni gelen gözlüklere bakarsanız
M2 Nadide Buz 90 bin kp 112 buz M2.5 Nadide 112.5 bin kp 121 buz
oranlarsak
112.5/90 =1.2 ..... 121/112= 1.08 yani verilen + kp den daha az verim verilmekte buna kasılan kp ye değmez !!!
yani bunları tasarlarken ikv geliştiricilerinin akılları para kazanmaktan başka nerelere gitmiş bilemiyorum. 3 M2 Nadideyi de yeni çekmiş biri olarak yeni gelen gözlükleri protesto ediyorum...
En son bordo tarafından 25 Mar 2011 14:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bordo yazdı:Yeni gelen gözlükleri almanın hiçbir mantığı yok. Hem işi paraya döktüler iyice hem de yeni gelen gözlüklerin sağladığı + büyü hasarı / saldırı / şifa değeri verilen klan parasına değmiyor. Şöyle anlatayım.
M2 Buz Gözlük 75 bin kp 93 buz büyüsü M2 Buz Nadide 90 bin kp 112 buz büyüsü
90/75 = 1.2 ..... 112/93 = 1.2 oran sabit oranlarsanız birbirlerine oranları sabit %20 fazla kp parasına %20 fazla büyü hasarı veriyor.
Ancak yeni gelen gözlüklere bakarsanız
M2 Nadide Buz 90 bin kp 112 buz M2.5 Nadide 112.5 bin kp 121 buz
oranlarsak
112.5/90 =1.2 ..... 121/112= 1.08 yani verilen + kp den daha az verim verilmekte buna kasılan kp ye değmez !!!
yani bunları tasarlarken ikv geliştiricilerin akılları para kazanmaktan başka nerelere gitmiş bilemiyorum. 3 M2 Nadideyi de yeni çekmiş biri olarak yeni gelen gözlükleri protesto ediyorum...
çok haklı gelen gözlüklerde sadece maraton iyi olmuş. Bu oranları da düzeltirsiniz inşallah
Bizim Aldığımız Eski Mor Gözlüklere Bi Çare Bulunmalı Yoksa Çok Büyük Bi Haksızlık Olucak Kasılan Kp lere Şanlara Biz O Kadar Kasmışız Kpmizi Almışız Gözlüğümüzü Bu Yapılan Çok Büyük Saçmalık...
Mayiz yazdı:Şan ve Klan Parası Arttırıcı %300 ve Plus Paket birlikte için Karizma nasıl gidecek acaba tam yazabilirmisiniz.
200 100 90 80 şeklinde mi gidicek eğer böylese 190kp için almaya değmez bence.
Şan ve Klan Parası artırıcıların Karizma kaybı ve geri gelmesine etkisi yoktur. Buradaki süreç Plus Paket/Plus paketsiz avantajı devam etmektedir.