Garanti nasıl kesersin bana anlatırmısın ? Savaşçının attığı durdurmanın zihin tutması ne kadar şans ise bizimde onu bozabilmemiz o kadar şans.
İyi Forumlar...
Garanti nasıl kesersin bana anlatırmısın ? Savaşçının attığı durdurmanın zihin tutması ne kadar şans ise bizimde onu bozabilmemiz o kadar şans.
İyi Forumlar...
biz yüksek ihtimallerle konuşuyoruz. sen ise %10 %25 olan ihtimali -kesin olarak- söylüyorsun
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Meditasyon Yeteneği Verdiği Kritikten Ziyade Kudret Rejenerasyonu İçin Kullanılıyor. Kudret Rejenerasyonunu da Düşük Seviyelerde ''ANKA'' Yüksek Seviyelerde de ''EJDER'' ile Kazandığımız İçin Gerekli Görülmüyor.
yihhu yazdı:Arkadaşlar yaklaşık birkaç aydır bu oyunu oynamaktayım.Benim merak ettiğim burdaki yetenek önerilerinde neden meditasyon en fazla 5 veriliyor? 15 puan olduğunda kritik verdiği gibi enerji yenilemesi de veriyor.Sadece yakın menzile işleyen(yakından basıcaksak büyücü olmanın mantığı ne ) direnç kırma yerine tercih edilemez mi sizce?
Git o zaman sen 15 wer allah allah ya D Puan yetmior meditasyona bin basan yetenekler war
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49) Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Meditasyon Yeteneği Verdiği Kritikten Ziyade Kudret Rejenerasyonu İçin Kullanılıyor. Kudret Rejenerasyonunu da Düşük Seviyelerde ''ANKA'' Yüksek Seviyelerde de ''EJDER'' ile Kazandığımız İçin Gerekli Görülmüyor.
Banane verdiği kudretten kritik+enerji yenilenmesi için kullanır 15 meditasyon yoksa bir büyücünün kudreti bir vs de bitermi kolay kolay. Bitmesi için karşı tarafta çok sağlam bir şifacının olması lazım.Öyle bir durumdada kilit atılır 15 mediyle kudretini tekrar doldurursun.